90+ hamile kalan var mı

Teşekkürler. Ünşallah hepinizin güzel bir hamileliği,sağlıklı ve kolay bir doğumu olur.

Kiloları dert edip olumsuz düşünmeyin...

Amin insallah.
Aynen... herseye ragmen dertlenmek degil olumlu dusunup sukretmek lazim.
Ne yapalim bizde dogumdan sonra zayiflariz insallah:)

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Amin insallah.
Aynen... herseye ragmen dertlenmek degil olumlu dusunup sukretmek lazim.
Ne yapalim bizde dogumdan sonra zayiflariz insallah:)

Ben de öyle diyordum ama emzirdikçe iştah patlaması yaşıyorum. Geçer inşallah:)

110 kilo hamile kalmıştım. Tansiyon ve hamilelik şekeri sorunları yaşadım. Çok sık hastanede yattım. Tansiyon için hap , seker için insülin iğnesi kullandım. İyi takip ile inşallah birşey olmaz. 10 kilo aldım. Doğumdan hemen sonra başladığım kilodaydim. Allah bebeginizi sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin.

110 kilo hamile kalmıştım. Tansiyon ve hamilelik şekeri sorunları yaşadım. Çok sık hastanede yattım. Tansiyon için hap , seker için insülin iğnesi kullandım. İyi takip ile inşallah birşey olmaz. 10 kilo aldım. Doğumdan hemen sonra başladığım kilodaydim. Allah bebeginizi sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin.

Hayirli olsun bebeginiz:)
Dogumunuz nasil oldu?

Hayirli olsun bebeginiz:)
Dogumunuz nasil oldu?

Sezaryen oldu tansiyon olduğu için bir de bebeğim iriydi. Sekeri olan annelerde bebek iri oluyor genelde. Normal dogum tarihimden 10 gün önce sezaryen yapmaya karar verdi doktorum. 10 gün önce olmasına ragmen 4 kilo 350 grdi. Bir de bebegin doğar dogmaz kuveze alınması ve beslenmesi gerekiyor. Çünkü bebek anne karnindayken fazla insülin salgiliyor. Dogunca vücudunda fazla insuilin oluyor. Beslenmesse sekeri düşüp komaya girebiliyormus allah korusun. Biz böyle birsey yaşamadık cok şükür. Size de hayırlı doğumlar.

Guzel gunler gecirin insallah bebeginizle:)

Herkese hayırlı gebelikler. Tebrik ederim öncelikle. Kızlar hamile kalmissiniz ya maşallah ya sukurler olsun. Tabiki kilo önemli olabilirse ben 50 kiloyum kaç aydır bekliyorum bebeğimi. Biraz dikkat etmeye çalışın sağlık olsun önemli olan o. Dogsun bebisleriniz sonra arkasında koştururken verirrsjniz insallah. Dua edin bana da benimde bebeğim olsun ne oluuur ne olurr

Merhabalar ben girmeyeli konu baya ilerlemiş. Buna çok sevindim, şuam 7 + 1 haftalık oldum, yarın ilk randevuma gidicem kalp atışlarını umarım duyarım inşallah bi sıkıntı olmazzz çok heyecanlıyım . Ilk gebeliğimde bi sıkıntı yaşamadım umarım sıkıntımız Allah'ın yardımıyla bunuda geçiricem.

Şuan tek sıkıntım kıyafetler çalıştığım için beni çok düşündürüyor

Herkese şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum :)

Siz o zaman vaktindemi doğum yaptınız ve tansiyon ilacı kullaniliyormu

arkadaşlar bebeğinizin cinsiyeti ne olsun isterdiniz sizde tansiyon şeker varmı

Arkadaşlar biraz parça parça yazdım ama doktorlar kilo almamak için nasıl tavsiyelerde bulunuyorlar paylassak boyylece farklı birşeyler ogreniriz

Kız bebek isterim Çünkü 1. Si erkek ama Allah'tan hayırlısını diliyorum sağlıklı

Beni kesin diyetisyene yönlendirecek doktorum kilo konusunda çok hassas

Alaylı sen kaç haftalık hamilesin???

Cânim bir şey istemiyor ama midemi bastırmak için ayran çubuk kraker şeftali havuç ve salatalık yiyorum...

Yemek kokusundan tiksinmeye başladım

Herkese iyi geceler

Ben 9+5 yani 2.5 benimde oğlum var inşallah sağlıklı sıhhatli olur tek isteğim bu ve o kadar bulantim varki hiçbirşey yiyemiyorum bakalım neler taşıyacağız 2. Hamileliklerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…