9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

haklisin bakmamam lazim,
ama bi yandan bak diyorum,
bas yarana tuzu ama bak, nisanlisiyla resmini gör ve onun mutlu oldugunu, senin de mutsuz olmaya degmedigini gör diyorum kendi kendime
bilmiyorum kafam öyle karisikki

bugun nerden esti bilmiyorum ama onca zamandan sonra onun numarasini gördüm eski telefonumda,
ve caldirdim, niye bilmiyorum
kapali olmasini beklerken birden caldi ve ben titremekten ölecegimi sandim,
bir anda cok tuhaf olmaya basladim,
ve sonra tekrar aradim, ama busefer caldirip kapatmadim, uzun uzun aradim,
sanki bilmiyorum gizli numaralara cikmadigini,
tabiki acmadi, ama benim kalbim öyle atiyorki..
iyiki de acmadi, sesini duysaydim asil ozaman cok kötü olacaktim,
ne gececekti elime niye aradim ? inan bilmiyorum,
öyle titredimki, dakikalar boyunca gecmedi, disari ciktim ama disarda aglicam nerdeyse, aglamadim..

iyi günleri düsündügümü farkettim ve kendi kendime dedimki ya kötü seyleri düsün birazda,
kötü huylarini düsündüm ve onun simdi nisanlisiyla gününü gün ettigini düsündüm
ben burda üzülerek kendime yazik ediyorum aslinda
niye böyle oldumki ben ?
iyilestim sanmistim, iyilesmemisim,
henüz yedirememisim kendime aldatilmayi, kandirilmayi hazmedememisim,
oooooffffffff

Neden kendine onu düsünme firsati veriyorsun ki?
Mesgul ol devamli, seni mutlu eden seylerle mesela.
Sonucta nisanlanmis yabanci olmus bir adami niye merak edeyim ki?
Üstelik söyle düsün ya seninle nisanli olsaydi, sen nisanlinin gizli numaralardan aranmasina sinir olmaz miydin?
Bugün nisanli yarin evlenecek biri o.
Tamam bir iliski yasadiniz, sorun sende veya onda farketmez bir sekilde bitti iste bunu kabullenmen gerekiyor.
Ben kendimi okuluma ve calismaya para biriktirip hayallerimi gerceklestirmeye vermistim.
Sonra bir farkettimki saniye aklimdan cikmayan adam günlerdir aklima bile gelmemis.
Iste o zaman dedim kendime demek ki bu kadar basitmis iste hersey.
Inan bana o kadar basit.
Sil o numarayi telefonundan, ona ulasabilecegin ne varsa sil.
O seni degil kendini aldatti. Aslinda sükür etmeliisin gercek yüzünü gördün onun.
Planlar yap, yeni yollar ciz kendine, erteledigin ne varsa daha fazla erteleme tüm hayallerini gerceklestir birer birer.

Aslinda öyle yapiyorum sürekli meskulum aslinda, ama inan calisiyorken bile sürekli aklimda bi sekilde,
hep söyleniyorum kendi kendime, hep söyleniyorum
böylemi oldu ? acaba sudami yalandi ?
söyle yapmistik? aa demek buda yalandi?
of sus artik sultan, o suan gününü gün ediyor seni hic sevmemis bunu kabullen artik sultan,
sürekli kendimle konusuyorum sürekli,
inan atlatamicam diye düsünmeye basladim,
ama en büyük istegim unutmak, hic aklima bile gelmesin,
niye böyle kötü oldumki ben ya, ne güzel iyidim aslinda..

Zaman canim, zamanla herseyi atlatacaksin.
Daha fazla düsünme bosver, ben dogruydum iliskide vicdanim rahat o düsünsün de.
Onun ne yaptigini, ne söyledigini, ne düsündügünü düsünüp durma, sensin önemli olan, senin yaptiklarin, düsündüklerin önemli.
Karakteri ortada zaten onun, yaptiklari ortada, bosuna düsünüp düsünüp anlama yükleme onun sacmaliklarina.

Ben cok sevmistim, cok cok cok asiktim,
ve komik olanda, onun bana asik olduguna inanmistim,
gercekten inaniyordum buna,
ne salakmisim diyorum simdi, nasil anlamamisim diyorum ama hic kondurmadim aldatacagini hic hic ya

ben sevmek sevilmek istiyorum yeniden,
unutmak istiyorum, her erkekte onu görmek istemiyorum artik,
gercekten sevilmek istiyorum, kandirilmadan, dürüstce
Allahim en kisa zamanda unuttursun onu.. kiymet bilenle karsilastirsin lütfenn yaaa.....

