mekik çekmeyi denesen canım göbek eritmenin en iyi yolu mekik çünkü
Menün gayet güzel.Benim de lahana sarması ve çorba vardı menümde. Ekmek hiç yemedim çok şükür canım hiç istemedi bugün.
Az önce çayın yanına bir tane pohaça yedim bi tane daha yesem mi diye düşündüm aklıma geldi topik vazgeçtimBir de çayın yanında yine biraz ceviz, kurutulmuş dut, çerez atıştırdım
Ben de yalan da yoh hılaf da
Şaka maka belki buradaki birlikteliğimiz zayıflamamıza vesile olur inşallah ya.
Saram ben közlenmiş patlıcan biberlerime henüz kıyamıyorum çıkarmaya biterler diye, şimdiye kadar bir kez çıkarmıştım sanırım tam kışın bastırmasını bekliyorum.
Aynen de öyle canım, kendimize özel menüler pişirme düşüncesi bile bence bizi strese sokmaya yeter. Az ve ölçülü yemek ve hareketli olmaya gayret etmek en önemlisi de istikrarlı olmak bizi neticeye götürecek inşallah...
Gerçi ben bunları söylüyorum ama çok geçmez gene pes ederim gibi geliyor bana.Kendime şimdiye kadar hiç diyet uygulamadım, aldığım kilolarımı hep çoğu zaman bazı nedenlerden dolayı az yediğim zamanlara ve çok hareketli oluşuma bağlıyorum.
selam kızlar
menüm
sabah:1 yumurta,peynir,2 zeytin,1 dlm ekmek
öğle:yarım tabak etli patates yemeği,5 kaşık pilav,bolca ayran
ara:2 mandalina,1 lokma poğaça(bugün denedim tadına bakmadan olmazdı:))....)
akşam:yarım tabak patates yemeği,salata
ara:10 badem,1 avuç çekirdek
senin menünde güzelmiş canım çayın yanındaki atıştırmalar olmasa eyiymiş ama olmuş bi kere yapacak bişey yok
vazcaymak yok tızım beraber kilo vercez o kadar
senin menünde güzelmiş caım bi poğaçadan bişey olmaz
Amin canım sana da günaydıngünaydın kızlar herkese bol sağlıklı günler diliyorum
sabah yediklerimi yazayım hemen
bi bardak az şekerli çay
iki buçuk tane galeta
dört tane siyah zeytin
bi küçük dilim beyaz peynir
Hayırlı cumalar canlar
Az önce okudum yasin ve bir kaç sure daha, aklıma gelen herkese dua ettim, Saram sana ve Yeter' e de, rabbim bu hayırlı bereketli günün hürmetine dualarımızı kabul eylesin inşallah...
He yaw de mi , yemekte tuttum kendimi çay da kaçırdım, hep öyle oluyor zaten
Valla bacım inşallah yapırız birlikte bişeyler.Kış geldi yiyip yiyip oturacaz iyice şişeriz valla.
Bugün tartıya çıktım abow 73.4 olmuşum
Kaç gündür tatlı da yemiştim, oruçluydum ya kaçırdım dozunu gene.4-5 gün önce 71 ken bugün 73 görünce üzüldüm yaw
Amin canım sana da günaydın
Gayet güzel, ben şu çaydaki şekeri 2 çay kaşığından aşağı düşüremiyorum ulennnn
Benim kahvaltım:
2 tane zeytin
sucuklu 1 tane yumurta
1dilim ekmek
1,5 bardak çay...
Çayı az demlemiştim ancak o kadar çıktı
dualarını Rabbim kabul etsin inşallah canım menim
tatlım ben aslında uzun zamandır kahvaltıda bile çaya şeker katmıyordum bu ara hastayımya ağzımın tadı hiç yok hatta zehir gibi olduğundan acıık şeker katıyorum ama yine şekeri hepten kesecem
senin kahvaltında güzelmiş sucuklu yumurtaya bayılırım ama kendime yasak koydum bi süre yemiyecem bu sabah canım canım domates salatalıkda istemedi maydanozda istemedi hastalık çok kötü yaaaa
tatlım regl dönemine yakınsan kilon ondan fazla çıkmıştır takma kafana beraber verecez bu kiloları
hatresim ya ben acıkıyorum ama sofraya oturunca hiç bişey yemek istemiyorum bide kendimi nasıl motive ettiysem bi gram fazla yesem sanki kendime ihanet etmişim gibi hissediyorum biraz daha az yemeliyim diyorum hep:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Ben bugun yine orucum.
