91 kiloyum. 1 kilo gitmis
akşam menümü yazayım
bi kase yoğurt,bi kase çorba,bi porsiyon bulgur köftesi,yarım tabak patates yemeği
akşam menümü yazayım
bi kase yoğurt,bi kase çorba,bi porsiyon bulgur köftesi,yarım tabak patates yemeği
bugün tartıldım 89.5 çıktım oysaki cuma günü 88.5 tim
Tsk edrim arkadaslar.gözünaydın tatlım
menülerinide paylaşsan kilo vermek için neler yapıyosun
vucudun odem yapmıstır belkı canım yada regl zamanınsa ondan olabılır
kızlar ben bugün isveç diyetine başladım
menüm kızlar
sabah:1 fincan tek şekerli kahve
öğle:2 yumurta,1 porsiyon ıspanak,1 domates
akşam:200 gr haşlanmış et,1 kase yeşil salata
bugün tartıldım 89.5 çıktım oysaki cuma günü 88.5 tim
bende varımmm
hoş geldin canım kaç kilosun diyet yapıyomusun yapıyosan neler yapıyosun anlatırsan sevinirim
hoşbuldum tatlım 92 kilo olmuşum görünce gözlerim pörtledidiyete dün başladım önceden çok pilav yerdim çalıştığım için aç kalmiyim diye pilava dayanırdım şimdi pilav yok sabah kahvaltıdan önce sarımsak çayı içiyorum teyzem önermişti günde 3 bardak içmek gerekiyormuş yarın sabahtan itibaren ballı tarçınlı kürü denemeye başlayacağım bakalım bende nasıl olacak
bende 106 kiloyum canım acilen zayıflamam lazım çünkü bebeğim olsun istiyorum ama kilo buna engelmiş en son doktor öyle dedi sırf evlat hasreti yüzünden zayıflamaya karar verdim inşallah başaracağım
pilav yersen bile bulgur pilavı ye canım pirinçten daha zararsızdır sarımsak çayı hiç duymadım ama ben yemeklere bol bol katarım sarımsak ama çayını içemem heralde çünkü tansiyonum çok düşük onuda içersem bayılırım heralde
burada birbirimize destek olarak zayıflayalım sağlıklı kilo verelim ben geçen hafta bir kilo verebilmişim bu çok az ama spora başlamadım henüz yürümeye başlayınca daha çok kilo verecem Allahın izniyle
sen spor yapıyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?