90 - 100 kilo üzeri olanlar beraber zayıflayalım mı

selam kızlar
musab bu aralar çok huzursuz ve devamlı ağlıyor
sanırım diş çıkardığı için
ne iş yapabiliyorum ne de pc yi açabiliyorum
yemeği bile zor yapıyorum

menüm

sabah
1 dlm Trabzon ekmeği
2 ince dlm sucuk
domates
2 yumurta

ara
1 türk kahvesi

öğle
1 tabak ıspanak
salata
2 dlm ekmek

ara
1 portakal

akşam
2 tane köfte
az kızartma
yoğurt
1 dlm ekmek

geçmiş olsun canım diş çıkarıyosa huzursuzluğu ondandır büyüyo paşamız maşallah

senin menülerinde çok gxzel tam diyetlik canım sen isveç diyetinden vazgeçtin dimi böylesi daha iyi olmuş bence

günaydın günlüğüm bugünkü sabah kahvaltım

bi tatlı kaşığı kestane balı,iki galeta,altı tane zeytin,bi kibrit kutusunun dörtte biri kadar helva bi bardak şekersiz çay

günaydın günlüğüm bugünkü sabah kahvaltım

bi tatlı kaşığı kestane balı,iki galeta,altı tane zeytin,bi kibrit kutusunun dörtte biri kadar helva bi bardak şekersiz çay

Günaydın Saram diyetin iyi gidiyor ama midem ağrıyor diyorsun ya acaba birdenbire böyle azaltmak sana dokundu mu diyorum:44:
Bence dikkat et çok aç bırakma kendini zayıflayayım derken hasta olma
Ben iki gündür rejimi sekteye uğrattım gene. Önceki akşam az yedim ama gece bir acıktım dayanamadım bir dilem ekmekle 1 bağ maydanoz yedim ( gerçi maydanoz iyidir ) dün de Rana ' ya krem şantili bir kek yapmıştım süper olmuştu dayanamadım yine götürdüm kekleri

Ama sabah 7 de uyanmışım hiç bir şey yemedim henüz yememde öğlene kadar.Sadece aç karna bir tane tüm sarımısak yuttum( bu şekilde yutulduğunda her tür hastalığa karşı hem koruyor, hem de koku yapmıyor)
Bir de bir bardak ısırgan otu suyu içtim. İbrahim saraçoğlu kollardaki uyuşma için kiraz yaprağı ve ısırgan otunun suyunu içmeyi tavsiye etmişti ben de onu yapıyorum.Ama farkettiğim bir şey var şu an adetliyim ve kanamam sökülmüyordu bir türlü bu çayı içtikten sonra 3 gündür çok güzel olması gerektiği gibi oldu adetim

midem çok ağrıyo hatresim ya sabahlar uyanınca özellikle taş gibi resmen diyettenmi bilmiyorum öncedende ağrırdı ama böyle değildi

demek ısırgan otu suyu içiyosun nasıl yapıyosun banada anlatsana canım benim derin dondurucumda haşlanmış ısırgan otu var aslında haşlamadan koysam iyiydi bi dahaki seneye öyle yapacam haşlayınca suyu ziyan oldu çünkü

sarımsağı her yemeğe koyarım genelde ama bütün olarak yutmadım tansiyonum çok düşük olduğundan dahada düşürür diye korkuyorum

senin benim gibi sıkı diyete ihtiyacın yokki canımarada kaçamak yapabilirsin

evet canım sanırım dişten
üst azı dişi morarmış ve feci şişmiş
morarması normal mi acaba:44::44:
evet bıraktım canım kendimi kötü hissedince
sağlığımız herşeyden önemli dimi ama

diş çıkarınca çıkacak dişin yerinin şişmesi kızarması normalde morarmasını hiç duymamıştım canım istersen bi doktora götür için rahat eder

evet canım sağlığımız herşeyden önemli tabiki

Canım bence diyetini biraz hafiflet, birdenbire midene ağır geldi sanırım. Çünkü yavaş yavaş küçülecek miden, aniden olunca fazla az yemek sarstı mideni bence.
Canım önce kiraz yapraklarını kaynattım bir kaç dakika, sonra da içerisine bir tutam ısırgan otu attım bir kaç dakika da onu kaynattım ılıyınca bir bardak sabah aç karna, bir de gece yatarken bir bardak içiyorum.Tadı kötü olur sandım ama içilmeyecek gibi değil.

