merhaba, bugün melek baykalın programında ünlü bir diyet uzmanı (ismini hatırlayamadım) 1,5 yılda 100 kilo veren bir hastasının 7 günlük diyet programını açıkladı. Bi bakın isterseniz, uygulayın diyemem de, bi fikir verir belki..
aralarda bir meyve+süt yada meyve+1 galeta yapabilirsinhııııım demekki onuda abartmamak lazım bende iş yerine getirmiştim ama bugün hiç yemedim canım istemedi daha önce bisküvi gofret yiyodum bu saatlerde artık yemiyorum du bakalım bi haftada hiç kilo verecekmiyim
hoşbuduk saracım, 72 kioyum şişmanım :) 10 kilo vermek istiyorum canım
hoşbuduk saracım, 72 kioyum şişmanım :) 10 kilo vermek istiyorum canım
aralarda bir meyve+süt yada meyve+1 galeta yapabilirsin
mutlaka verirsin hele ilk hafta daha çabuk gidiyo
o zaman hoş geldin
Saram ben de show da gülbenin programında 31 yaşında 300 kilodan 100 kiloya nasıl indiğini anlatan bir beyi izledim.2 Yıl boyunca hep ölçülü ve az yemeye dikkat etmiş, ama 2 yıl boyunca her gün uyguladım bunu diyordu.Yani azim azim azim...
Ben de kendimde şuna dikkat ediyorum tatlıden ve hamur işlerinden uzak durunca hemen göbüşüm balkon olmaktan çıkıyor
saolun kızlar,
boyum 1.66
kilo 72
geçen yıl diyetisyene gittim ama istikrar sağlayamadımuygulayamadım
merhaba canım hoş geldin hangi kanalda melek baykalın proğramı
Canım hiç sorma bende 1 yıllık evliyim 30 kilo aldım ve öyle bi hale geldimki iş yerinde huzursuzum evde huzursuzum içimde sürekli bi mutsuzluk ya çok uyuyorum ya hiç uyumuyorum ama geride kaldı 10 gündür iyiyim maşallah daha enerjiğim ve düzene giriyorum yavaştan.millet de baskı yapmaya başladı bebek bebek die bu kiloyla hamile kaldığımı düşünemiyorum saolsun eşimde anlayış gösterdi şartlanmak istemiyorum illa kilo verip bebek düşünecem die strese sokmayayım her açıdan kendimi amacım daha sağlıklı ve düzenli bi hayata geçip bunu alışkanlık haline getirmek inşallah kurtuluruz canım.
star da sabah 10da başlıyor. ben biraz başını seyrettim. günde 6 öğün veriyor. kibrit kutusu hesapları yok. sabah ceviz veriyor mesela, sınır yok. ne kadar yemek istiyorsan o kadar yiyorsun. her öğününde nerdeyse tam tahıllı ekmek var. aç bırakan bir diyet değilmiş, uygulayan bayan öle söyledi. ben birçok diyetisyene gittim bir sonuç alamadım diyor, hepsinde kibrit kutusu hesabı var. sonra bu doktora gitmiş, listeye bakmış ve babasına dönmüş ""baba, biz yanlış yere geldik, bunları yiyerek zayıflar mı insan" demiş. sonuçta 1,5 yılda 100 kilo vermiş. tabi tüm kontrolleri yapılmış.. ilk ay 7 kilo yağdan, 7 kilo sudan toplam 14 kilo vermiş.
gunaydın benide aranızaa alınn
onu bende izledim canım ve dikkat ettiğim bi nokta hep maydanoz yemiş sabah kahvaltılarında
bende ekmekten ve hamur işinden uzak durunca kilo veriyorum canım ama diyet yapmayalı çok uzun zaman oldu inşallah yeniden verebilirim bi ara günde yarım saat yürüyerek ve yemeklere dikkat ederek iki ayda 14 kilo vermiştim ama sonra kahramanca geri aldım
Maydonozun zayıflatıcı etkisi var evet.
Bence yemeği normal yiyip spor yaptık mı en azından günde yarım - 1 saat kadar yürüyüş gidiyor kilolar.Ben inanır mısın yemeğimi pek kısmıyorum ama kilom zayıflayamasam da çok şükür fırlamıyor bunu da çok yürüyüş yapmama bağlıyorum.Ama her gün ve düzenli yapamıyorum işte.E bi de ben çocukluyum daha zor.Geçen gün hastaneye yürüyerek gittim yürüyerek geldim kendi adıma kilolarımı atmışımdır az da olsa diye sevindim ama zavallı Rana' mın ne suçu var onca yolu o küçücük bacaklarıyla yürüdü bitanem. Kucaklayamıyorum da , karışık bu işler yav.
Saram sen çalışıyorsun işin evine yakınsa yürüyerek gidip gelmeye çalışsan, var ya kesin gider kiloların.Verdiğin 14 kilonun geri gelmesi yazık olmuş canım ya.
sabah kahvaltım (8:30)
1 dilim kızarmış tam buday ekmeği
1 yk lor peyniri
1 domates
maydanoz
şekersiz çay
ara da 2 küçük mandalina (10:30)
öğlen (1:30)
4 kaşık makarna
2 kaşık yoğurt
4 kaşık taze fasülye
ara da 1 tane elma (3:30)
menünü çok güzelmiş canım aynen böyle devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?