Olacak canim, elbet hayatina yeniden ask girecek.
Dedigim gibi zaman, zamanla hersey olacagina varacak, sen buna inan.

sürekli aklimda facebookta onun engelini acip bakmak geciyor,
beni vazgecir elifzeynep nolur

dogru olmaz dimi ?
yaram iyilesmediki hala, daha derin bir yara acmazmi?

hayır sultan!!!! neden açıp bakacaksın!!! kendine gel lütfen. o adam başkasıyla nişanlı!!! kendine acı çektirmek neden?
açıp bakarsan ayrıldığınız güne hatta onun nişanlandığı güne geri döneceksin sultan!! böyle yapmaya devam edersen şu kötü psikolojiden asla çıkamazsın. böyle yaralı şekilde hayatına devam edersin.hem de başkasına giden bir adam için!!!!

bak işte salakça bi sesszi tlfn nelere sebep oldu. ne olur bizi dinle sultan,senin yaran hala kabuk bağlamadı. açıp da acaba ne oldu diye bakmak bile o yarayı hala kanatacak ve iyileşmesini uzatacak!!! hayır sultan.lütfen kendine saygın olsun. başka şekilde olsa belki anlayabilirdim ama seni bırakıp umursamadan başkasıyla nişanlanan adamın face ine baksan ne olacak!! isterse dünya güzeli ile nişanlansın ne değişecek!!!

eğer iyi olmak istiyosan kurallar belli.oruç tutuyor gibi düşün:
onunla ilgili hiç birşeyi merak etme.face,twitter,mailler,tlfn..unutma böyle durumlarda bilmemek bilmekten daha iyidir!!!! herşeyi bilmemize gerek yok! artık senin onunla ortak bir noktan yok unutma bunu!! sevgini layık olana sakla sultan

yeniden sevmek sevilmek için unutmak en azından çabalamak gerek sultan!!!! lütfen duymayacağım bir daha şu yukarda yazdıklarını!!! sen kanayan bir yarayla ne yeniden güvenebilir ne de sevebilirsin, ne de seni seven birinin hayatına girmesine izin verebilrsin. lütfen kendine acımaktan üzülmekten vazgeç.sen bu durumda olmaya layık değlsin.ona kendinden daha mı çok değer veriyosun.hayır tabiki. o zaman lütfen önüne bak. geride kalanlara izin ver orda kalsınlar.

sen Allah' a sığın ve bizi dinle. bak o zaman burada ne güzel şeyler yazacaksın

Son düzenleme:

yeniden sevmek sevilmek için unutmak en azından çabalamak gerek sultan!!!! lütfen duymayacağım bir daha şu yukarda yazdıklarını!!! sen kanayan bir yarayla ne yeniden güvenebilir ne de sevebilirsin, ne de seni seven birinin hayatına girmesine izin verebilrsin. lütfen kendine acımaktan üzülmekten vazgeç.sen bu durumda olmaya layım değlsin.ona kendinden daha mı çok değer veriyosun.hayır tabiki. o zaman lütfen önüne bak. geride kalanlara izin ver orda kalsınlar.

sen Allah' a sığın ve bizi dinle. bak o zaman burada ne güzel şeyler yazacaksın

aynen katılıyorum. zor da olsa bakmamaya çalıştığın zaman en büyük aşamalardan birini katedeceksin emin ol. içimdeki senin dediği gibi bir süre sonra inan bana açıp bakma öğrenmek bile içinde gelmeyecek.bak sana bunu kaç kişi diyor. demek ki doğru olan bu. bazı şeylerin çaresi bellidir.alternatifi yoktur. aşk acısını atlatmanın da böyledir. kurallar basit ama zor.

hala için acır hala üzülürsün ama inan bana artık karşına gelse yabancı gibi olur. öyle hissedersin artık.

lütfen zor da olsa şu sana söylenenleri yapmayı dene. en azından dene

Bu sözü sevdim, oruc tutuyor gibi davranmam lazim haklisin,
hicbiseyle ilgilenmemeliyim onunla ilgili,
actim baktim ne oldu, sadece sinir oldum, yeni resim gördüm ve sinir oldum, nefret ettim hem ondan hem kendimden,
ben artik düzelmek istiyorum, düzelmem lazim,
sürekli oyaliyorum kendimi ama sürekli aklimda 2-3 gündür
elim ayagim titriyor, psikolojim bozuldu sanirim,
iyilesmek istiyorum, zaman lazim evet ama zaten okadar zaman gecti niye hala düzelmiyor,
ben 6 ay onun arkasindan düsünmek istemiyorum,
bize zerre bir aciklama yapmadilar, bukadardami degerimiz yoktu,
neyse sorgulamiyacam artik,
düzelcem ben, gececek buda.. gecmeli

canım hissizleşmek için önce acıyı dibine kadar yaşayıp,içindeki zehiri kusman sonra da ayağa kalkıp hadi bismillah demen gerekiyor. bu çok zor evet ama doğru olan bu. sana üzülme demiyorum,acı çekme demiyorum.bunlar tabiki olacak.hatta yas dönemi mutlaka olmalı ama bunu uzatmak insana zara verir. bu işin bir dinamiği var. önce evet sonuna kadar dibine kadar üzüleceksin,bunu yapmazsan,hemen ilk gün amannn hadi güle güle hiç canım acımıyor dersen,sadece kendini kandırırsın. ama bu süre gereğinden uzun olmamalı. bu süreçten sonra mutlaka herşeyin düzeleceğine inancın olmalı. tabi bu inançla birlikte senin de çaban olmalı. değilse bu yaşadıkların aynı şekilde devam eder. ne seni güldürür ne öldürür.

