- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #1.041
Haklisiniz umarim dediginiz gibi olur.
Bu suan bana uzuntu veren biten iliskime bir baskasini unutmak icin baslamistim. Ve cok buyuk bir hata oldugunu gordum.
Simdi zaman veriyorum kendime. Aciyi aticamm ve gercekten hazir oldugumda bir baskasina kapimi acicam. O zamana kadar da bu gidenin donmesini falan beklemiycem tabi eger basarabilirsem. Aslinda bazen basariyorum. Sanirim boyle boyle alisicam onun hayatimdan gittigine. iki gun iyi, bir gun kotu, derken iyi oldugum gunler artacak ve ben kendime gelicem...
Yani insallah (=
sanırım suan ki psklojimi daha ii anlatmazdı 2 ay oldu ayrılalı bugün fotolarını gördüm ortak arkadaslarda aglamaktan canının cıkması böle bişiymiş halbuki ayrılırken yetti artık demştim ama şimdi özlemim artıyor sanki
Yok orda aslinda tersten guluyorum ben
inş bugünlerde geccek canım ya bizimde ortak arkadasımızın nişanı vardı herkes orda bn gidemedim haliyle onların hepsini öle mutlu görünce kendimi fazlalık gibi hissettim sanki bn sevilmeye layık değilmişim gibi her fotografın altına da mutlulugunu belirten seyler yazmış sanki bn hiç yokmuşum gibi hayatında
işte tam bu yüzden ben ne face açtım ne de başka ortak şey bıraktım...eğer face hesabın varsa da kapat derim. uzak kalmak en iyisi bir dönem. hatta istersen kimsenin tlfnunu bile açma. arayan seni seven tekrar arasın. tembih et herkese onunla ilgili en ufak şeyi bile söylemesinler sana.kendimi düşündüm bir an,kötü oldum. yağmur altındaki kedi yavrusu gibi hissetmek ne demek bilirim.
kim iyi durumda kim değil bilemeyiz. anlık fotoğraflara tepkilere bakıp değerlendirme hiçbirşeyi....
inşallah geçecek canım inşallah...
bna ayrılırken seni artık sevemiorum demişti halbuki tek yaptıgım üstüne fazla düşmekti ne derslerime dönebiliyorum ne kendime deger verebiliorum biliorum bu kadar sacmalık olmaz. bnm okulum biraz uzundu ona beklemek zor geldi hep kendime haksızlık ediorum
evet haber almamak en iyisi cok özledim onu ya bi gelse bi sımsıkı sarılsam hep derdimi anlatırdım aldıgımız nefes ayrı gitmezdi ah ne cok özlemişim ya
bna ayrılırken seni artık sevemiorum demişti halbuki tek yaptıgım üstüne fazla düşmekti ne derslerime dönebiliyorum ne kendime deger verebiliorum biliorum bu kadar sacmalık olmaz. bnm okulum biraz uzundu ona beklemek zor geldi hep kendime haksızlık ediorum
Adriana nasıl geçti sınavın? inşallah iyi geçmiştir!!!
ayrıca sen böyle yazabildin ya bak biryere çöp sokcam :))) yakındır arasıra da aklına gelmeyecek emin ol,ya da gelse de ayy amann diyeceksin...
bu arada ikinci sınav varmış sen napıyosun burada,hadi hadi derse naşşş :)))
aynen dimiii :) daha 2 3 hafta once resmen en dipteydiim. goz gormeyince gonul katlaniyormus gercektenSinav umdugum gibi gecmedi ama buna da sukur. diger sinav taa kasimda yarindan itibaren ona calismaya basliyorum. Ins bu sefer olur :)
Elifzeynep nasilsin iyi misin? Herkesin derdine derman oluyorsun burda ben en cok senin ne yaptigini merak ediyorum bugun dunden daha iyi miydin? agladin mi ya da mutlu oldun mu ne biliyim. Ben senin cabucaak toparlanip gezip tozmani istiyorum
aynen dimiii :) daha 2 3 hafta once resmen en dipteydiim. goz gormeyince gonul katlaniyormus gercektenSinav umdugum gibi gecmedi ama buna da sukur. diger sinav taa kasimda yarindan itibaren ona calismaya basliyorum. Ins bu sefer olur :)
Elifzeynep nasilsin iyi misin? Herkesin derdine derman oluyorsun burda ben en cok senin ne yaptigini merak ediyorum bugun dunden daha iyi miydin? agladin mi ya da mutlu oldun mu ne biliyim. Ben senin cabucaak toparlanip gezip tozmani istiyorum
cnm sana mesaj atamıyorum mesaj kutun dolmış
iyimiyim bilmiyorum.yani iyi olmak tabirim değişti artık. çok şükür diyelim. ağlıyorum evet,hatta daha bugün ağladım,onun arabasının aynısı gördüm sokakta,içim bi garip oldu....yaşarıverdi gözlerim...beni istemeye geldikleri günü hatırladım. balkondan bakıp duruyordum....
mutlu oluyor muyum? billmiyorum ama üzülmüyorum eskisi kadar. bazen olmadık öyle şeyle oluyor ki karnım ağrıyıncaya kadar gülüyorum. ya da pat diye bir espiri yapıyorum millet gülüyor. hatta benim espirilerimi özlediklerini söylüyorlar. :)))) hatta bak görüyo musunuz başınıza kaldım adam son anda kaçtı diye dalga bile geçiyorum :)))
bir de sanırım evililik mevsimindeyiz, sürekli düğünlere şahit oluyorum :26:
ben derman olmuyorum estağfurullah canım benim. sizin yazılarınız bazen beni güldürüyor bazen düşündürüyor bazen de sizin için dua ediyorum...ben değil, biz birbrimize iyi geliyoruz.
bu sınav zaten stresli bir dönemine denk geldi. sonucunun ne olacağını bilemeyiz. biz iyi düşünelim...
kasıma daha çok var,inşallah bu iyi geçecek
Bişey sorcam.. Bu terkedisin altında ne olduğunu hala cozemedin mı canım.
Yani o zamandan beri hiç görmedin mı
Onu hiç haber almadın mı
Nerde ne yapar hiç merak etmedin mı
Takip etmedin mı sosyal paylaşımdan??
Umarım tez zamanda atlatirsin canım benİm
iyimiyim bilmiyorum.yani iyi olmak tabirim değişti artık. çok şükür diyelim. ağlıyorum evet,hatta daha bugün ağladım,onun arabasının aynısı gördüm sokakta,içim bi garip oldu....yaşarıverdi gözlerim...beni istemeye geldikleri günü hatırladım. balkondan bakıp duruyordum....
mutlu oluyor muyum? billmiyorum ama üzülmüyorum eskisi kadar. bazen olmadık öyle şeyle oluyor ki karnım ağrıyıncaya kadar gülüyorum. ya da pat diye bir espiri yapıyorum millet gülüyor. hatta benim espirilerimi özlediklerini söylüyorlar. :)))) hatta bak görüyo musunuz başınıza kaldım adam son anda kaçtı diye dalga bile geçiyorum :)))
bir de sanırım evililik mevsimindeyiz, sürekli düğünlere şahit oluyorum :26:
ben derman olmuyorum estağfurullah canım benim. sizin yazılarınız bazen beni güldürüyor bazen düşündürüyor bazen de sizin için dua ediyorum...ben değil, biz birbrimize iyi geliyoruz.
bu sınav zaten stresli bir dönemine denk geldi. sonucunun ne olacağını bilemeyiz. biz iyi düşünelim...
kasıma daha çok var,inşallah bu iyi geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?