Aynen canim uygunmudur sizce deYeliz persembe ile baslayanlari bitlestir kuzum. Bu tablomuza gore gunluk 6 maddemiz var. Haftalikta 2 ( pazartesi tartilmak ve persembe protein gunu) dogrumudur?
Amin seninki daha dogru ve duzgun oldu sanirimIlk 6 maddemiz her gun icin sondaki ikiside her haftamiz icin.
Ya rabbi emegimizi hevesimizi bosa cikartma guc ver hepimize..
Hizina yetisemedimki len yeni tel yaradi sanaAmin seninki daha dogru ve duzgun oldu sanirim
Elif telde exel vardi kullanmayi bilmiyorum ama ogrenirim bi indirmeyi deniycem banada lazim.Ben bu maddelerden oluşan bi çetele tutacagım aylık. Şöyle ki maddeleri yazacagım ve mayıs ayı için gunleri yazıp tablo yapacagım hergun onu dolduracağım inşallah.. Şimdi evi temizleyip yuruyuse cıkacagım. Gelince bilgisayardan çizelgemi yapıp sizinle de paylaşırım. Bilgisayardan beceremezsem de bi kagıda yazarım artık
Hiimmmmm iyi fikir yayinlayabilirseniz burada da yayinlayin bizde faydalanalim cunku ben hic anlamiyom bu dosya islerindenBen bu maddelerden oluşan bi çetele tutacagım aylık. Şöyle ki maddeleri yazacagım ve mayıs ayı için gunleri yazıp tablo yapacagım hergun onu dolduracağım inşallah.. Şimdi evi temizleyip yuruyuse cıkacagım. Gelince bilgisayardan çizelgemi yapıp sizinle de paylaşırım. Bilgisayardan beceremezsem de bi kagıda yazarım artık
Inaniyorum anlayacak potonsiyelim varda ilk bakista anlamadim bende baktim bi suru program var.Hiimmmmm iyi fikir yayinlayabilirseniz burada da yayinlayin bizde faydalanalim cunku ben hic anlamiyom bu dosya islerinden
Sorun degil bebik basladik artik gerisi gelicek.Tamam kızlar ben o işi bi şekilde halledicem inşallah ama akşamı bulabilir.
Boyutu buyuk olabilir belki resmin. Kırpıp tekrar dene bakalımYa bi resim bile yuklemeyi beceremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?