90 - 100 kilo üzeri olanlar beraber zayıflayalım mı

öğlen menümü yazayım :

bi kase yoğurt, bir buçuk tabak patates yemeği (zeytinyağlı ve baharatlı), üç tane turşu biberi,iki hurma iki üç tane badem üç tanede kuru üzüm

ben su içemiyoruuuuuuum ne yapacam ben yaaaaaa canım hiç su istemiyo

simdiye kadar yediklerimi yazayım kızlar
arada
2 mandalin yedim
oglen
1 tabak asure içtim
şimdide
3 kasık yogurtyedim asureyı dengelesin diye

akşam menümü yazayım

bi kase yoğurt,bi kase çorba,bi porsiyon bulgur köftesi,yarım tabak patates yemeği

akşam menümü yazayım

bi kase yoğurt,bi kase çorba,bi porsiyon bulgur köftesi,yarım tabak patates yemeği

Menün güzel canım.Ben de bir kase tarhana çorbası, yarım tabak beyaz lahana yemeği, 2 bardak vişneli doğal meyve suyu.
Ama ben doymadım bu bir gerçek.Saram iyi ki açtın topiği yawww
Sofraya oturunca ilk önce ne diyeti diyorum sonra yedikçe aklıma topik geliyor bırakmaya zorluyorum kendimi

Son düzenleme:
kızlar ben bugün isveç diyetine başladım

menüm kızlar
sabah:1 fincan tek şekerli kahve
öğle:2 yumurta,1 porsiyon ıspanak,1 domates
akşam:200 gr haşlanmış et,1 kase yeşil salata

kızlar ben bugün isveç diyetine başladım

menüm kızlar
sabah:1 fincan tek şekerli kahve
öğle:2 yumurta,1 porsiyon ıspanak,1 domates
akşam:200 gr haşlanmış et,1 kase yeşil salata

isveç diyetine prensesim hiç duymamıştım

bugün tartıldım 89.5 çıktım oysaki cuma günü 88.5 tim

tatlım bi kilo önemli değil sıkma canını

merhaba kızlar

bugünkü menüm şöyle

sabah :

iki galeta, bir bardak şekersiz çay, dört tane zeytin

öğle :

iki yumurta, bir tane zeytin, bir kase yoğurt, bir kase çorba

hoş geldin canım kaç kilosun diyet yapıyomusun yapıyosan neler yapıyosun anlatırsan sevinirim

hoşbuldum tatlım 92 kilo olmuşum görünce gözlerim pörtledi diyete dün başladım önceden çok pilav yerdim çalıştığım için aç kalmiyim diye pilava dayanırdım şimdi pilav yok sabah kahvaltıdan önce sarımsak çayı içiyorum teyzem önermişti günde 3 bardak içmek gerekiyormuş yarın sabahtan itibaren ballı tarçınlı kürü denemeye başlayacağım bakalım bende nasıl olacak

bende 106 kiloyum canım acilen zayıflamam lazım çünkü bebeğim olsun istiyorum ama kilo buna engelmiş en son doktor öyle dedi sırf evlat hasreti yüzünden zayıflamaya karar verdim inşallah başaracağım

pilav yersen bile bulgur pilavı ye canım pirinçten daha zararsızdır sarımsak çayı hiç duymadım ama ben yemeklere bol bol katarım sarımsak ama çayını içemem heralde çünkü tansiyonum çok düşük onuda içersem bayılırım heralde

burada birbirimize destek olarak zayıflayalım sağlıklı kilo verelim ben geçen hafta bir kilo verebilmişim bu çok az ama spora başlamadım henüz yürümeye başlayınca daha çok kilo verecem Allahın izniyle

sen spor yapıyomusun

evet balım bende duydum bulgur pilavı lifli olduğu için kilo aldırmıyormuş 1 kilo verdiğin için sevin bence hemencecik kilo verirsen sağlıklı olmaz bak tansiyonunda düşükmüş o yüzden dikkat et ben eve spor aletleri aldım mekik aleti minder aldım halının üstünde olmuyor çünkü birde eliptik bisiklet almıştım 5km yürüyüş yapıyorum mekik de 3x15 yapıyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…