lütfen kendin için üzülme artık,kalk ve kendini sev.....çok zor değil emin ol. bak bizler kolay şeyler mi atlattık? ama hayat devam ediyor. iki seçeneğin var. ya onun sana bıraktığı bu anılarla en güzel zamanları heba etceksin ya da kendin için ayağa kalkacaksın...

canım geçecek emin ol. ama ilk 2-3 ay zor geçecek. sonra ise 6 yı bulacak kendini toparlaman. ama senin kendini toparlaman için önünde geçmişi çirkinleştiren bir adam var. yani işini kolaylaştırmış. aslında silip atabilmen için ciddi bir adım atsan inan bana ileri daha kolay olacak. ben ilk gün sildim herşeyi. numarasını sildim ve engelledim. gizli numaralara kapattım. çünkü oldu ki biri arar gizliden ben umutlanırım diye.

aslında umut bile taşımamak lazım. umut insanı yiyip bitiren,yeni hayatını yaşamayı öteleyen bişey. umut et ama hayırlı bir geleceği.onu unutabilmeyi. hatta onu unutmalıyım unutmalıyım diye dolanma ortada. kendine bile elli defa deme bunu. bu bile insanı fark ertmeden kötü etkileyen bişey.

sürekli dilinde şu olsun. hayırlısını nasip et Allah'ım. çok şükür de sürekli. bana derlerdi de inanmazdım. hatta bazılarına gülerdim,,amannn herşeye böyle diyolar,kısmet,hayırlısı olsun,şükret bilmem ne,, ama sonra gördüm ki insan zikrettiği şeyleri yaşıyor. hani 40 gün deli dersen deli olur ya. sen de 40 gün bi kendine iyi olacak de bakalım ne olacak.
evet oruç tutmak gibi yani.kendine onu ve ona ait herşeyi yasakla. buna kendini zorla. her elin gittiğinde terk edilişini düşün. bu süreci atlattıktan sonra hem onu affedebilecek hem de yoluan devam edebileceksin. affetmek kelimesi bile sana zor geliydur şimdi ama inan bana bir süre sonra öyle duyarsız olacaksın ki onu herhangi biri gibi görüp affedip iyi olmasını bile isteyeceksin. çünkü o çok büyük bir hata yaptı. Allah affetsin diyeceksin...

Önce sicak bir dus aliyim,
iyi gelecek,
sonra bol bol dua etcem bu aksam..

çok güzel!! git ılık bir duş al hatta ağla duşun altında. sonra kendine bak aynada ve şükret. kısacık bir cümle: Allah'ım sana çok şükür!!! her için daraldığında Alllah'ım sana sığınıyorum sen beni hayra çıkart,ben sana güveniyorum diye tekrarla. inan ki bu en iyi terapi. benim için en iyi depresan Allah' a tevekkül etmek oldu.senin için de öyle olacaktır.

ben çok ağladığımı bilrim namaz kılarken,hıçkıra hıçkıra. şöyle söylerdim: Allah'ım sana sığınıyorum . ben seni seviyorum ne olur sen de beni sev ve bana acı. ve devamında içimden ne geçiyosa dertleşir gibi anlatırdım. sonrası inanılmaz huzur...

Son düzenleme:
Günlük zikir çekiyorum. Dün artık hani son nokta seviye olur ya onu yaşadım. Umutlanıyordum çünkü geri dönecek diye sonra bir bakıyordum umutlar elimde paramparça. Dedim artık dün namazımı kıldım Allahım eğer bu şahıs benim hakkımda nasip ettiğin ise bir an önce dönder bana ama yok benim nasibimde değilse şu kalbimden ruhumdan aklımdan tamamen sil ve soğut. O şekilde uyudum çok şükür bugün bilmiyorum bir rahatlık var. Artık vazgeçmekten korkmuyorum önceden bu vardı. Eğer vazgeçersem temelli kaybederim ama istemeye devam edersem gelir belki diye. Yok hayatıma devam etme kararı aldım. Bugün zaten yoğundum aklıma gelmedi mi geldi. E napalım hayırlısı ama çok şükür dün çok farklıydı hislerim bugün çok farklı inşallah bu acıyı en iyi şekilde atlatırız.

Günlük zikir çekiyorum. Dün artık hani son nokta seviye olur ya onu yaşadım. Umutlanıyordum çünkü geri dönecek diye sonra bir bakıyordum umutlar elimde paramparça. Dedim artık dün namazımı kıldım Allahım eğer bu şahıs benim hakkımda nasip ettiğin ise bir an önce dönder bana ama yok benim nasibimde değilse şu kalbimden ruhumdan aklımdan tamamen sil ve soğut. O şekilde uyudum çok şükür bugün bilmiyorum bir rahatlık var. Artık vazgeçmekten korkmuyorum önceden bu vardı. Eğer vazgeçersem temelli kaybederim ama istemeye devam edersem gelir belki diye. Yok hayatıma devam etme kararı aldım. Bugün zaten yoğundum aklıma gelmedi mi geldi. E napalım hayırlısı ama çok şükür dün çok farklıydı hislerim bugün çok farklı inşallah bu acıyı en iyi şekilde atlatırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…