90+ hamile kalan var mı

Ay benlik bir topic gelecek ay tup bebege baslayacaz ocak ayinda yaptirdgmda 85 kilo idim simdi 90 kiloyum dr bisey dermi kilomla ilgili acaba tedavide sorun olustururmu bilmiyorm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hakkinizda hayirlisi olsun.
Insallah en yakin zamanda alirsiniz bebeginizi kucaginiza.
Ve insallah hayirli bir doktora denk gelirsiniz.

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Siz o zaman vaktindemi doğum yaptınız ve tansiyon ilacı kullaniliyormu

Hesaplanan tahmini tarihten 1 hafta önce doğum yaptım.

Tansiyon ilacı kullanılıyor ama hamilelikte kullanılan bir çeşit ilaç.
Normal tansiyon hastalarının îlacı değil yani.

Hakkinizda hayirlisi olsun.
Insallah en yakin zamanda alirsiniz bebeginizi kucaginiza.
Ve insallah hayirli bir doktora denk gelirsiniz.

Aminn insallah insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese iyi geceler bugün muayene oldum bebeğimi gördüm kalp atışlarını çok güZel bir duygu allahım herkese nasip etsin

Ne kadar güzel bir his değilmi smile6081 bebeklerin kalbi o kadar hızlı atiyorki ben su anda da oncei gebeligimdede o sesi duyduğunda çok heyecanlanıyorum sanki aklım başımdan gidiyorAllah isteyene tattirsin çok özel biran

Sesi duyamadım doktor kilodan dedi ama gördük
Nasıl siz duyabildinizmi ???

Ben duyuyorum gittiğimde öyle hızlı atiyorki oglumdada duymuştum acaba cihazlami alakali

Canım bilemiyorum valla ilk bebeğimde ben de çok net duymuştum aynı doktor du acaba haftasıylsmı alakalı 7+ 3 tü muayene olmuştum

Siz kaçıncı hafta da gitmiştiniz?

Allahım olmayan herkese nasip etsin
Müthiş bir duygu

Ben 8 de duydum inşallah sizde duyarsınız ne kadar zamanda gideceksiniz doktora

Gittim canım sorun yok tahlil verdim güzel çıktı ama Mart ayını nasıl bekliyormuş kilolardan sıcaktan şimdiden bunaldım..

Suanda tv de canan karatay var kesinlikle hamileler şeker yüklemesi yaptirmayin bebeklerinizi zehirliyosunuz dior ben ilk gebelikte yaptırdım bunları dinledikten sonra yaptirmam zaten şeker varsa çok kilo alırsın dior bir anlamı yok bu testin şeker çıkarsa ilaç vermiyoki diet yap diyo sonuçta yaptirsanda yapılacak bişey yok dior ayyy çok heyecanlandımher ay 1 kilo almak normal dior hamileyken tatlı şeker reçel meyve yemeyin tereyağı yiyin diyor hergün en az 1 saat yürüyün 2 saat yürüyün diyor

Galiba o seker yuklemesini bende yaptirmayacagim.
Anlamadigim su: simdiye kadar neden acilmadi bu konu? Karatay da yeni yeni soylemeye basladi yanlis miyim? Birde bu kadar anneye ve bebege olumsuz etkisi olan birseyi neden hicbir kadin dogum uzmanindan duymadik baska...
Seker cikinca da dikkat et deniyor sadece. Ekmek yeme tatli seylerden uzak dur vs. Ee bunu zaten yapmamiz lazim:)

merhaba guzel tatli sevimli hamislerr ben yeni uyeyim 6 hafta iki gunluk hamisim ve malesef 94 kilo ile hamile kaldim ve bunu cok fena kafama taktim sinirim morelim sifir kusma bulanti vs bile yok suan dikkat ediyorum ve bir kilo vrrdim insllah dahada veririm bebeyimin kilolarim yuzunden sagliksiz olmasndan cok korkuyorum ikinci cocugum hepinize bol morelli gunler :)))

Hafifleyerek tamamlayccagiz insallah...
Rabbim kolaylik versin bizlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…