- 16 Nisan 2014
- 1.071
- 178
- 93
Teşekkürler. Ünşallah hepinizin güzel bir hamileliği,sağlıklı ve kolay bir doğumu olur.
Kiloları dert edip olumsuz düşünmeyin...
Amin insallah.
Aynen... herseye ragmen dertlenmek degil olumlu dusunup sukretmek lazim.
Ne yapalim bizde dogumdan sonra zayiflariz insallah:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Ben de öyle diyordum ama emzirdikçe iştah patlaması yaşıyorum. Geçer inşallah:)
110 kilo hamile kalmıştım. Tansiyon ve hamilelik şekeri sorunları yaşadım. Çok sık hastanede yattım. Tansiyon için hap , seker için insülin iğnesi kullandım. İyi takip ile inşallah birşey olmaz. 10 kilo aldım. Doğumdan hemen sonra başladığım kilodaydim. Allah bebeginizi sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin.
Hayirli olsun bebeginiz:)
Dogumunuz nasil oldu?
Sezaryen oldu tansiyon olduğu için bir de bebeğim iriydi. Sekeri olan annelerde bebek iri oluyor genelde. Normal dogum tarihimden 10 gün önce sezaryen yapmaya karar verdi doktorum. 10 gün önce olmasına ragmen 4 kilo 350 grdi. Bir de bebegin doğar dogmaz kuveze alınması ve beslenmesi gerekiyor. Çünkü bebek anne karnindayken fazla insülin salgiliyor. Dogunca vücudunda fazla insuilin oluyor. Beslenmesse sekeri düşüp komaya girebiliyormus allah korusun. Biz böyle birsey yaşamadık cok şükür. Size de hayırlı doğumlar.
Teşekkür ederim ☺Guzel gunler gecirin insallah bebeginizle:)
Ben 95 kiloya hamile kaldım. 13 kilo aldım.
Son 2 ayımda tansiyon problemim oldu ama onu da kontrol altında tuttuk.
Suyum gelip sancım ve açılmam olmadığı için acil sezeryan olmak zorunda kaldım.
Ama doktorum normal doğum yapabileceğimi söylüyordu ve normal doğumu bekliyorduk aslında...
Sezeryan da olsa kolay bir doğum oldu.
Şimdi 2'5 aylık sağlıklı bir oğlum var çok şükür
arkadaşlar bebeğinizin cinsiyeti ne olsun isterdiniz sizde tansiyon şeker varmıMerhaba kızlar, daha önceden buna benzer bir başlıkla konu açılmış , ve devamı gelmemiş .
Ben şuan 100+ ile 2. Bebeğime 5 haftalık hamileyim, henüz doktora gitmedim kalp atışlarını bekliyorum. Yani 6. Ve 7. Haftayı .
Benim gibi kilolu gebe kalanlar ya da doğum yapmış arkadaşlarla burdan sohbet etmek isterim bizi neler bekliyor kilolar sıkıntımı nerden giyinicez neler yapmalıyız vsvs kilolu olunca her şey sıkıntı oluyor .....
Alaylı sen kaç haftalık hamilesin???
Cânim bir şey istemiyor ama midemi bastırmak için ayran çubuk kraker şeftali havuç ve salatalık yiyorum...
Yemek kokusundan tiksinmeye başladım
Herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?