he he heee adaş beni görüyon muSağol canım sonunda başardım
Su an sadece derin var :)
1 kişi daha var gizli kim acaba
Iyi aksamlar kasimpati eline gözüne saglik
Kimler sitede ben neden goremiyrum isimleri
cepten girdigim icin mi ? Ne alaka dimi :))
kusurluk bişey yok geçmiş olsun şuna bak bir diş ağrısı nelere mal oluyor normal rutinden çıkartıyor insanı yaa bitincede ne çektim bea diyorsun yaniiiYarina yapim ins basima vurdu yine kusura bakmayin.
10 tane iğne miSelamünaleyküm...
Kilom aynıdır heralde annemde tartı yok tartılamadım...
Sporda 60 dakika yürüyüş...
Bikaç gündür fenayım bademciklerim iltihap oldu ateşim kırklarda gezdi gece acile gittik iki serumdan sonra bugun biraz daha iyiyim..ama ontane iğne verdi...beşinci iğneden sonra büyük ölçüde toparlarmışım...oğlum çokk mızmız sütüm baya azaldı...böyle işte...ara ara gelip okumaya çalıştım ama uyuyakalmışım..geçmişten bihaber durumdayım inş hepiniz iyisinizdir...şu mesajı yazmaya başlayalı bi saat oldu oğlum nefes aldırmıyo kaçıyom ben allaha emanet olun...
ellerine emeğine sağlık canım teşekkürlerHAFTANIN 1.si.........................................- 1.5 kg.......................................ASUMANZEYNEP
HAFTANIN 2.si.............................................- 0.3 kg........................................... BURCU1983
HAFTANIN 3.sü.....................................- 0.2 kg.......................................74FRIDA & DERIN
sağol canım resimlerle uğraşırken başka bir iş çıktı ona baktım iş yeri resimleri üzerindeki yazıyı kapatmam lazım kapatımda çok ilkelce oldu sanki pointte yamuklukları silmeye çalıştım baktım ana resimde siliniyor fillan ..Paintle duzeltiliyor baska yolu yok diye biliyorum.
istersen yolla duzeltmeye calisayim.
Sagol Adaş şu an ikimiz bir de Yeliz var :)he he heee adaş beni görüyon mu
hayırlı olsun aşağıdan kim bizi gizli gizli okuyorsa bize söylee :))
Estagfirullah canim benim,alt tarafi liste yaptım sirtimda tas tasimadim ya:) Ben daha musaitim sizlere nazaran,bir nebzede olsa faydali olabiliyor isem ne mutlu..
Daha iyiyim sükür topram,sen nasilsin? goji beryyi kullanmaya baslandin mi?
Chia tohumu cok tavsiye ediliyor burda doktorlar tarafından,ben de almistim daha önce eksik kalmayayim diye:) tatlıda yapilabiliyormus denedim bakalim,tadi iyi ise sizlerle baylasacagim..Birde iki tarif var yabanci sitede gördüğüm unsuz ekmek ve pogca not aldim,türkceye cevirdim biraz iyileşeyim deneyip sizler ile paylasacagim sonuçlari..:)
Sağol canım kafama taktim ama becerememistim kardeşim halletti sağolsunKasimpati ellerine emeğine sağlık canım
Asuman abla hayırlı uğurlu olsun pro üyeliğin
Baharnaz onlar parasını verip pro üye oluyorlar ondan gorebiliyolar
Selamünaleyküm...
Kilom aynıdır heralde annemde tartı yok tartılamadım...
Sporda 60 dakika yürüyüş...
Bikaç gündür fenayım bademciklerim iltihap oldu ateşim kırklarda gezdi gece acile gittik iki serumdan sonra bugun biraz daha iyiyim..ama ontane iğne verdi...beşinci iğneden sonra büyük ölçüde toparlarmışım...oğlum çokk mızmız sütüm baya azaldı...böyle işte...ara ara gelip okumaya çalıştım ama uyuyakalmışım..geçmişten bihaber durumdayım inş hepiniz iyisinizdir...şu mesajı yazmaya başlayalı bi saat oldu oğlum nefes aldırmıyo kaçıyom ben allaha emanet olun...
Ellerine saglik.Kilo veren,gayret eden,sabit kalan herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar,azminiz daimi olsun..Yeni hafta daha cok azimli,gayretli,basarili geçsin hepimiz adina inşallah..
Her hafta tekrarladigim üzre:) listenin eksik ve kusurlari af ola..Özellikle bu hafta eksiklik ve yanlisliklarim olabilir ekran gözlerimi daha cok sulandirdigi için ekrari görmekte zorlandim:)
@YENA topramm,listeyi yayinladiktan sonra gördüm mesajini,üzerinde düzenleme yapamiyorum foto'nun yeniden çekip düzenlemem gerekiyor çünkü,daha sonra düzenlerim insallah.. Nursena arkadasimiz ve liste yayinladiktan sonra düzenleme yapamadigim tüm arkadaslarimiz kusuruma bakmasin lütfen..
Gecmis Olsun bonusssYarina yapim ins basima vurdu yine kusura bakmayin.
Cnm selam tarifini paylassana. Bunun gibi deneyip begendiin tariflerise bekliyorumkasımpatıcım millet bir uğraşıyor kalorisiz o kadar çok tatlı varkii değişik değişik malzemeler benim yüreğim o kadar uğraşmaya kaldırmıyor :))yapmak lazım gerçiii geçenlerde yulafla pudink gibi bişey yapmıştım harika olmuştu başkaları tatlandırıcı kullanıyor ama ben bir kaşık bala tatlandırmıştım içinede 3 adet ceviz harika olmuştu 10 dk. hazır oluyor
bu akşamda yapıcaktımda yine üşendim biraz fındık ceviz birde yulaflı büsküvit yedik kaymaklıydı büskütüüm
İyi geceler cnm. Okurken ben yoruldum. Cok şükür izne çıkmışsin artık bol bol dinlen..Iyi geceler kizlar
Sabah alarmi kapattiktan sonra daha yeni elime aliyorum telefonu
Servisi 19 hastayla teslim aldik 13 taburcu ( cogu kan tahlili alinarak ) 5yatis yaptik 2 tane gozlem hastasi yatirdik 6-7 tane gunu irlik servisinin acamadigi damar yollarini actik. Kendi hastalarimizi tedavileri takipleri evrak islerini yaptik ve sadece 2 kisiydik. Birtek yemek yerken 15 dk oturduk. Canimiz cikti ve benim son gunumdu jubilemi yapip dogum iznine ayrildim.
Evdede gun telasim vardi hazirlik hizmet vs cok sukur onuda atlattim
Bildirime haliyle yetisemedim ama onumuzdeki hafta belki eklenir kilom: 97.8
Ben yine haftaya bildirim yaparken hatirlatirim..
Elinize saglik arkadaslarimi tebrik ediyorum
Ben yatar kizlar yarin guzelce bi dinleneyim insallah ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?