9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

en büyük erdem bu işte.
kabullenip olayları, yola devam etmekte insanın kendine yapacağı en büyük iyilik.

inşallah o yola devam edebilirim.Allah yardımcım olsun...teşekkür ederim...

Unutacaksin canim unutacaksin
biz kandirildik, terkedildik, kiymet bilmeyenin eline düstük.
Rabbim büyük, yanina koymaz elbet

Onlar simdi gününü gün ediyor, hic akillarina geliyormuyuz onuda bilmiyorum,
yasiyorlar gülüyorlar, aglamiyorlar biz gibi
sende sakin aglama, aglamiyalim.
bizde yasiyalim, kiymetimizi bilmedi, kendi kaybetti diyelim
:38:

boşver canım biz iyi düşünelim...kızıp küsünce sadece kendimize ediyoruz çünkü. özgür bıraktım ben içimdeki O nu.Allah yardımcımız olsun yeni hayatımızda.inşallah senin de güzel ve mutlu haberlerini alırım buradan...çok teşekkür ederim....

uzun zamandır girmiyordum siteye çok üzüldüm okuyunca şu saaten sonra söylenecek bişey yok allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda atlatır hayatını düzene koyarsın

evet pek fazla söz kalmadı. iyi dilekler ve hayırlısı olsun demekten başka. kısmet..çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.

keşke seni tanısaydım..
yardım etseydm.. bağrıma basasım geldi.. elini tutup birgün çok mutlu olacaksın diyesim geldi..
inan sanki kardeşim dostum bacım gibisn. bir an öyle hissettm.. sanki yakınımdaki birine böyle olmuşta bu denli üzgünüm..
öyle hissettm işte..
canımmm kıyamam hiç üzülme olur mu :16::16::16::16:

canım benim... yanımda olmasan da hissettim ben inan bana.:16: kan bağı olmasına ya da birbirimizi görmemize gerek yok. acılar bazen insanların kan bağı ya da ortak dili olabiliyor. inşallah bir gün mutlulukları da yaşarken birbirimizin yanında ve ortağı olabiliriz....çok çok teşekkür ederim:16:

canımmmm benimmm inşallah benden daha fazla mutlu olursun.. yüreğimden geliyor bu sözler... keşke tanısaydım da çok yakınında olabilseydm.. ne bileyim beraber ağlasaydık da atsaydık bu kara bulutu üzerimizdennn :5::5:

canımmmm benimmm inşallah benden daha fazla mutlu olursun.. yüreğimden geliyor bu sözler... keşke tanısaydım da çok yakınında olabilseydm.. ne bileyim beraber ağlasaydık da atsaydık bu kara bulutu üzerimizdennn :5::5:

ben fazlası sen fazlası yok :16: hepimize en iyisi en hayırlısı olsun inşallah.....

şunu oku lütfen kötü zamanlarında

duvara dayanma yıkılır
suya dayanma kurur
ağaca dayanma çürür
insana dayanma ölür
Allah'a dayanan ne yıkılır, ne kurur, ne çürür ne de ölür...:40:

Bu gerçekten çok ağır bir şey.Ben daha başlığı okur okumaz içim daraldı ama gördüğüm kadarıyla siz çok güçlüsünüz. Takdir ettim açıkçası.Allah yardımcınız olsun..

ben fazlası sen fazlası yok :16: hepimize en iyisi en hayırlısı olsun inşallah.....

şunu oku lütfen kötü zamanlarında

duvara dayanma yıkılır
suya dayanma kurur
ağaca dayanma çürür
insana dayanma ölür
Allah'a dayanan ne yıkılır, ne kurur, ne çürür ne de ölür...:40:

inşallah cnım. çok güzelmiş.. biz hep dayanack bir omuz arıyorsun. ne kadar yanlış aslında

Bu gerçekten çok ağır bir şey.Ben daha başlığı okur okumaz içim daraldı ama gördüğüm kadarıyla siz çok güçlüsünüz. Takdir ettim açıkçası.Allah yardımcınız olsun..

güçlü olmak değil aslında,çaren kalmayınca kabulleniyorsun,tevekkül ediyorsun....

