90 - 100 kilo üzeri olanlar beraber zayıflayalım mı

mekik çekmeyi denesen canım göbek eritmenin en iyi yolu mekik çünkü

ebru şallınında güzel hareketleri var ama biraz zaman ayırmak lazım, ben biraz tembellik yapıyorum bu konuda maalesef. başladım başlayıcam diyorum olmuyor.:26:

selam kızlar
menüm
sabah:1 yumurta,peynir,2 zeytin,1 dlm ekmek
öğle:yarım tabak etli patates yemeği,5 kaşık pilav,bolca ayran
ara:2 mandalina,1 lokma poğaça(bugün denedim tadına bakmadan olmazdı:))....)
akşam:yarım tabak patates yemeği,salata
ara:10 badem,1 avuç çekirdek

senin menünde güzelmiş canım çayın yanındaki atıştırmalar olmasa eyiymiş ama olmuş bi kere yapacak bişey yok

vazcaymak yok tızım beraber kilo vercez o kadar

senin menünde güzelmiş caım bi poğaçadan bişey olmaz

sabah yediklerimi yazayım hemen

bi bardak az şekerli çay

iki buçuk tane galeta

dört tane siyah zeytin

bi küçük dilim beyaz peynir

Hayırlı cumalar canlar
Az önce okudum yasin ve bir kaç sure daha, aklıma gelen herkese dua ettim, Saram sana ve Yeter' e de, rabbim bu hayırlı bereketli günün hürmetine dualarımızı kabul eylesin inşallah...

He yaw de mi , yemekte tuttum kendimi çay da kaçırdım, hep öyle oluyor zaten
Valla bacım inşallah yapırız birlikte bişeyler.Kış geldi yiyip yiyip oturacaz iyice şişeriz valla.
Bugün tartıya çıktım abow 73.4 olmuşum
Kaç gündür tatlı da yemiştim, oruçluydum ya kaçırdım dozunu gene.4-5 gün önce 71 ken bugün 73 görünce üzüldüm yaw
günaydın kızlar herkese bol sağlıklı günler diliyorum
Amin canım sana da günaydın
sabah yediklerimi yazayım hemen

bi bardak az şekerli çay

iki buçuk tane galeta

dört tane siyah zeytin

bi küçük dilim beyaz peynir

Gayet güzel, ben şu çaydaki şekeri 2 çay kaşığından aşağı düşüremiyorum ulennnn

Benim kahvaltım:
2 tane zeytin
sucuklu 1 tane yumurta
1dilim ekmek
1,5 bardak çay...
Çayı az demlemiştim ancak o kadar çıktı

Son düzenleme:

dualarını Rabbim kabul etsin inşallah canım menim

tatlım ben aslında uzun zamandır kahvaltıda bile çaya şeker katmıyordum bu ara hastayımya ağzımın tadı hiç yok hatta zehir gibi olduğundan acıık şeker katıyorum ama yine şekeri hepten kesecem

senin kahvaltında güzelmiş sucuklu yumurtaya bayılırım ama kendime yasak koydum bi süre yemiyecem bu sabah canım canım domates salatalıkda istemedi maydanozda istemedi hastalık çok kötü yaaaa

tatlım regl dönemine yakınsan kilon ondan fazla çıkmıştır takma kafana beraber verecez bu kiloları

hatresim ya ben acıkıyorum ama sofraya oturunca hiç bişey yemek istemiyorum bide kendimi nasıl motive ettiysem bi gram fazla yesem sanki kendime ihanet etmişim gibi hissediyorum biraz daha az yemeliyim diyorum hep:44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Geçmiş olsun Saram, evet hastalık kolay değil.
Valla acıktığın halde sofrada canın bişey istemiyor ve yemiyorsan sen bu gidişle inşallah verirsin canım.Osman' a inat kurtul şu kilolardan datlum

Evet adet dönemim yaklaşıyor canım, bak bunu bilmiyodum kızÇot cahal kalmışım çot

Aslında haklısın yedikçe kendimize eziyet ediyoruz ondan sonra vücudu terbiye için aç bırakıyoruz.Ben öğlen yemeğine yine kahvaltı yedim.

Biraz peyniri yağda kavurdum maydonozla ( aslında fıstıkıma yapmıştım o yemedi benim de canım çekti ve yedim)
Sanırım 2-3 dilim ekmek
3 bardak çay içtim.
Sanki fazla yedim çünkü karnım gayet güzel doydu, yoh bacım ben bu işi başaramıyacam heral:44::44::44:
Ben bugun yine orucum.
Iftar menum
3 kepce yuvalama
4 yk plav
Su

Allah kabul etsin canım.Ben bugün kendime izin verdim
Menün de çok azmış yaw:44:
Ama oruçlu mideye hafif yemek çok daha iyi yerinde bence.

