90+ hamile kalan var mı

smile6081

Gözlüksüz bakıyorum hala cahilsin
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2007
2.209
651
723
Merhaba kızlar, daha önceden buna benzer bir başlıkla konu açılmış , ve devamı gelmemiş .
Ben şuan 100+ ile 2. Bebeğime 5 haftalık hamileyim, henüz doktora gitmedim kalp atışlarını bekliyorum. Yani 6. Ve 7. Haftayı .

Benim gibi kilolu gebe kalanlar ya da doğum yapmış arkadaşlarla burdan sohbet etmek isterim bizi neler bekliyor kilolar sıkıntımı nerden giyinicez neler yapmalıyız vsvs kilolu olunca her şey sıkıntı oluyor .....

isteyerekmi gebe kaldın tedaviylemi canım

Diyet yapmayı düşünemedim çok şaikındım eleştirel mesaj yazmayın yok kilo verseydin ok kilolusun allahım böyle nasip etti p kadar

Cnm bnde kiloluyim ve hamile kalmak istiyorum bnde korkuyorum ama beklemek de istemiyorum onumuzdeki ay spora baslicam olursa bırakırım olmazaa o arada zayiflamis olurum biraz pko da cikti sen de var mi pko

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayır canım bende yoktu bende askında düşünmüyordum kilo verip öyle olsun istiyordum kilo vermeye çalıştıkta baktım ki daha alıyorum. Korunmasız ilk ilişkimde hamile kaldım. 6 ya da 7 haftalıkken kalp atışları için doktora gidicem ..

Senin ilk bebeğin mi

Evt oyle olck ins bnde 8 aylik evliyim 4 aydr duzgun calisma var bekliyorum bakalim kilo engel degil ya Allah in takdiri.. hem cok kg lu olanlar hamileyken asiri kg almıyor diyolar ne kdr dgru bilemem ama

Kiloluyum derken kaç kilosun ki ???
Kilo dert değil bir çok tanıdığım var kilo lu hamile kalan evet çok kilo almadılar bebekleride sağlıklı doğdu dert ve sıkıntı yaptıkça olmuyor rahatına bırak hem 4 ay daha erken olur Allah'ın izniyle

Son düzenleme:

Ins ya nasip kismet bakalim..

Merhaba siteye yeni üye oldum ve hamileyim ve 102 kiloyla hamile kaldım endişelerim çok en buyugude şeker tansiyon bakalım ne olacak suan8+3 kilo almadım bulantı çok yiyemiyorum oructa tutamıyorum en özel yemeğin çubuk kraker ne olacak bizim halimiz:''''''''(

Oncelikle hayirli olsun bebeginiz.
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Neden bu kadar karamsarsiniz.
Evet kilolu hamile kaldik ama hayatimizin sonu degil. Rabbim muthis birsey lutfetti bize.
Mucize bir can bahsetti.
Bunlari dusunup moralimizi bozmayalim. Bebegimiz de etkilenmesin:)
Cunku bende o kadar hazirim ki olumsuz dusunmeye... ama gerek yok.
Allah in izniyle cok rahat hafif saglikli gebelikler gecirecegiz. Zaten genel olarak kilolu hamile kalinmissa cok fazla kilo alinmiyor hatta verilerek bile doguma gidenler var.
Seker tansiyon vs. Onlarida doktor kontrolunde oldugumuzda insallah bir sknti yasamazsiniz yasamayiz.
Hic gittiniz mi doktora?

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Evet gittim canım suan sorun yok ama ilk gebeligimde 80 kiloda hamile kaldım 95 te doğum yaptım sonra kilo aldım oğlum 3 yaşında ve ben yine 15 alırsam ne yaparım korkuyorum iste

Ben birde bişey sormak istiyorum tatile gidecekmisiniz gitsem mi acaba bişey olurmu karar veremiyorum eşim gitmek istiyo sizin deneyimlerinizden faydalanmak isterim

Ben birde bişey sormak istiyorum tatile gidecekmisiniz gitsem mi acaba bişey olurmu karar veremiyorum eşim gitmek istiyo sizin deneyimlerinizden faydalanmak isterim

Benim zaten ilk gebeligim insallah.
Tatil gibi bir planimiz yok.
Onuda doktorunuza danismalisiniz.

Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin kızlar..
Kilolu olmak bir de kilolu hamile kalmak en zoru.. Kilo verip hamile kalsaydın diyenlere de çok canım sıkılıyor. Geçmişe tavsiye veriyorlar, şimdi ne yapalım diye sorarken biz...

Ben 65 kg idim ve kaslıykm da kilom hiç belli olmazdı ama şu 5-6 ligden kurtulup hamile kalıyım dediköe deli gibi kilo aldım( ters tepti ve en kilolu halinle kilo aldım.

Aşırı kilolu anneler çok kilo almaya da fazla güvenmeyin arkadaşlar. Ağır hamilelik geçirip bir şey yememeli rağmen 7 kg aldım 4 aylığım daha.

Doktorum serumdandor diyor gerçi...

Yolculuğa gelince kilolu hamileler uzak yolculuklar yasak. Kab pıhtılaşması tansiyon riski fazla olduğu için. Bol su ve hareket öneriyor doktorlar yolculuk esnasında ayakları gaza basar gibi yapıp çekin mesela... Biz tatile çıkamıyoruz zaten Halim de yok. Yine de doktorunuza danışabilirniz.

Ben de bugün itibariyle dikkatli beslenmeye başlayacağım inş.

Ben 95 kiloya hamile kaldım. 13 kilo aldım.
Son 2 ayımda tansiyon problemim oldu ama onu da kontrol altında tuttuk.

Suyum gelip sancım ve açılmam olmadığı için acil sezeryan olmak zorunda kaldım.
Ama doktorum normal doğum yapabileceğimi söylüyordu ve normal doğumu bekliyorduk aslında...

Sezeryan da olsa kolay bir doğum oldu.
Şimdi 2'5 aylık sağlıklı bir oğlum var çok şükür

Su anda kac kilosunuz?

Allah bagislasin evladinizi.

kilo çok olmayınca da sıkıntı oluyor ama gebelikten önce 46 kiloydum şuan 51 kiloyum hala kendime uygun bir kıyafet bulabilmiş değilim nazar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…