90 - 100 kilo üzeri olanlar beraber zayıflayalım mı

Ay ifaa az kaldi. Oluyorum aclik .

Ben de oruçluyum ama çok iyiyim bugün.Ama geçen gün sahur yapmadan tuttum.O gün baş ağrısından ölücem sandım.İftar vakti geldiğinde ayakta duramıyordum, sen de mi sahur yapmadın yoksa? Hayırlı iftarlar.

Allah seninde orucunu kabul etsin canım

hıım netten bakarım artık sağol canım senin kilo problemin varmı bizim gibi yoksa sen şanslı gruptanmısın hani şu yiyip yiyip kilo almayanlar

rica ederim canım. önceden 36 giyerdim ama şimdilerde 38 oldum. çok zayıflıktan da hoşlanmayan biriyim zaten. genel olarak kilo problemim yok ama göbeğim var beni pek memnun etmeyen.

bugun gine hiç dikkat edemedim toparlamam lazım artık yarın kesi kararlıyım bıttı bu iş dua edin kızlar

huhuuuuuuu bende varım ne zaman başlıyorsunuz kızlar

başladık bile canım sende katıl bize beraber zevkle zayıflayalım

rica ederim canım. önceden 36 giyerdim ama şimdilerde 38 oldum. çok zayıflıktan da hoşlanmayan biriyim zaten. genel olarak kilo problemim yok ama göbeğim var beni pek memnun etmeyen.

ne güzel canım kilo sorunun yok göbişide sporla eritip şekle sokarsın zayıflamak için olmasada sende sohbet etmek için gel burada hep diyetten konuşup kendimizi kasmayalım sohbetlerde yapıp kendimizi motive edelim

akşam menümü yazayım

yarım porsiyon kabak yemeği

bi kase yoğurt

bolca yağsız yeşil salata

yarım tabakta közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan salatası

veee iki küçük dilim ekmek galeta yemedim patlıcan salatasıyla ekmek güzel oluyo ama azıcık yedim buda bugünün kaçamağı oldu

sein menuler super canım bennde kendime özel bisey pisirmeyi dusunmuyorum evde ne piserse kuçultulmuş tabagımla yıycem oyle dıyet gibide olmaz kendimıde kasmamıs olurum

ne güzel canım kilo sorunun yok göbişide sporla eritip şekle sokarsın zayıflamak için olmasada sende sohbet etmek için gel burada hep diyetten konuşup kendimizi kasmayalım sohbetlerde yapıp kendimizi motive edelim
tabi ki neden olmasın.. ben abur cubur işini çok sevdiğimden zorlanıyorum biraz.. en zor da göbek yağlarını eritmekmiş zaten

sein menuler super canım bennde kendime özel bisey pisirmeyi dusunmuyorum evde ne piserse kuçultulmuş tabagımla yıycem oyle dıyet gibide olmaz kendimıde kasmamıs olurum

bende kendime özel yemek yapmıyorum canım sadece yağı azaltıyorum sebze yemeklerine ağırlık veriyorum salata ve yoğurt her daim var zaten üstelik yoğurdumu kendim yapıyorum ve ekmeği kesip porsiyonları küçülttükmü tamamdır bu iş bide spora başlamalıyız tabiii

tabi ki neden olmasın.. ben abur cubur işini çok sevdiğimden zorlanıyorum biraz.. en zor da göbek yağlarını eritmekmiş zaten

mekik çekmeyi denesen canım göbek eritmenin en iyi yolu mekik çünkü

Menün gayet güzel.Benim de lahana sarması ve çorba vardı menümde. Ekmek hiç yemedim çok şükür canım hiç istemedi bugün.
Az önce çayın yanına bir tane pohaça yedim bi tane daha yesem mi diye düşündüm aklıma geldi topik vazgeçtim Bir de çayın yanında yine biraz ceviz, kurutulmuş dut, çerez atıştırdım
Ben de yalan da yoh hılaf da
Şaka maka belki buradaki birlikteliğimiz zayıflamamıza vesile olur inşallah ya.
Saram ben közlenmiş patlıcan biberlerime henüz kıyamıyorum çıkarmaya biterler diye, şimdiye kadar bir kez çıkarmıştım sanırım tam kışın bastırmasını bekliyorum.

Aynen de öyle canım, kendimize özel menüler pişirme düşüncesi bile bence bizi strese sokmaya yeter. Az ve ölçülü yemek ve hareketli olmaya gayret etmek en önemlisi de istikrarlı olmak bizi neticeye götürecek inşallah...
Gerçi ben bunları söylüyorum ama çok geçmez gene pes ederim gibi geliyor bana.Kendime şimdiye kadar hiç diyet uygulamadım, aldığım kilolarımı hep çoğu zaman bazı nedenlerden dolayı az yediğim zamanlara ve çok hareketli oluşuma bağlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…