Son düzenleme:
Ben bugun yine orucum.
Iftar menum
3 kepce yuvalama
4 yk plav
Su

Allah kabul etsin orucunu canım menim

yemeğin çok azmış pilavı 3 kaşık yapsan sulu yemeği fazla yesen miden rahatlar bence

hatresim regl döneminde en az iki kilo fazla gösteriyo tartı

öğlen çok bişey yememişsinki senin kilonda olsam ben daha fazla yerdim emin ol

osmana inat kurtulacam kilolardan kız adama çok kızdım ama onun sayesinde sağlığıma kavuşacam belkide

Teskur ederim. Okula bunlari getirebildim ancak. Degistirme imkanim yok.

Kız öyle deme bak şimdi kendimi çıtır kızlar gibi hissedip ne bulursam yiyecem, beni gaza getirme , zaten kendimi diyete hiç sokmamışsım sizleri görüp de belki aşka gelir yaparım ciddi ciddi diyet.

Dün tv de acil tıp teknisyeni bir bayan 100 kiloymuş, bir gün bir vakaya çağırmışlar.Gittiğinde adamın biri demişki bu ne ya bu mu bize yardım edecek diye.Kadın bunu duyunca çok üzüldüm orada ağladım ama ondan sonra inat ettim ve zayıfladım dedi.100 den 69 a inmiş Saram.Kadın diyordu ki o adamı gidip bulmak ona teşekkür etmek istiyorum diye
Bah sen de zayıflarsan ki inşallah zayıflyacaksın Osman amcama teşekkür etmezsen darılırım bah ona göre

bugün herkes diyeti astı sanırım ne gelen var ne giden

Öğlenden sonra 3 tane eti puf yedim aslında yemem pek böyle şeyler ama geçen arkadaşlar geldiğinde Rana' ya getirmişlerdi, canım da tatlı bir şeyler istediği için görünce kaçamak yaptım
Ben akşam menümü yazayım diyet sayılırsa
Bir tabak şehriye pilavı
Bir tabak yoğurt

Son düzenleme:

zayıflayınca osmana teşekkür edermiyim bilmiyorum ama bi daha o merkeze gitmeyecem onu biliyorum

akşam menün tam bir diyet menüsü canım

bende akşama bulgur pilavı yapacam sebzeli yanında turşu ve yoğurtla yiyecem az birazda kuru fasulye yerim heralde

Güzel akşamlar herkese
bugünkü menüm menü demeye bin şahit ister ya neyse

Sabah: yok
öğle: yok
akşam üstü: 1 çay(şekersiz)
sade türk kahvesi
1 dilim chese cake
1 lokum

Akşam: tavuk gögsü (tavada)
4 kaşık pilav
(roka,marul) salata
1 mandalina

Spor: yarım saat yürüyüş

Sabahki yemediklerimi akşamdan çıkardım galiba ben bugün açıkmadım nedense yoksa saldırırdım

menün fena değil canım ama öğün atlamak yok aslında sabahı iyi yeyip öğleyi haifi yiyp akşam az yemeliyiz biliyosun dimi canım

akşam menümü yazayım

yarım tabak kuru fasulye

yarım tabak sebzeli bulgur pilavı

üç tane turşu biberi

iki dilim salatalık turşusu

bi kase yoğurt

biliyorum fazla olmuş ama yarın telafi ederim inşallah

günaydın kızlar kaç gündür menü paylaşamıyorum hep aşure var çünkü:26azartesi işe başlıyorum daha dikkatli olacam evde zor oluyor ,bazen kızıyorum kendime bu kilolara gelene kadar aklımız nerdeydigeçen karşı komşu uğradı pişirdiği aşureden 2 kaşık almış 4 kilo fazlası varmış hey Allahım dedim içimden,

Ahhhh ahhhh ahhhhh sana nasıl kızmalı bilemiyorum ki artık. Daha geçen gün konuştuk tamam dedin başladın. Şimdi aşure diyorsun. Ben daha ağzıma sürmedim aşureyi. Düşünsene senin komşu iki kaşık almış ben tadına bile bakmadım. Hadi artık başla bir yerden. Yoksa sonu daha kötü olacak.

KIZLAR HAYRANLIKLA SİZİ TAKİP EDİYORUMM İSDİKRARINIZI ALKIŞLIYORUM BÖYLE DEVAM EDERSENİZ KÜRDAN GİBİ HATUNLAR OLACAKSINIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…