90 - 100 kilo üzeri olanlar beraber zayıflayalım mı

öğlen menümüde yazayım elim değmişken

bi kase mercimek çorbası,bol salata,ve bol soğanlı merulcan kavurması

şu ana kadar yarım litre su içtim dün 1,5 li,tre içebildim böyle böyle artıracam inşallah

selamlar

sabah kahvaltım:
-4 bardak şekersiz çay
-1 uzun fekat ince dilim beyaz ekmek
-1 tane doğranmış salatalık
-5 tane siyah zeytin
-2 tane haşlanmış yumurta
-2 çatal kadar beyaz peynir

kahvaltımı 10 civarı yapmıştım şimdi çok akşama kalmasın diye öğle yemeği yiyeceğim...

öğle yemeğim ise:
-1 tabak kuru fasulye
-az yağlı ve tuzsuz salata
-sınırsız suuuuuuuuuuuu

-akşamları yürüyüş yapmayı yapamazsam da evde 45-50 dk akşam ya da gece farketmez spor yapmayı ihmal etmiyorum
-gün içinde çok su içip geceleri çok fazla içmiyorum(mak. 3 lt o da)
-evin içinde de olsa sert adımlarla ve bacaklarımı ve totoşumu sıkarak yürümeye çalışıyorum
-yarım gr. bile versem evin içinde koşturup seviniyodum çocuk gibi motivasyon sağlar deneyelim

hedef 60

canım motıvasyonun super menulerınde super nekedar zamanda verdin onceki kiloları

menün güzelmiş canım motivasyon şart

günaydın günlüğüm herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günün hürmetine kalbimizden geçen tüm güzellikleri nasip etsin bizlere kucaklarımız doldurup kimsenin evladına özendirmesin bizide bu yüce duygudan mahrum etmesin

dün akşamki menüm gecikmeli olarak şöyle

üç kaşık merulcan kavurması üç kaşık yoğurtlu semizotu bikasede mercimek çorbası

akşam yemeğinden iki saat kadar önce bi mandalina bi elma

akşam çayından sonrada bi mandalina

bu sabahki menüm

bi galeta,üç tane zeytin,birer domates ve salatalık bir tutam maydanoz

Son düzenleme:

Amin canım ...
bu sabahki menüm

bi galeta,üç tane zeytin,birer domates ve salatalık bir tutam maydanoz

Maşallah canım kararlılığının devam etmesi çok güzel.
Ben iki gündür kafama göre ne bulduysam yedim,aşırıya kaçmadım ama bir şeylerden de sakınmadım.Kaç gündür gündemde aşure vardı bolca tükettim maalesef.
Dün canım çok sıkıldı, ruhuma bir kasvet geldi sanki sıkıntım geçsin diye yedim birazda:26::26::26:

canlarım bende diyet yapıyorum ve kavıtasyonuda ek olarak kullanıyorum verdiğim kilolardan dolayı vcdumda sarkmalar oldu.Kavıtasyonla bırlıkte sıkılaşmaya basladım sizede tavsiye ediyorum

kararlıyım tızım bu kilolar ya gidecek ya gidecek

neden canın sıkıldı canım önemli bişey değildir inşallah

günaydın kızlar
herkeze hayırlı cumalar

günaydın canım sanada hayırlı cumalar

canlarım bende diyet yapıyorum ve kavıtasyonuda ek olarak kullanıyorum verdiğim kilolardan dolayı vcdumda sarkmalar oldu.Kavıtasyonla bırlıkte sıkılaşmaya basladım sizede tavsiye ediyorum

kavitasyon ne daha önce hiç duymadım :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

arkadaşlar bende dıyet yapıyorum ve bunun yanında kavıtasyoanada gidiyorum. biraz titiz oldugum için kavıtasyon merkezı bulmam bıraz sıkıntılı oldu ama sonunda ıyı bıyer kesfettım. diyetle zayıfladıkca vucudumda sarkmalar oldu etlerım daha yumusak ve hassaaslastı. ama dediğim gibi kavıtasyon ve diyetı bır arada kullanırsanız mukkemmel sonuc alabılırsınız canlarım

kişisel bakım merkezlerinde var ben kartallda gidiyorum ve kayet memnunum vucudumda hiç beklemediğim kadar değişmeler oldu. Bende arkadasımın tavsıyesı uzerıne basladım ve iyiki başlamısım dıyorum

Canım bölgesel zayıflamayı sağlayan bir yöntem netten bak daha iyi anlarsın.

güzel bi hafta sonu olsun günlüğüm

sabah kahvaltısında menemen yaptım kendime iki zeytin bi galeta bide şekersiz çay içtim sanırım öğlen yemeği yemem akşamada balık ve salata var ooh mis

saracim topigin hayirli olsun canim umarim kisa zamanda istedigin kiloya ulasir fit bir anne olursun...

benim kizkardesimde cok kilolu ve cocuk sahibi zor oldu..ama cocuk sahibi olmanin kiloyla direkt baglantisi kesinlikle yok...Vücudun verdigi diger kimyasal tepkiler cok onemli oluyor...o tepkilerin bas faktorlerinden biride kiloymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…