Kasimpati
dafi koye gidecegini yazmisti.
O yuzden bildirim yapmamistir hatta yanlis hatirlamiyirsam ayni yazin beni demisti..
Efenim,henüuSelamünaleyküm...
Kilom aynıdır heralde annemde tartı yok tartılamadım...
Sporda 60 dakika yürüyüş...
Bikaç gündür fenayım bademciklerim iltihap oldu ateşim kırklarda gezdi gece acile gittik iki serumdan sonra bugun biraz daha iyiyim..ama ontane iğne verdi...beşinci iğneden sonra büyük ölçüde toparlarmışım...oğlum çokk mızmız sütüm baya azaldı...böyle işte...ara ara gelip okumaya çalıştım ama uyuyakalmışım..geçmişten bihaber durumdayım inş hepiniz iyisinizdir...şu mesajı yazmaya başlayalı bi saat oldu oğlum nefes aldırmıyo kaçıyom ben allaha emanet olun...
canım Rabbim tez ferahlık versin inşallah ah bu erkekler bebekten bebek oluyorlar insan hangisini idare edeceğini bilemiyorKizlar ailevi olarak buyuk sıkıntılar yasiyoruz su sira. esimle aramiz cok bozuk... Iki yabanci gibiyiz.. Bebekten dolayi uyuyamiyorumda hic kafam iyice gitti. Su cuma vakti dua edin nolur... Zordayim...
geçmiş olsun zeynepcigim Rabbim sıhhat versinSelamünaleyküm...
Kilom aynıdır heralde annemde tartı yok tartılamadım...
Sporda 60 dakika yürüyüş...
Bikaç gündür fenayım bademciklerim iltihap oldu ateşim kırklarda gezdi gece acile gittik iki serumdan sonra bugun biraz daha iyiyim..ama ontane iğne verdi...beşinci iğneden sonra büyük ölçüde toparlarmışım...oğlum çokk mızmız sütüm baya azaldı...böyle işte...ara ara gelip okumaya çalıştım ama uyuyakalmışım..geçmişten bihaber durumdayım inş hepiniz iyisinizdir...şu mesajı yazmaya başlayalı bi saat oldu oğlum nefes aldırmıyo kaçıyom ben allaha emanet olun...
Canim emegine saglik..
Hasta hasta ugrastin ...
nasilsin bu arada daha iyisindir inss
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=767306953374959&id=539045989534391
Yagmurun_kizi @smeagol
Bu yilangoz degilmi? Nereye koycagimi bilemedim he geyikte yokmusunuz ne buraya koydum iste
Sağol canım sonunda başardımAsuuu gadasini aldigim kirmizilanmissin hayirli olsun .:)
Beni goruyomusun asagi da..
Bayanlar konunuz un içine pat diye daldım ama kusura bakmayın olur mu
Hepinize hayırlı haftasonları olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?