90 - 100 kilo üzeri olanlar beraber zayıflayalım mı

slm kızlar bende 90 kiloyum tam 6 yıldır bu kilolarla savaşıyorum hep vermeye karar veriyorum her zaman diyetteyim ama sonuç ortada kocaman bir göbeğim var saklamak artık mümkün değil sosyal hayat sıfır oğlumu okula götürmek benim için işgence kimsenin beni görmesini istemiyorum.inşallah sabah bende aranızdayım 25 kilo versem çok güzel olurum bunu biliyorum.yarın sabah aranızdayım isterseniz tabi

isteriz tabi ne demek gelirsen diyet deneyimlerini bizimle paylaşırsan memnun oluruz ama diğer kızların yaptığı bende burdayım der sonra bi daha uğramazsan da kırılırız

günaydın günlüğüm güzel bi hafta olsun mutlu haberler alıp sevinelim sağlıklı olalım güleryüzlü olmamız için bi çok sebep olsun mesela sular hiç kesilmesin mesela elektrikler zırt pırt gitmesin mesela ev işleri hemencecik bitsin

veeeeee bugünün ilk güzel haberi benden olsun bu hafta iki kilo vermişim yani toplamda üç kilo gitmiş oluyo biliyorum ilk haftalar giden sudur ondan hızlı gidiyodur ama olsun benim moralimi düzeltiyo tartım
bide bu hafta azda olsa su içmeye çalıştım bazen günde iki litre bazen bi litre demekki su içmek lazımmış kilo vermek isteniyosa su içilecek

tebrik ederim canım bak su iseyaramış darısı basıma ben diyetime dikkat edemedıgım için gelemıyorum ama artık bu hafta başlıycam haftaya kilo bildirimi yaparım artık tartılıp moralımı bozmak istemıyorum

isteriz tabi ne demek gelirsen diyet deneyimlerini bizimle paylaşırsan memnun oluruz ama diğer kızların yaptığı bende burdayım der sonra bi daha uğramazsan da kırılırız

günaydın kızlar uykuda kalmışım kahvaltı falan hazırladım.canım artık buradayım inşallah sonuna kadar.bilgisayar bu aralar eşime lazım ders çalışıyor gün işinde yazamazsam akşama yazarım menümü.

hoşgeldin o halde her pazartesi tartılıyoruz canım haftada bir tartılmak daha iyi çünkü gün içinde iniş çıkışlar olabiliyor bu moralimizi bozmasın

menülerimiz yazarsak eksiğimizi yanlışımızı yada doğru yaptıklarımızı görür daha bilinçli yaparız diyet işini

bu sabahki menüm

iki dilim peynir iki galeta üç zeytin bi bardak şekersiz çay

kendini hazır hissettiğinde başla diyete canım çünkü beyin olarak hazır olmazsan başlar başlar bırakırsın

kızlar bugün tartı 96.8 i gösteriyo ay verdiğimi görünce çok sevindim geçen hafta 97.7 dim...

Amin canım

Effeerimmmmmm bak bi başlayınca gerisi de geliyor zaten inşallah
Ben de geçen hafta biraz tatlı fazla kaçırmıştım 73.8 olmuştum bugün çok şükür 72.0 ım, çok bişe değil ama gram bile gitse insan seviniyor ya.
bu sabahki menüm

iki dilim peynir iki galeta üç zeytin bi bardak şekersiz çay

Kız sen neredeyse açsın artıkım
Valla ben öyle o kadar azaltmadım ne yalan söyleyim, sadece ekmek çok yememeye çalışıyorum.Şu çaydan ve çayı şekerli içmekten bir vazgeçebilsem çok iyi olacak ama bunu yapamıyorum bir türlü:44:
Neyse bu topic iyi ki var en azından yemeği nasıl çok kaçırmaya başlıyorsam jandarma gibi zihnimde beliriveriyor
kızlar bugün tartı 96.8 i gösteriyo ay verdiğimi görünce çok sevindim geçen hafta 97.7 dim...

Tebrikler canım ben de 73 ten 72 yi gördüm bu sabah inşallah gittikçe eksilsin bu kilolarımız.

sabahlar az yiyorum ama acıkmıyorum hiç yaaaa ama öğlenler acıkıyorum öğlende bi tabak nohut yemeği 5 - 6 kaşık bulgur pilavı bi kase yoğurt ve turşu yedim

ay inş canım ya gitsin bu kilocuklar

merhaba günlüğüm sabah kahvaltısında bi dilim peynir bir buçuk galeta bi bardak şekersiz çay içtim

öğlen yemeğinde iki kaşık pilav,bi tabak fasulye yemeği bi kase yoğurt ve turşu yedim

yoğurt her öğünümde oluyo muhakkak su içmeye çalışıyorum inşallah gidecek bu kilolar

kimse gelmemiş ne menü bildirimi yapılmış nede kilo verilip verilmediği bildirilmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…