kızlar pazartesi günleri kilo bildiriminde bulunalım mı bakalım ne kadar gitmiş ne kadar gelmiş durum değerlendirmesi yani fikirlerinizi bekliyorum
Ay iftara az kaldi. Oluyorum aclik .Allah orucunu kabul etsin canım
menünde güzelmiş
Ay ifaa az kaldi. Oluyorum aclik .
olur canım güzel olur bence pazartesi başlarız
Ay iftara az kaldi. Oluyorum aclik .
Ben de oruçluyum ama çok iyiyim bugün.Ama geçen gün sahur yapmadan tuttum.O gün baş ağrısından ölücem sandım.İftar vakti geldiğinde ayakta duramıyordum, sen de mi sahur yapmadın yoksa? Hayırlı iftarlar.
hıım netten bakarım artık sağol canım senin kilo problemin varmı bizim gibi yoksa sen şanslı gruptanmısın hani şu yiyip yiyip kilo almayanlar
rabbim hepiizin orucuu kabul etsin canlarAy iftara az kaldi. Oluyorum aclik .
huhuuuuuuu bende varım ne zaman başlıyorsunuz kızlar
hoşgeldin canım başladık bile pazartesileri tartı günümüz gerçi ben kendimi toplayamadıgım için başladım sayılma:18:insallah yarın tam motıvasyon devam hepimize rabbim bol azim versin
huhuuuuuuu bende varım ne zaman başlıyorsunuz kızlar
rica ederim canım. önceden 36 giyerdim ama şimdilerde 38 oldum. çok zayıflıktan da hoşlanmayan biriyim zaten. genel olarak kilo problemim yok ama göbeğim var beni pek memnun etmeyen.
o zaman bende sizinleyim yarından itibaren
bugun gine hiç dikkat edemedim toparlamam lazım artık yarın kesi kararlıyım bıttı bu iş dua edin kızlar
akşam menümü yazayım
yarım porsiyon kabak yemeği
bi kase yoğurt
bolca yağsız yeşil salata
yarım tabakta közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan salatası
veee iki küçük dilim ekmek galeta yemedim patlıcan salatasıyla ekmek güzel oluyo ama azıcık yedim buda bugünün kaçamağı oldu
tabi ki neden olmasınne güzel canım kilo sorunun yok göbişide sporla eritip şekle sokarsın zayıflamak için olmasada sende sohbet etmek için gel burada hep diyetten konuşup kendimizi kasmayalım sohbetlerde yapıp kendimizi motive edelim
sein menuler super canım bennde kendime özel bisey pisirmeyi dusunmuyorum evde ne piserse kuçultulmuş tabagımla yıycem oyle dıyet gibide olmaz kendimıde kasmamıs olurum
tabi ki neden olmasın.. ben abur cubur işini çok sevdiğimden zorlanıyorum biraz.. en zor da göbek yağlarını eritmekmiş zaten
akşam menümü yazayım
yarım porsiyon kabak yemeği
bi kase yoğurt
bolca yağsız yeşil salata
yarım tabakta közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan salatası
veee iki küçük dilim ekmek galeta yemedim patlıcan salatasıyla ekmek güzel oluyo ama azıcık yedim buda bugünün kaçamağı oldu
sein menuler super canım bennde kendime özel bisey pisirmeyi dusunmuyorum evde ne piserse kuçultulmuş tabagımla yıycem oyle dıyet gibide olmaz kendimıde kasmamıs olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?