Evet duygularımı sömürdün hem de çoh fena çoh
Tanırım de mi bacımı, tanımaz mıyım
Prensesim Rüzgarın Krallığı izlediğim Kore dizisinin adı, o ne kız demişsin ya
Ben Kore dizilerine hastayım ya izleyin bakın , göreceksiniz siz de hastası olursunuz kesin
Kızlar ya bişey soracam, akvaryumu olan var mı aranızda ? Benim 8 tane japon balığım var gayet mutlu ve keyifliydiler, ama iki gündür siyah japonum, bugün de sarı olanı çok durgunlaştılar, ölecekler diye korkuyorum.Sizce neden oldu bunlar böyle:44:
ben çok kötü oldum
anneme gittim biraz musaba baksınlar en azından diye
demek mesajımı beğenmedin ha
biliyorum tatlım şaka yapmıştım
valla benim hiç mi hiç dizi izlemeye fırsatım olmuyo
zaten televizyonumuz kurulu bile değil
biz bu aralar yeni aktivite peşindeyiz
musaba bugün ay ve yıldızı öğrettim çok hoşuna gitti
devamlı aaaaaay deyip durdu
hatresim sen bir suyunu temizle belki düzelirler
beğenmedim tabi siz benim için çok değerlisiniz takmamak olurmu ama işim çıkınca aniden gitme zorunda kalıyorum
nasılda tanırmış bacısını
balikların suyunu değiş canım varsa ilaçlarından damlat suya
günaydın kızlaaaaaaaar
herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günün hürmetine evlerimizdeki huzur ve mutluluğu artırsın bedenimize sağlık versin ve bizi tüm kötülüklerden korusun
AMİN
benim diyet düngece kebaptı sarmaydı pideydi pastaydı derken güme gitti
ama bugün toparlayacam kaldığı yerden devam
sabahki menüm bir bardak şekersiz süt birer domates ve salatalık bir tutam maydanoz galeta bile yemedim
sen de benim için öylesin canımbeğenmedim tabi siz benim için çok değerlisiniz takmamak olurmu ama işim çıkınca aniden gitme zorunda kalıyorum
1 günden bişey çıkmazbenim diyet düngece kebaptı sarmaydı pideydi pastaydı derken güme gitti
ama bugün toparlayacam kaldığı yerden devam
sabahki menüm bir bardak şekersiz süt birer domates ve salatalık bir tutam maydanoz galeta bile yemedim
Ben mutfağa da bir tv aldım, öyle olunca dizi, yarışma, sohbet hoşuma giden ne program varsa ancak izler oldum. Öteki tv ye Rana' dan fırsat mı var, el koymuş sıpaDizi pek izlemem, izlediğim bir kore dizileridir bir de seksenler
Bugün eşimi gönderdikten sonra başladım akvaryumla uğraşmaya ve daha yeni bitirdim, geriye ortalıktaki leğenler kaldı, çünkü akvaryum bayağı büyük, bakalım balıklarım kendilerine gelecekler mi:44:
Suyunu değiştirdim, baştan sona ne varsa çıkardım hepsini yıkadım, hallettim az önce çok şükür, inşallah düzelirler.İlaç yok bi de onu almam lazım di mi?
Amin canım, peygamber efendimiz aleyhissalatü vesselama salavat getirmeyi de unutmayalım inşallah.Ne kadar çok salavat o kadar çok sevap
Ne hissettin diyeti biraz boşlayınca saldırdın mı yemeklere yoksa iştahın gitmiş de az mı yedin:44:
sen de benim için öylesin canım
1 günden bişey çıkmaz
saracım bence kahvaltıda yumurta ye
inş normale döner balıkların canım
kahvaltıda yumurta yemeyi bende düşünüyorum ama kilo aldırmazmı
yok canım kalorisi çok düşük tuzsuz yersen hatta 2 tane bile yiyebilirsin bazen
ayyyyyyy tuzsuzda hiç çekilmez kııııııız ben yemeklere bile tuz eklerim fazladan
fazla tuz tüketme kız
ben yumurtayla hiç tuz tüketmem
ayyyyyyy tuzsuzda hiç çekilmez kııııııız ben yemeklere bile tuz eklerim fazladan
fazla tuz tüketme kız
ben yumurtayla hiç tuz tüketmem
AynenBende de biraz fazla tuz tutkusu var
Ama benim tansiyonum da genelde düşüktür, heralde ondan mıdır nedir vücut istiyor sanırım. Senin de öyleydi.
