Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yeşilçay içildi bol su ayrıca ve bir mille leslie
Zaten tüm gün kosturmaca geçti...pazara gittim parka gittik
Şimdi oturdum...
Kasimpati maşallah canim nasil tartilmadan durabildin
Ben her sabah t artiliyorum hata biliyorum ama...
Bonus deri mont daracık ve kısacık hayalim devam ediyor ..okadar incelecegimi zannetmiyorum ama 100 bile olsam razıyım yaaa yeter artık...

tamam bonusum aklina gelenler olursa ekleme yap lutfen

kuru yemisi bence gunduz yiyelim ama sut yada yogurt olabilir daha hafif olur

ooofff süt yada yoğurt çayın yanında yenmiyor kiii

neyse bu akşam çayı boş içiyorum :)

Yeliz evet güzel ben de okey diyorum..

çok heyecanliyim boyle komun hareketler işe yarayacak hissediyorum..

hadi gazamiz mubarek olsun arkadaslar... :)

ben pek heycanlı değildim ama sizi okuyunca bende etkilendim az kaldı heycanlanacamda zaar

çok sevindiiiiim süpeer

Vay cok guzel elifcim cok basarili :) az bile sanki. Hem yesil cay hem kahve hergun icmiyon dimi emziriyosun sen. Ara ara ic yesil cayi. Cay su kaybi yapiyo vucutta sut caylari haric.
Birde ben bebik 4 aylikti dr gittim ya gecen ramazandan once bana 5 ara ogun vermisti 11 de su bardagi tarcinli sut 3 te meyve 5 te kepekli biskuvi yada grissiniyle peynir 8 de cay bardagi sut 11 de malt icecegi vermisti. Ilk haftalardi tabi bu gitmeye devam etseydim degiscekti.

Fikir olur sanada diger emzirenlerede.

Harikasiniz arkadaslar
Cok begendim kurallari. İns.bende uycam hepsine

Tarti gunu p.tesi mi oldu artik yoksa tek seferlik mi onu anlamadim sadece

neyi anlamadin datlum tarti gunu degismedi pazarteside eklendi sadece. Hani arti neyin olursa haftasonunfan sebep kendimizi frenlemek icin.

Napsakta seni heycanlandirsak
Yorgunluktan belkide heycan seyleri az calisiyodur

harikasınız nerdeyse kaçamaksız sıkı bir mayıs ayı geçirecez
bugün neler yedim
sabah yazmıştım zaten egzersizimi yaptım yarım saatde çok hızlı tempoda yürüdüm sabah limonlu suyumuda içtim gün içinde yeşil çayımıda içtim suyu az içmiş olabilirim ama yarın daha dikkatli olucam akşam yemeğimde geç oldu 8 de evdeydim 8:30 da sofradaydık bir kase mercimek çorbası , 4 kaşık yoğurt , ve bir tabak pazı kavurması yedim

sabah az kahvaltı yaptım saat 12:30 gibi ikinci kahvaltımı yaptım ikindi vaktide bir elma ve 3 ceviz yedim sabah kahvaltılar dengesiz ve biraz fazla oldu sankii ilk kahvaltıda 1 tatlı kaşığı fındık ezmesi yedim

Napsakta seni heycanlandirsak
Yorgunluktan belkide heycan seyleri az calisiyodur
he heee evet evet birde bonus zaten benim yapmak istediğim ve gerçekten çoğunlukta uyduğum şeyler kilom eksilmiyor ama ufacık bir kaçamakta hemen artıya geçiyorum yaa sinirim bozuluyor

birazdan bu saatde kızın saçlarını düzleştirecem

Gecmis olsun Hayriyecim

sabah 11de 1haşlanmış yumurta peynir maydanoz roka
saat 3de 2servis kaşığından az pilav ayran ufak bır tatlı
saat 7buçukta dışarıdaydm eve dönene kadar yemek için geç olur diye yanıma kuruyemiş aldım 1avuçtan biraz fazla yedim akşam yemeği niyeti ile
2litre suyumu tamamladım bugünü çok güzel atlattım diğer günlerime göre.çok sağolun arkadaşlar sayenizde kendime geri dönüyorum çoktandir toparlamaya çalışıyorum kendimi

geçmiş olsun canım sabah kendini daha iyi hisedersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…