çok teşekkür ederim...

Canım konunu hala takip ediyorum ama sen yazmayınca eşyaları almaya gittiğini düşündüm. Hatta heveslendim belki barışırsınız diye. Düğün gününe kadar beklemişsin. Belirsizliğin ortadan kalkmış en azından o günden sonra. Belirsizliklere katlanmak daha zordur. Umarım senin için hayırlısı olur. Hayat insana çok ders veriyor. Bu derslerle daha güçlü olmayı öğreniyoruz. Buradan güzel haberlerini de duyarım işallah.( Bu arada bizimkinde de bir gelişme yok. Ailem de seninkiler gibi artık dönse de kabul etmeyeceklerini söylediler. Kesin olarak bitti yani.)

Hikayeni yeni okuyorum... Okudukça üzülüyorum...
Çok şey atlatıp çok şeye göğüs germişsin tek başına...
Tek denecek şey var, karşı tarafın pişman olup döneceği.

elifin tasavvuftaki anlamı çok güzel. şekli gibi dosdoğru insan demek.neden garip olsun ama iki isim taşımak zor....

elinden geleni yapıyosun zaten. okuyup iyi dileklerini buraya yazabiliyosun bana destek oluyosun daha ne olsun. çok teşekkür ederim.

sana,bebeğine yani ailene sağlık mutluluk dolu upuzun bir ömür diliyorum....

evet canım bılıyorum anlamlarını.

keske daha fazlası gelebılse elımızden.

bebısım yok henuz ıns olurum bır gun anne, saglıgıma kavusup ozaman senı anarım

artık kabullendim durumu....

sorgulama, neden arama,suçlu ya da bir sorumlu arama durumunu geçtim çoktan. ama içim hala buruk.
düğün günümüz geçti,hem de nasıl geçti .... çok kötüydüm, o gece yasin okudum, ikimiz için hayırlı neyse o olsun diye. artık elden gelen birşey yok. alnıma ne yazılı ise onu yaşacağım, ister ağlayayım ister bağırayım ister üzüleyim....

ben düğün gününe kadar beklemek içn söz vermiştim kendime. ailecek altınları ve bohçalarını yollamak için düğününün geçmesini beklemiştik, çünkü bana bekle demişti, bende sözümü tuttum ve bekledim. en azından bir özür bir açıklama için ama yapılmadı.

ne garip bunca zaman bir açıklama ya da bir helallik için aramadılar ama altınları istemek için aradılar...canları sağolsun....
biz de zaten bugün yarın yollayacaktık zamanını bekledik,biz sizden kırgın değiliz hakkımız varsa helal olsun, siz de helal edin,biz oğlunuzdan da razıyız kader buymuş bi sorumlu yok bundan sonra elinize ulaşması için ne gerekiyosa biz yapacağız dedik.ben bu kadar nezaketli olmak zorundamıydık diye biraz sitem ettim aileme ama babam herkes kendine yakışanı yapar, önemli olan zor zamanlarda düzgün davranabilemek,biz kimseye zorla kız vermedik dedi.
sonra bana döndü babam, başlarken de söz etmedim biterken de söz etmedim ama son sözüm şudur ki eğer bundan sonra istersen kızım beni yok say dedi. o an çok üzüldüm.oysa ne çok sever sayarlardı onu. yazık oldu....

durum bu arkadaşlar. artık olmaz olmaz diye bi söz yok lugatımda. hayat olmazı olur yapıyormuş.

yine de söylüyorum hakkım varsa helal olsun, hem ona hem ailesine.kızgın değilim kinli değilim ah etmiyorum. ama kırgınım...hem de en ağırından kırgınım.....

iyi dileklerle uğurluyorum onca yılı, hayallerimi,sevgimi....

