Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah kabul etsin hayrişim :)

Ben sozde şiştim yine yedim az bisey. Oruca niyetlenmek istiyorum ayni zamanda malum şey her an gelebilir e biraz evlede ugrasmam lazim nasil olcek bilemedim.
Amin kuzum canim malum sey gelecekse niyetlenme bizulursa bide ona borclanacan ama daha bir iki gun var dersen evi bosver tut bence bu 2 gun cok fazileti var insallah ev herzaman olur bonusum

allah korumuş ccanım çok geçmiş olsun
hayatı aakışına bbırak ggeleceği veya ggeçmişi düşünme sadece bbugüne bakmaya çalış iinşallah ccanım ol deyince olduran Rabbimizvar unutma

Bende yediklerimi yazayim iftardan sonra kolumu kaldiramiyorum
Sahurda
2 yumurta peynir findik salatalik
Iftardada
Firinda kremali tavuk salata ayran
Yiycem insallah
Sahurda 1litre su ictim isallah 3 e tamalarim
allah kabul etsin gulum

arkadaşlar sağolun emek veriyorsunuz tablomuzu yapıyorsunuz teşekkürler

tabloda bulunan iradesiyle savaşan tüm arkadaşlarımı kutluyorum sporcu arkadaşlarada ayrıyeten tebrix

sağol canım bende seni okurken mutlu oluyorum tabi her mesajında değilde burda olmandan:) içelim yeşil çayı içelim güzeleşelim

bu çok güzelmiiiş :)

anlaşıldı tamam

gönül birliği yaptık şurda tabisiki ayrılma yok yeminle otobüzte münübüzde sizleri okuyup aranızda olmak için neler çekiyorum bir bilseniz

Bilmiyorum bonus yaaa kınaya gittim geldim...nisayı uyuturken ağrı başladı birden mahvediyor beni görünüşte çürük yok...ayağım aynı bir degisiklik yok..çarşambayi iple cekiyorum
geçmiş olsun derin şimdi nasıl dişin napcan dr. gittin mi apranax iyi geliyor diş ağrısına

ne güzel anlatmışsın yani bende şu kadar kilo verdim herkez bende daha iyi biliyor herkezin söyliyeceği bişey var yersin çok yedin derler yemesin şunu şu kadar yee derler ağzı olan konuşuyor yaniii bende anca irademle cebelleşiyorum ...

Yav saka gibi kilo alsan dert versen dert ablam simdi benzer seyleri yasiyo. Kilolu oldugu donem neler diyodu millet yengeler kendiyle kiyasliyo falan bi kuzenimiz uzun zaman gormemisti gordugundede kilo almis gorunce inna lillahi ve inna ileyhi raciun demisti unutmuyorum :)))
Biz ölümde soylenir diye biliyoduk dedik her turlu musibette soylenirmis yuh yani sen gormeden 78 kilo olmasimi musibet?

Simdi noldu 59-60 arasinda. Milllet yine dertli. Nazar degiyo baya evde kirilmadik cam kalmadi :)) 10 kilo verince daha verme cirkin olursun falan dediler dedim bosver sen onlari kiskaniyo seni millet bacina guven sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…