Iftar menum
3 kepce yuvalama
4 yk plav
Su
Ben bugun yine orucum.
Iftar menum
3 kepce yuvalama
4 yk plav
Su
Geçmiş olsun Saram, evet hastalık kolay değil.
Valla acıktığın halde sofrada canın bişey istemiyor ve yemiyorsan sen bu gidişle inşallah verirsin canım.Osman' a inat kurtul şu kilolardan datlum
Evet adet dönemim yaklaşıyor canım, bak bunu bilmiyodum kızÇot cahal kalmışım çot
Aslında haklısın yedikçe kendimize eziyet ediyoruz ondan sonra vücudu terbiye için aç bırakıyoruz.Ben öğlen yemeğine yine kahvaltı yedim.
Biraz peyniri yağda kavurdum maydonozla ( aslında fıstıkıma yapmıştım o yemedi benim de canım çekti ve yedim)
Sanırım 2-3 dilim ekmek
3 bardak çay içtim.
Sanki fazla yedim çünkü karnım gayet güzel doydu, yoh bacım ben bu işi başaramıyacam heral:44::44::44:
Allah kabul etsin canım.Ben bugün kendime izin verdim
Menün de çok azmış yaw:44:
Ama oruçlu mideye hafif yemek çok daha iyi yerinde bence.
Teskur ederim. Okula bunlari getirebildim ancak. Degistirme imkanim yok.Allah kabul etsin orucunu canım menim
yemeğin çok azmış pilavı 3 kaşık yapsan sulu yemeği fazla yesen miden rahatlar bence
hatresim regl döneminde en az iki kilo fazla gösteriyo tartı
öğlen çok bişey yememişsinki senin kilonda olsam ben daha fazla yerdim emin ol
osmana inat kurtulacam kilolardan kız adama çok kızdım ama onun sayesinde sağlığıma kavuşacam belkide
Allah kabul etsin orucunu canım menim
yemeğin çok azmış pilavı 3 kaşık yapsan sulu yemeği fazla yesen miden rahatlar bence
hatresim regl döneminde en az iki kilo fazla gösteriyo tartı
öğlen çok bişey yememişsinki senin kilonda olsam ben daha fazla yerdim emin ol
osmana inat kurtulacam kilolardan kız adama çok kızdım ama onun sayesinde sağlığıma kavuşacam belkide
bugün herkes diyeti astı sanırım ne gelen var ne giden
Kız öyle deme bak şimdi kendimi çıtır kızlar gibi hissedip ne bulursam yiyecem, beni gaza getirme , zaten kendimi diyete hiç sokmamışsım sizleri görüp de belki aşka gelir yaparım ciddi ciddi diyet.
Dün tv de acil tıp teknisyeni bir bayan 100 kiloymuş, bir gün bir vakaya çağırmışlar.Gittiğinde adamın biri demişki bu ne ya bu mu bize yardım edecek diye.Kadın bunu duyunca çok üzüldüm orada ağladım ama ondan sonra inat ettim ve zayıfladım dedi.100 den 69 a inmiş Saram.Kadın diyordu ki o adamı gidip bulmak ona teşekkür etmek istiyorum diye
Bah sen de zayıflarsan ki inşallah zayıflyacaksın Osman amcama teşekkür etmezsen darılırım bah ona göre
Öğlenden sonra 3 tane eti puf yedim aslında yemem pek böyle şeyler ama geçen arkadaşlar geldiğinde Rana' ya getirmişlerdi, canım da tatlı bir şeyler istediği için görünce kaçamak yaptım
Ben akşam menümü yazayım diyet sayılırsa
Bir tabak şehriye pilavı
Bir tabak yoğurt
Güzel akşamlar herkese
bugünkü menüm menü demeye bin şahit ister ya neyse
Sabah: yok
öğle: yok
akşam üstü: 1 çay(şekersiz)
sade türk kahvesi
1 dilim chese cake
1 lokum
Akşam: tavuk gögsü (tavada)
4 kaşık pilav
(roka,marul) salata
1 mandalina
Spor: yarım saat yürüyüş
Sabahki yemediklerimi akşamdan çıkardım galibaben bugün açıkmadım nedense yoksa saldırırdım
günaydın kızlar kaç gündür menü paylaşamıyorum hep aşure var çünkü:26azartesi işe başlıyorum daha dikkatli olacam evde zor oluyor ,bazen kızıyorum kendime bu kilolara gelene kadar aklımız nerdeydi geçen karşı komşu uğradı pişirdiği aşureden 2 kaşık almış 4 kilo fazlası varmış hey Allahım dedim içimden,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?