- 26 Temmuz 2012
- 1.467
- 887
- 123
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #1.161
Fazlasıyla geçiş dönemi etkisi kızlar hele önümüzdeki pazar tam doruk noktasına ulaşacak. Özellikle öncü grup burçlardansanız çok etkileniyorsunuz. Yani yengeç, oğlak, koç ve terazi. Veya bu burçlarda gezegen birikimi varsa. Sizin yapacağınız şu an sizi sıkan bunaltan daraltan ne var bunları tespit etmek, eskiyen baglılıkları bağımlılıkları artık geride bırakmak. Bununla birlikte şu an size yeni ne teklif edildi ne sizin için heyecan verici bir gelişme bunun üzerine gidin. Mesela beni bu ayrılık çok üzdü resmen bağımlılıktı bunu bırakmam gerekiyor ama aynı zamanda kariyer evim hareketli mesela bana terfi teklif edildi. Ve benim cesaretle bu işi üstlenmem gerekiyor.
ayyyy ben teraziyim etkilemesin beni:)
Son üç senedir zaten satürn terazi transitinden fazlasıyla etkileniyorsundur yoğun bir etkiydi inşallah ekimden sonra etkisi azalacak. Teraziler nefes alacak:)
sabah oldu ama bende hala bir düzelme yok. maviaşkın dediği gibi bu astrolojik bir geçiş olabilir. içim sıkılıyor çok mutsuzum
Blackçim sanırım bi şekilde etkileniyoruz.Ben de iyi hissetmiyorum
konunun müdavimleri arasına giriyorum sanırım yavaş yavaş, eskiden bu forumda sadece sinema bölümüne yazardım hayat ne garip, huzur ne güzel şeymiş. her neyse:) tomvejerry senin adına çok sevindim, rüyanda bile vazgeçme görülüyorsa demek ki bilinçaltından da yavaş yavaş siliniyor. zaten en acı veren rüyalar oluyor genelde, benim bilinçaltım bile rezalet durumda, nasıl bir suçluluk psikolojisi yerleştirdiyse karşı taraf bana sürekli kendimi suçlar buluyorum o da lütufta bulunur gibi karşıma çıkıyor:s üstelik işin aslı çok farklı olduğu halde. kötü bir hafta sonuydu genel olarak sanırım herkes aynı fikirde, beni genelde hafta sonları zaten ayrı bir hüzün sarıyor. en dibe vurulduğunda artık yükselişin başlaması da kaçınılmaz. ben öfkemi yensem, içimde sadece bir acı kalsa, anılar kalsa ona bile razıyım ama hiçbir duygu da sürekliliğini korumuyor diye kendimi avutup zamana bırakıyorum artık.
konunun müdavimleri arasına giriyorum sanırım yavaş yavaş, eskiden bu forumda sadece sinema bölümüne yazardım hayat ne garip, huzur ne güzel şeymiş. her neyse:) tomvejerry senin adına çok sevindim, rüyanda bile vazgeçme görülüyorsa demek ki bilinçaltından da yavaş yavaş siliniyor. zaten en acı veren rüyalar oluyor genelde, benim bilinçaltım bile rezalet durumda, nasıl bir suçluluk psikolojisi yerleştirdiyse karşı taraf bana sürekli kendimi suçlar buluyorum o da lütufta bulunur gibi karşıma çıkıyor:s üstelik işin aslı çok farklı olduğu halde. kötü bir hafta sonuydu genel olarak sanırım herkes aynı fikirde, beni genelde hafta sonları zaten ayrı bir hüzün sarıyor. en dibe vurulduğunda artık yükselişin başlaması da kaçınılmaz. ben öfkemi yensem, içimde sadece bir acı kalsa, anılar kalsa ona bile razıyım ama hiçbir duygu da sürekliliğini korumuyor diye kendimi avutup zamana bırakıyorum artık.
Ya zaten cok hizli bir iyilesme, unutma falan olamaz. Kimse o kadar yasanmisliklari ve duygulari "iyi tamam hadi bitti, git artik umrumda degilsin!" diye atamaz bir anda. Ask acisi mutlaka cekiliyor. Arkadaslarinla cikar dolasirsin, kafan dagilir, baska seyler dusunursun ama bu aciyi dindirmez sadece erteletir. Aci mutlaka cekilcek ve bunu yasamaniz icinde kendinize izin verin. "aglayacagim, sizlanacagim, ama gececek. Ben gideni degil, o eski duygulari ozluyorum" deyin kendinize. Buna inanin. Her gun daha da guclenicez.
Üç ay oldu yetti gari. Üzülmek istemiyorum. Aslında ona o kadar aşık bile değildim. Neden böyle takıntı yaptım bilmiyorum. Belki ben değil o bitirdiği için bir de aldatma filan araya girdi ondan sanırım. Neyse bu hafta özellikle dikkatli olun sert etkiler var. Özellikle önümüzdeki hafta bugün.
seda diker'in vazgeçmek zor değildir yazısı tam sizin anlattığınıza göre okumalısınız
ayyy ben dibe vurup yükselirken çakıldım yere hayran kalmıştım hızla yükseldiğim için
artık sadece gülümsüyorum şu halime bilefena çakıldım yere biton özlem falan kafam da kırk tilki dolanıyor yani
seda diker'in vazgeçmek zor değildir yazısı tam sizin anlattığınıza göre okumalısınız
Öneriniz için teşekkürler okudum şimdi yazıyı, yapmıştım zaten bunu, her gece konuşuyor içimde parçalanmış benliklerim, kendimle de kavga halindeyim de benim durumum biraz fazla karmaşık sanırım. aşk acısını da geçtim artık, bir insan nasıl en faziletli maskelere bürünüp ardından bambaşka biri çıkar, her söz her fiil nasıl bir yalandan ibaret olur ya da insan bu kadar yalanla nasıl yaşamını sürdürür sorularıyla meşgulum. yaşadıklarım insana güvenimi, inancımı yitirmeme neden oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?