canım ne dıyım kı. ınsanlar 40 yıllık evlılıgı bıtırıyor ama medenı sekılde konusmak lazım onca yılın hatrı var. aılesı de kendısı de hata etmıs. hakkınızda hayırlısı olsun. ınsaallah dualarımız senınle. yenıden seveceksın ve hatta cok cok daha sevıleceksın. konu acacaksın buraya.

senın konunu okurken gozlerım doluyor. ne dıyım neler yazayım bılemıyorum kı.

bazen benim gibi yaşanmışlıkları olan arkadaşlar okuyunca da kötü oluyorum,onlara hatırlatıyorum sanki....:((

şurayı okumanız bile değerli benim için,eminim içinizden iyi dilekler geçiyor. bunlar fazlasıyla yeterli benim için çok teşekkür ederim....

Üzülmek yok artikk :)
giden bizi kaybetti, degerimizi bilmedi
Onca yillari silip gittiler, demekki bukadar adi insanlarmis..

Bizim artik yeni hayatimiz basladi,
Allah bizim karsimiza elbet daha iyilerini cikarcak,
Allahtan korkusu olan, bizim kiymetimizi bilecek, bizi cok sevecek, sacimizin teline kiyamiyacak birini cikarsin allah karsimiza..

ağlaya ağlaya okudum resmen.. rabbim yar ve yardımcın olsun ımtıhanını kolay eylesın güç versin
sabır versın demıyorum sabır ımtıhanı arttırır.. rabbım guc versın hem sana hhem aılene...

ağlaya ağlaya okudum resmen.. rabbim yar ve yardımcın olsun ımtıhanını kolay eylesın güç versin
sabır versın demıyorum sabır ımtıhanı arttırır.. rabbım guc versın hem sana hhem aılene...

ağlamayın :(( umarım eski ve acı anıları hatırlamadınız....
çok çok teşekkür ederim iyi dileklerinize...

merhaba canım yazdıklarını okudum çok üzüldüm.
bende 6 yıl önce nişan atmış biri olarak sana tesellide bulunmak istedim.
ilk yıllarda kimseye güvenmedim. fakat sonrasında ettiğim duaları rabbim kabul etti.
ALLAHIM HAKKIMDA HAYIRLI OLANI GÖNLÜME RAZI EYLE
GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMA HAYIRLI EYLE diye bol bol dua ettim.
Çok şükür eşimi karşıma çıkardı.
16 ay vajinismus problemi yaşadık çok şükür aştık.
sonrasında her iki göğsümde kitle çıktı Allahtan o da temizmiş.
hamile kalmayı istedim PKO diye bir rahatsızlığım varmış yumurtalıklarımda.
Ama ben Allahıma dua etmeyi hiç eksik etmedim.
İmtihan dünyasındayız dedim.
Çok şükür hamilede kaldım hemde hiç tedavi gerekmeden.
Şu an gün sayıyorum Allahın izniyle bebeğimi kucağıma almak için.
6 yıl önceki yıkılmışlığımı, ağlamalarımı, nefes alamayacak gibi olduğum günleri düşünüyorumda
ne mutlu bana ki o zaman olmamış. Şimdi dünyalar iyisi bir eşim var. Seviyor ve seviliyorum diyorum.
Allahımdan dileğim senin ve senin gibi durumda olan arkadaşların karşısına öyle iyi eş çıkarsinki
sizlerde iyiki bitmiş iyiki eskisiyle evlenmemişim deyin.

ilk yıllarda kimseye güvenmedim. fakat sonrasında ettiğim duaları rabbim kabul etti.
6 yıl önceki yıkılmışlığımı, ağlamalarımı, nefes alamayacak gibi olduğum günleri düşünüyorumda
ne mutlu bana ki o zaman olmamış. Şimdi dünyalar iyisi bir eşim var. Seviyor ve seviliyorum diyorum.
Allahımdan dileğim senin ve senin gibi durumda olan arkadaşların karşısına öyle iyi eş çıkarsinki

Back
X