Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

10 tane iğne mi geçmiş olsun canım çabuk atlatırsın inşallah fena hasta olmuşsun yaa iğne yerlerinin acısını düşünemiyorum ...

ellerine emeğine sağlık canım teşekkürler

adaş yine yıkmış geçirmiş yüz akımız nerdeyse ideal kilosuna kavuştu

ben halaa 200 gr verip 2 kilo geri alıyorum

Paintle duzeltiliyor baska yolu yok diye biliyorum.
istersen yolla duzeltmeye calisayim.
sağol canım resimlerle uğraşırken başka bir iş çıktı ona baktım iş yeri resimleri üzerindeki yazıyı kapatmam lazım kapatımda çok ilkelce oldu sanki pointte yamuklukları silmeye çalıştım baktım ana resimde siliniyor fillan ..

sonra tekrar uğraşıcam o resimlerle sankiii

kasımpatıcım millet bir uğraşıyor kalorisiz o kadar çok tatlı varkii değişik değişik malzemeler benim yüreğim o kadar uğraşmaya kaldırmıyor :))yapmak lazım gerçiii geçenlerde yulafla pudink gibi bişey yapmıştım harika olmuştu başkaları tatlandırıcı kullanıyor ama ben bir kaşık bala tatlandırmıştım içinede 3 adet ceviz harika olmuştu 10 dk. hazır oluyor

bu akşamda yapıcaktımda yine üşendim biraz fındık ceviz birde yulaflı büsküvit yedik kaymaklıydı büskütüüm

Iyi geceler kizlar
Sabah alarmi kapattiktan sonra daha yeni elime aliyorum telefonu

Servisi 19 hastayla teslim aldik 13 taburcu ( cogu kan tahlili alinarak ) 5yatis yaptik 2 tane gozlem hastasi yatirdik 6-7 tane gunu irlik servisinin acamadigi damar yollarini actik. Kendi hastalarimizi tedavileri takipleri evrak islerini yaptik ve sadece 2 kisiydik. Birtek yemek yerken 15 dk oturduk. Canimiz cikti ve benim son gunumdu jubilemi yapip dogum iznine ayrildim.

Evdede gun telasim vardi hazirlik hizmet vs cok sukur onuda atlattim

Bildirime haliyle yetisemedim ama onumuzdeki hafta belki eklenir kilom: 97.8
Ben yine haftaya bildirim yaparken hatirlatirim..

Elinize saglik arkadaslarimi tebrik ediyorum

Ben yatar kizlar yarin guzelce bi dinleneyim insallah ☺

Aleyküm selam
Geçmiş olsun cnm. Dinlenmeye ve ıyi beslenmeye calis bu dönemde. Umarım cok çabuk iyileşirsin
Sütun için bol su iç. Dereotu tüketmeye çalıs her sabah

Ellerine saglik.
Ayrica gecmis olsun tekrardan

Cnm selam tarifini paylassana. Bunun gibi deneyip begendiin tariflerise bekliyorum

İyi geceler cnm. Okurken ben yoruldum. Cok şükür izne çıkmışsin artık bol bol dinlen..

Selam naparsınız: )
Elim değmişken bir selam veriyim dedim..
Asuman abla hayırlı olsun allanmışsın: ))))
Bu aralar hep yoğunum yorgunum uykusuzum, vakit bulursam bu hafta 1haftalıkta olsa ev içide olsa yürüyüm diyorum, bakalım unutmazsam vaktim olursa yuruyum buradan paylaşıyım günlük.. Çok bişey değil 15dklık yürüyüşler: ) hiç yoktan iyidir: P
Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…