Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

@kasimpati35 canım ellerine sağlık hakkını helal et hasta hasta yediklerimizi yazlım canım biyerden ipin ucundan tutmak lazım ben bugun disciye gidicem gine kesim yapicak pek verimli olamam heralde ama yarin sabahtan itibaren baylıycam canim

asumanzeynep masallah asum nasıl yapıyorsun yaaa grurumuzsun sen valla bu arada proda olmussun tebrikler

Bonus na yaptı kuzum disine gine decarıttı gecmis olsun

y.o.l.c.u canim gecmis olsun dikkat et gulum kendine

Gununuz aydin olsun arkadaslar..

Hayriyecim senin de diş tedavin agrisiz sonuclanir inss.

Fridacim çalisiyorum cumartesileri su an yoldayim.
Senin işte pazar yogun olmasi normal.. haftaici gelemeyen çalisan kesim ugruyordur..

Hayriye geçmiş olsun canım ne zaman bitecek bu diş işlerimiz

Gununuz aydin olsun arkadaslar..

Hayriyecim senin de diş tedavin agrisiz sonuclanir inss.

Fridacim çalisiyorum cumartesileri su an yoldayim.
Senin işte pazar yogun olmasi normal.. haftaici gelemeyen çalisan kesim ugruyordur..
Evet canım zor yanii alıcı ayrı tripli evi gösteren apayrı tripli bunlar zengin kesim okumuşları iyide parayı sonradan bulanlar sıkıntı dün bir sunum yaptık zor insanlardardı ...

Seninde günün aydın ve hayırlı olsun

Gunaydin

Gunaydın canım ne yaptın tel isini hallettinmi

eski telefonumun üretimi durmuş o yüzden üzerine biraz daha koyup samsung j5 aldım bizi yinede zorladı valla

Gunaydin kizlarrrr
Gece bacagima giren kramplardan dolayi rahat uyuyamadim dinlenemedim. Insallah dinlenmeye bol bol vaktim olur.

İyi geceler cnm. Okurken ben yoruldum. Cok şükür izne çıkmışsin artık bol bol dinlen..

Cok sukur

Iyi olmana sevindim cnm ozledik seni

bayağı yoğun bir gün geçirmişsin iznin hayırlı olsun bundan sonra doğum kadar bol bol dinlen :)

Insallah bu gidisle erken gelmezse doguma kadar biraz dinlenebilirim ☺

Yenacim uc asi olduk 2 bacaktan bi koldan. Rutin asilar. Su saglik ocagindakiler.. Verem asisi biri.
Asuman abla pro olmussun hayirli olsun :)
Hastalarimiza da gecmis olsun allah sifa versin bir an once hepinize.
Sağol elifcim size de geçmiş olsun Allah gönlüne ferahlık versin sıkıntını gidersin
Teşekkür ederim hayriyecim sana da dişçide kolaylık dilerim
Benim kilo işi imrenilecek türden değil sıkıntıdan yiyemiyorum çocuklar olmasa hiç yemeyeceğim yine onların sayesinde sofraya oturuyorum
eski telefonumun üretimi durmuş o yüzden üzerine biraz daha koyup samsung j5 aldım bizi yinede zorladı valla
Hayırlı olsun telefonunun Güle güle kullan güzel telefon biz de kızıma j7 aldık benim de a7 var beğeniyorum hızlı ve kullanışlı samsunglar
Çok yoruldun Hasibecim inşallah az da olsa dinlenmene fırsat verir zeynep kız

Asum sıkınntını tez zamanda rabbim gidersin icini ferahlatsın

Gule gule kullan canım

Iyi gunler de zayif gunler de kullan yelizcim..
sağolun kızlar yena kocaman bi amiiiinnnnnn diyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…