Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

...90+ TOPIGININ
KURALLARI...

• Gune bir bardak su ile baslanacak icine limon sirke konulabilir
  • Hergun en az 20 dk spor yapilacak hicbirsey yapamiyorsak oldugumuz yerde yuruyelim
  • Hergun bir fincay yesil cay icilecek emzirenler rezene cayi icebilir
  • Hergun en az 1.5 litre su icilecek
  • Aksam yemegi en gec 7 de yenilecek mumkun degilse karbonhidrat yenmeyecek
  • Hergun menu paylasimi yapilacak
  • Pazartesi herkes yeniden tartilacak artida olanlar protein gunu yapacak
  • Persembe gunu protein gunu yapilacak ve persembe aksami mide sorunu olmayanlar yogurt kuru yapabilir.
Simdi oldu sanirim

...90+ TOPIGININ KURALLARI...

• Gune bir bardak su ile baslanacak icine limon sirke konulabilir
  • Hergun en az 20 dk spor yapilacak hicbirsey yapamiyorsak oldugumuz yerde yuruyelim
  • Hergun bir fincay yesil cay icilecek emzirenler rezene cayi icebilir
  • Hergun en az 1.5 litre su icilecek
  • Aksam yemegi en gec 7 de yenilecek mumkun degilse karbonhidrat yenmeyecek
  • Pazartesi herkes yeniden tartilacak artida olanlar protein gunu yapacak
  • Persembe gunu protein gunu yapilacak mide sorunu olmayanlar yogurt kuru yapabilir
  • Hergun menu paylasimi yapilacak

Ben bu maddelerden oluşan bi çetele tutacagım aylık. Şöyle ki maddeleri yazacagım ve mayıs ayı için gunleri yazıp tablo yapacagım hergun onu dolduracağım inşallah.. Şimdi evi temizleyip yuruyuse cıkacagım. Gelince bilgisayardan çizelgemi yapıp sizinle de paylaşırım. Bilgisayardan beceremezsem de bi kagıda yazarım artık

Elif telde exel vardi kullanmayi bilmiyorum ama ogrenirim bi indirmeyi deniycem banada lazim.

Hiimmmmm iyi fikir yayinlayabilirseniz burada da yayinlayin bizde faydalanalim cunku ben hic anlamiyom bu dosya islerinden

Hiimmmmm iyi fikir yayinlayabilirseniz burada da yayinlayin bizde faydalanalim cunku ben hic anlamiyom bu dosya islerinden
Inaniyorum anlayacak potonsiyelim varda ilk bakista anlamadim bende baktim bi suru program var.
Ne yemegim var nede islerim yapilmis elif uyuyo ayagimda bende oyalaniyorum salak gibi oglan firca yiyo dinliyorum arada bi bende giriyorum

Kalkim artik bir hizla isleri yapim misafir gelicekmis yani gelsinlet iyi hosta bugun hic uygun degilim

Yemegim yoktu aksama yapicam bi yandan ev topluyorum en sonunda yakacam bu evi
Oglana bi ton laf ettim tikistirip koymus dolaba kiyafetlerini
Zaten bende titizlikten oluyorum yetisirim herseye

Ogle ve aksam yemegi olmiycak zaten erken yemek niyetindeyim bu ogunumu bos gecirmiycem.

1 orta boy elma kestim yiyorum. Buyuk bir kupa sut tarcinli az kahveli sut bide leblebi yerim yaninda. Yemekten oncede yesil cay yaparim vaktim kalirsa yoksa sonraya ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…