Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kasimpati

dafi koye gidecegini yazmisti.
O yuzden bildirim yapmamistir hatta yanlis hatirlamiyirsam ayni yazin beni demisti..

Öylemii,ben gözden kacirdim demekki mesajlari..Haber verdiğin için sagolasin topram.

Efenim,henüu

Cok geçmiş olsun zeynepcim,acil sifalar diliyorum,dikkat et kendine..

Kizlar ailevi olarak buyuk sıkıntılar yasiyoruz su sira. esimle aramiz cok bozuk... Iki yabanci gibiyiz.. Bebekten dolayi uyuyamiyorumda hic kafam iyice gitti. Su cuma vakti dua edin nolur... Zordayim...
canım Rabbim tez ferahlık versin inşallah ah bu erkekler bebekten bebek oluyorlar insan hangisini idare edeceğini bilemiyor

geçmiş olsun zeynepcigim Rabbim sıhhat versin

HAFTANIN 1.si.........................................- 1.5 kg.......................................ASUMANZEYNEP

HAFTANIN 2.si.............................................- 0.3 kg........................................... BURCU1983

HAFTANIN 3.sü.....................................- 0.2 kg.......................................74FRIDA & DERIN

Kilo veren,gayret eden,sabit kalan herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar,azminiz daimi olsun..Yeni hafta daha cok azimli,gayretli,basarili geçsin hepimiz adina inşallah..

Her hafta tekrarladigim üzre:) listenin eksik ve kusurlari af ola..Özellikle bu hafta eksiklik ve yanlisliklarim olabilir ekran gözlerimi daha cok sulandirdigi için ekrari görmekte zorlandim:)

YENA topramm,listeyi yayinladiktan sonra gördüm mesajini,üzerinde düzenleme yapamiyorum foto'nun yeniden çekip düzenlemem gerekiyor çünkü,daha sonra düzenlerim insallah.. Nursena arkadasimiz ve liste yayinladiktan sonra düzenleme yapamadigim tüm arkadaslarimiz kusuruma bakmasin lütfen..

Canim emegine saglik..
Hasta hasta ugrastin ...
nasilsin bu arada daha iyisindir inss

Estagfirullah canim benim,alt tarafi liste yaptım sirtimda tas tasimadim ya:) Ben daha musaitim sizlere nazaran,bir nebzede olsa faydali olabiliyor isem ne mutlu..

Daha iyiyim sükür topram,sen nasilsin? goji beryyi kullanmaya baslandin mi?

Chia tohumu cok tavsiye ediliyor burda doktorlar tarafından,ben de almistim daha önce eksik kalmayayim diye:) tatlıda yapilabiliyormus denedim bakalim,tadi iyi ise sizlerle baylasacagim..Birde iki tarif var yabanci sitede gördüğüm unsuz ekmek ve pogca not aldim,türkceye cevirdim biraz iyileşeyim deneyip sizler ile paylasacagim sonuçlari..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…