Valla canım ne yalan söyleyim bazen ister istemez kaçamak yapıyorum elimde değilGeçen gün akşam yemeğinde bir kase çorba içtim. bir tabak da kereviz yemeği yedim ekmek çok az yedim.Sonra sevindim az yedim diye.Ama gecenin 12sinde midem bir kazınır oldu ve canım ekmekle bir şey yemek istedi, Allah tan aklıma maydanoz geldi, yoksa turşu çıkarıp yiyecektim dayanazdım turşuya adam akıllı doyururdum karnımı

Musaba geçmiş olsun canım.
İsveç diyetini bırakmakla iyi etmişsin o neydi öle ölüm orucu gibi

kızlar biraz uzun bir süre yoktum nasılsınız ne yapıyosunuz

biz diyete devam ediyoruz sen neler yapıyosun neden yoktun

diyetini hafifletmek iyi fikirde biraz fazla yesem kendimi suç işlemişim gibi geliyor yaaaaaa

ekmek maydanoz iyi fikirmiş bende bugün alış veriş yaptım bol yeşillik aldım kahvaltıda bile maydanoz yiyorum

Ama kardeş sonra hastalanırsın daha kötü olur bence. O yüzden biraz hafiflet derim ciddi ciddi
Evet Allahtan ben de maydanozu çok seviyorum da bol bol yiyiyorum.
Saram bir de zayıflama tüyolarından biri de aklına her geldikçe karnını bir kaç dakikalığına içine çek, dayanabildiğin kadar tut.Aklına her geldikçe yap, bu hareki düzenli olarak yaparsan midenin küçülmesini sağlar ve göbek oluşumuna engel olmuş olursun
Saram ben şimdi kaçıyorum şimdi benim Kore dizim başlıyor Rüzgarın Kralığı
Ahanda filmim başladı

Son düzenleme:

söylediğini yapmaya çalışacam canım sağol

sen git dizini izle heç düşünme sara bacım burda yalnız kladı diye tamam mı

olmadı yarın bir dr a götüreyim
9 tane diş çıkardı hiç biri morarmamıştı
kızlar biraz uzun bir süre yoktum nasılsınız ne yapıyosunuz
ben iyiyim canım sen nasılsın
maşallah güzel kilo vermişsin
ne kadar sürede verdin
sağol canım
evet ölüm orucu
ilk günler iyiydi de son gün baygınlık geçiriyodum az daha
evet ben zayıfken minnacık olan göbeğimi bu sayede yok etmiştim
rüzgarın krallığı ne kız

bırak hatres gitsin yazık dizisini izlesin bak ben geldimbenle yetin

Duygu sömürüsü yapma ulennnnnn
Ama çok üzücü ya, prensin biri öldü kral ağlıyo ben de ağlayacam şimdi

he ben gideyim de dedikodu yapın eelle hemi, yok olmaz ben hem dizimi izlerim hem sizi

he ben gideyim de dedikodu yapın eelle hemi, yok olmaz ben hem dizimi izlerim hem sizi

yok bacım ne dedikodusu baksana sara bizi takmıyo

bencede doktora götür canım

seninlede sohbet güzel canım menim ben hatrese takılıyom sadece 34:

duygu sömürüsü yapmıyom uleeeeeeen yoksam yapıyom mu ama men seni çok seviyom insan sevdiğine takılır dimi

yok bacım ne dedikodusu baksana sara bizi takmıyo

sara_28 bu mesajı beğenmedi

işim çıkmıştı gitmek zorunda kaldım

O bizi takmaz olur mu hiç, işi çıkmıştır
Hem ben dizimi izledim geldim ama siz nere gitmişsiniz böleeee

bak bacısını tanıyo canım menim .48:.29:

Evet duygularımı sömürdün hem de çoh fena çoh
Tanırım de mi bacımı, tanımaz mıyım

Prensesim Rüzgarın Krallığı izlediğim Kore dizisinin adı, o ne kız demişsin ya
Ben Kore dizilerine hastayım ya izleyin bakın , göreceksiniz siz de hastası olursunuz kesin

Kızlar ya bişey soracam, akvaryumu olan var mı aranızda ? Benim 8 tane japon balığım var gayet mutlu ve keyifliydiler, ama iki gündür siyah japonum, bugün de sarı olanı çok durgunlaştılar, ölecekler diye korkuyorum.Sizce neden oldu bunlar böyle:44:

O bizi takmaz olur mu hiç, işi çıkmıştır
Hem ben dizimi izledim geldim ama siz nere gitmişsiniz böleeee
ben çok kötü oldum
anneme gittim biraz musaba baksınlar en azından diye
demek mesajımı beğenmedin ha
biliyorum tatlım şaka yapmıştım

valla benim hiç mi hiç dizi izlemeye fırsatım olmuyo
zaten televizyonumuz kurulu bile değil
biz bu aralar yeni aktivite peşindeyiz
musaba bugün ay ve yıldızı öğrettim çok hoşuna gitti
devamlı aaaaaay deyip durdu
hatresim sen bir suyunu temizle belki düzelirler

beğenmedim tabi siz benim için çok değerlisiniz takmamak olurmu ama işim çıkınca aniden gitme zorunda kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…