Hatta ben Rana' ya hamileyken çok tuzlu yediğim için eşim beni doktora şikayet ettiDoktor zararlı olabilir dedi, sonra bir tansiyonuma baktı 9
Sonra güldü,ben sana tuzlu yeme mi dedim, diye
Valla ben de tuzsuz yiyemem
Yahu prensesim sen kararlılıkla nasıl şu kilolarından kurtulamamışsın hayret
dene canımbiliyorum zararlı ama tuzsuzda hiç lezzetli gelmiyo ama haklısın yumrtayı tuzsuz deneyecem hemide yarın sabah
AynenBende de biraz fazla tuz tutkusu var
Ama benim tansiyonum da genelde düşüktür, heralde ondan mıdır nedir vücut istiyor sanırım. Senin de öyleydi.
Hatta ben Rana' ya hamileyken çok tuzlu yediğim için eşim beni doktora şikayet ettiDoktor zararlı olabilir dedi, sonra bir tansiyonuma baktı 9
Sonra güldü,ben sana tuzlu yeme mi dedim, diye
Valla ben de tuzsuz yiyemem
Yahu prensesim sen kararlılıkla nasıl şu kilolarından kurtulamamışsın hayret
canım evet benim tansiyonumda düşük hep 10 - 6 civarında seyrediyo belkide ondan tuzlu yiyorum
dene canım
ben de tuzu fazla tüketmem canım çekmez
benim de tansiyonum hep düşüktür
hele hamileyken 7 ye 5 falandı
geç karar verdim canım
zaten doğru düzgün kilo da veremiyorum
bu hafta kaçamak yapıcam
Ben öyle olduğunu düşünüyorum çünkü vücud istiyor bir türlü kendimi bu konuda frenleyemiyorum.
Sen istisnasın galiba
Boşveeeeeerrrrrrrrrrrrr yap kaçamağını, bak Sara ne güzel yaptı, ben de yaptım hala da yapmaya devam ediyorum
sanırım
yapıcam koca hafta kaçamaksız 100 gr vermişim ne bu ya
Senin bünyen demek ki kolay atamıyor kiloları, oysaki sen emziren bir annesin hem de.Çok daha kolay vermen gerekirken diyete rağmen 100 gram:44:
Kimi insanların vücudu aldığı enerjiyi yakmaz, sen öylesin galiba. Kimi de dünyayı yer ama zerre kilo almaz, keşke onlardan olaydık
dene canım
ben de tuzu fazla tüketmem canım çekmez
benim de tansiyonum hep düşüktür
hele hamileyken 7 ye 5 falandı
geç karar verdim canım
zaten doğru düzgün kilo da veremiyorum
bu hafta kaçamak yapıcam
Ben öyle olduğunu düşünüyorum çünkü vücud istiyor bir türlü kendimi bu konuda frenleyemiyorum.
Sen istisnasın galiba
Boşveeeeeerrrrrrrrrrrrr yap kaçamağını, bak Sara ne güzel yaptı, ben de yaptım hala da yapmaya devam ediyorum
bünye meselesi sanırım
boş ver diyeti önce iyileş hastayken zaten kilo verirsin beslenmenden kesme
heee dün kaçamak yaptım ama o istisnaydı yinede çok yemedim inanırmısın gıdım gıdım iki dilim pide yedim çok özlemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?