Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bayağı yoğun bir gün geçirmişsin iznin hayırlı olsun bundan sonra doğum kadar bol bol dinlen :)

napyasın bebik nasıl uğramiyorsun :) kilo durumların ne oldu kaç kilosun meyra merak ettim hamilelik sana kaç kilo aldırdı birde doğumdan sonra kilo aldın mı ?

Sağol meyracım
Bugün aklımdan geçtin inan özledik seni
Nasılsın nasıl gidiyor hayat

Cnm selam tarifini paylassana. Bunun gibi deneyip begendiin tariflerise bekliyorum
bucucum ben evdeki malzemelerimi kulandım yazayım tabiii

malzemeler
3 kaşık yulaf
3 adet ceviz
büyük bir bardak süt
tepeleme bir yemek kaşığı kakao
vaniya +bir yemek kaşığı bal

bu malzememelerle nerdeyse 2 kase pudink çıkıyor (ben pudik dedim )
malzemeleri tencerede 10 dk kadar kaynatıyorsun birazda göz kararı oldu benimki supangeleyi çok severim ona benzetim tadını cevizi en son pişirdikten sonra katım

denersen yorumlarını yaz olurmu :)

napyasın bebik nasıl uğramiyorsun :) kilo durumların ne oldu kaç kilosun meyra merak ettim hamilelik sana kaç kilo aldırdı birde doğumdan sonra kilo aldın mı ?

Kilom 83, hamilelikte fazla kilo almadım onuda günde 1-2fincan içtiğim ıhlamura bağlıyorum ben, panik ataktan dolayı mecbur içmek zorunda kaldım, hayatımda bu kadar ıhlamur içmemiştim hiç, ıhlamurun kilo verdirici özelliği varmış.
Sen nasılsın?: )

Sağol meyracım

Bende sizi özledim ablacım, yazmasam da çoğu vakit bakıyorum size: )
Yorucu olmakla beraber hamd olsun iyiyiz, sağolasın. Sen nasılsın?
Eksik olmayasın.. :**

İyi olmanıza sevindim meyram
Ben de şükür diyim Allah bugünümüzü aratmasin

Sağol meyracım
adaş sen naptın yaaa maşallah bu haftaki eksi nedir öylee ne sebep oldu yürüyüş mü az yememi çok su içmekmi nedir ?

bende iş yerindeki yemek yeme düzenimi sağlamam lazım bugün söyledim artık yemek yemek için beni çağırmayın ben isteğim zaman yerim dedim gider gitmez kahvaltı yapıyorum sonra kardeşim geç uyanınca ilaa benimle bir daha kahvaltı yap öğlene geçsin diyor oda kahvaltıya çokokrem filan zararlı şeyler çıkartıyor bugün 2. kahvaltımda sofrada puaça yağlı gözleme gibi şeyler vardı çokokrem filan gibi kalorili şeylerde tahmin edersin kahvaltıya kızartma filanda yapıyorlar ppooff

sağol canım hala şişko olmam dışında iyiyim :))
çok sevindim kilo almamışsın ve kilon iyi süper benim gözümden bakınca hayal kilooo daim olsun inşallah demek ki dikkatlisinde aynen devam meyra sürekli kilonu takip et çünkü emzirme döneminde bağzen hamilelikten daha fazla kilo alınabiliyor ...
yanlış anlama bende öyle olmuştu hata yaptım tabii sen dikkatlisin zaten ...:)

Sağolasın, yok niye yanlış anlıyım, anladım ben seni: )

Iyi aksamlar kasimpati eline gözüne saglik

Kimler sitede ben neden goremiyrum isimleri
cepten girdigim icin mi ? Ne alaka dimi :))

Pro Üyeler görebiliyor.. Eskiden herkes görebiliyordu sonradan pro üyelerin göreceği bir özellik oldu...

Emegine saglik kasimpati..

elifçiğim nasılsın.?

Yarina yapim ins basima vurdu yine kusura bakmayin.

Ne kusuru aşkolsun.. sen iyi ol yeter...
İstersen yapiim ben..

Hurma kakao ve ceviz üçlüsü de güzel oluyor. Rondodan geçirilip bar şekilnde tüketiliyor.. aşırı basit ve leziz..

buda güzel bir tarifmiş hurma başlı başına zaten tatlı isteğini kesen güzel bir atıştırmalık

frida yarın çalışıyormusun.?

elifçim tüm olumsuzluğa inat iyi ol canım.. Ne aşısı oldunuz.? geçmiş olsun kuzucuğa..
yok çalışmıyorum pazar günü gidicem geçen hafta sonuda pazar günü çalıştım
hafta sonu bir gün çalışayım diyorum tabiii cumartesi veya pazar oluşu bana bağlı yarın için bir sunum randevüm yok

aslında pazar günüde gitmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…