90 - 100 kilo üzeri olanlar beraber zayıflayalım mı

merhaba, bugün melek baykalın programında ünlü bir diyet uzmanı (ismini hatırlayamadım) 1,5 yılda 100 kilo veren bir hastasının 7 günlük diyet programını açıkladı. Bi bakın isterseniz, uygulayın diyemem de, bi fikir verir belki..

merhaba canım hoş geldin hangi kanalda melek baykalın proğramı

hoşbuduk saracım, 72 kioyum şişmanım :) 10 kilo vermek istiyorum canım

aralarda bir meyve+süt yada meyve+1 galeta yapabilirsin
mutlaka verirsin hele ilk hafta daha çabuk gidiyo
hoşbuduk saracım, 72 kioyum şişmanım :) 10 kilo vermek istiyorum canım

o zaman hoş geldin

Saram ben de show da gülbenin programında 31 yaşında 300 kilodan 100 kiloya nasıl indiğini anlatan bir beyi izledim.2 Yıl boyunca hep ölçülü ve az yemeye dikkat etmiş, ama 2 yıl boyunca her gün uyguladım bunu diyordu.Yani azim azim azim...
Ben de kendimde şuna dikkat ediyorum tatlıden ve hamur işlerinden uzak durunca hemen göbüşüm balkon olmaktan çıkıyor

saolun kızlar,
boyum 1.66
kilo 72
geçen yıl diyetisyene gittim ama istikrar sağlayamadım uygulayamadım

onu bende izledim canım ve dikkat ettiğim bi nokta hep maydanoz yemiş sabah kahvaltılarında

bende ekmekten ve hamur işinden uzak durunca kilo veriyorum canım ama diyet yapmayalı çok uzun zaman oldu inşallah yeniden verebilirim bi ara günde yarım saat yürüyerek ve yemeklere dikkat ederek iki ayda 14 kilo vermiştim ama sonra kahramanca geri aldım

saolun kızlar,
boyum 1.66
kilo 72
geçen yıl diyetisyene gittim ama istikrar sağlayamadım uygulayamadım

aslında boyun 15 kilo altı ve üstü normal kabul ediliyor deniyo ama fit bir vücuda sahip olmak için kilo vermek lazım

burada birbirimize destek olarak istikrarı sağlayacaz

merhaba canım hoş geldin hangi kanalda melek baykalın proğramı

star da sabah 10da başlıyor. ben biraz başını seyrettim. günde 6 öğün veriyor. kibrit kutusu hesapları yok. sabah ceviz veriyor mesela, sınır yok. ne kadar yemek istiyorsan o kadar yiyorsun. her öğününde nerdeyse tam tahıllı ekmek var. aç bırakan bir diyet değilmiş, uygulayan bayan öle söyledi. ben birçok diyetisyene gittim bir sonuç alamadım diyor, hepsinde kibrit kutusu hesabı var. sonra bu doktora gitmiş, listeye bakmış ve babasına dönmüş ""baba, biz yanlış yere geldik, bunları yiyerek zayıflar mı insan" demiş. sonuçta 1,5 yılda 100 kilo vermiş. tabi tüm kontrolleri yapılmış.. ilk ay 7 kilo yağdan, 7 kilo sudan toplam 14 kilo vermiş.

aynen canım bende bu kilo ile hamile kalmak istemiyorum iyice dağılırım o zaman daha yaşımda genç kilo verdim verdim sonra daha zor olur kilo vermek

hıım netten bakarım artık sağol canım senin kilo problemin varmı bizim gibi yoksa sen şanslı gruptanmısın hani şu yiyip yiyip kilo almayanlar

Maydonozun zayıflatıcı etkisi var evet.
Bence yemeği normal yiyip spor yaptık mı en azından günde yarım - 1 saat kadar yürüyüş gidiyor kilolar.Ben inanır mısın yemeğimi pek kısmıyorum ama kilom zayıflayamasam da çok şükür fırlamıyor bunu da çok yürüyüş yapmama bağlıyorum.Ama her gün ve düzenli yapamıyorum işte.E bi de ben çocukluyum daha zor.Geçen gün hastaneye yürüyerek gittim yürüyerek geldim kendi adıma kilolarımı atmışımdır az da olsa diye sevindim ama zavallı Rana' mın ne suçu var onca yolu o küçücük bacaklarıyla yürüdü bitanem. Kucaklayamıyorum da , karışık bu işler yav.
Saram sen çalışıyorsun işin evine yakınsa yürüyerek gidip gelmeye çalışsan, var ya kesin gider kiloların.Verdiğin 14 kilonun geri gelmesi yazık olmuş canım ya.

sabah kahvaltım (8:30)

1 dilim kızarmış tam buday ekmeği
1 yk lor peyniri
1 domates
maydanoz
şekersiz çay

ara da 2 küçük mandalina (10:30)

öğlen (1:30)
4 kaşık makarna
2 kaşık yoğurt
4 kaşık taze fasülye

ara da 1 tane elma (3:30)

kıyamam ranişim ne suçu var ona ya araba al yada yeğenimi yorma tızııııım

yürüyüş çok önemli canım işe arabayla gidip geliyorum maalesef aslında yürünse yürünür ama eşim götürüp getiriyoya işime geliyor doğrusu

menünü çok güzelmiş canım aynen böyle devam

kızlar pazartesi günleri kilo bildiriminde bulunalım mı bakalım ne kadar gitmiş ne kadar gelmiş durum değerlendirmesi yani fikirlerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…