Valla süper olur canım birbirimizi destekler gerekirse gazlarız
Bonusum bugün uzun zamandır görmediğim arkadaşım geldi bacakların topralnamış dedi.Nasıl yavaş gideyim daha da hızlı inşallahhBence sen az yavaş git
Ellerine sağlık canım ellerin dert görmesin
Vayyy süperr valla haftaya 1.olacam inşallahhhHAFTANIN 1.si...........................................- 1.3 kg....................................................YST38
HAFTANIN 2.si...................................- 1.2 kg....................................74FRIDA & ELIF1503
HAFTANIN 3.sü........................................- 1.1 kg..................................BROKENANGEL23
Bilmem ki valla canım acayip sevindirik oldum ne dediğimi bilmiyorum :))hele daya ne kadar artirican acep
7 de paydos bonuscum az kaldı kaçacağımBroken ne zaman cikiyosun sen?
Tuylerim diken diken oldu bengisu allah bir daha yasatmasin.Selam kızlar bugün farklı doktora yaşadığım durumu sordum.ben dekolman pleasantadan kaybettim bebegimi.yani bebek esinden ayrildi.doktor sana zarar vermedigine şükret dedi.bu durumda anne kaybı da oluyo ve rahme zarar da verebiliyormus bu durum.hani rahminde sıkıntı olmaması da bi avantaj dedi.ve bunu hicbir doktor önceden öngöremezdi dedi.bizim gebelerde en cok korktugumuz 3 sey var dedi.1.tansiyon yükselmesi(annede beyin kanamasina sebep olabilir)2.gebelik zehirlenmesi ve 3.dekolman pleasanta.
Şimdi bu korkuyla 2.gebeligi nasl düşünecem bilmiyorum.bu durumu tekrar yasama riski artıyor.ve bu durum yaşannca acilen hastaneye yetismek gerekiyo yoksa kan kaybı anne hayatını etkiliyo.yani artk bebekten geçtim kendimden de korkmaya başladm.yani benim bunu hastanedeyken yaşamam mucize gibi biseymis diyebilirim.ben bu durumu evde yaşasaydm esimin okuldan gelip beni alip hastaneye götürmesi baya zaman alacaktı.ve bi doktor o kan anne kanına karışınca 30 dk ya kadar müdahale edilmezse anne kaybı yasaniyormus.aslında ben de büyük bi tehlike atlatmışm.
Hiç kolay şeyler yaşamıyosun canım Allah korumuş gerçekten seni... Rabbim unuttursun içini ferahlatsın inşallahSelam kızlar bugün farklı doktora yaşadığım durumu sordum.ben dekolman pleasantadan kaybettim bebegimi.yani bebek esinden ayrildi.doktor sana zarar vermedigine şükret dedi.bu durumda anne kaybı da oluyo ve rahme zarar da verebiliyormus bu durum.hani rahminde sıkıntı olmaması da bi avantaj dedi.ve bunu hicbir doktor önceden öngöremezdi dedi.bizim gebelerde en cok korktugumuz 3 sey var dedi.1.tansiyon yükselmesi(annede beyin kanamasina sebep olabilir)2.gebelik zehirlenmesi ve 3.dekolman pleasanta.
Şimdi bu korkuyla 2.gebeligi nasl düşünecem bilmiyorum.bu durumu tekrar yasama riski artıyor.ve bu durum yaşannca acilen hastaneye yetismek gerekiyo yoksa kan kaybı anne hayatını etkiliyo.yani artk bebekten geçtim kendimden de korkmaya başladm.yani benim bunu hastanedeyken yaşamam mucize gibi biseymis diyebilirim.ben bu durumu evde yaşasaydm esimin okuldan gelip beni alip hastaneye götürmesi baya zaman alacaktı.ve bi doktor o kan anne kanına karışınca 30 dk ya kadar müdahale edilmezse anne kaybı yasaniyormus.aslında ben de büyük bi tehlike atlatmışm.
Canim rabbim esirgemis seni ama korkulari at insallah herseyi korumak rabbimin elinde oisterse olmayacaklar olur gulum rabbim su mubarek gunler yuzu suyu hurmetine sana saglikli hayirli yavrular nasip etsin bak yarin berat kandili hepimiz dua edicez sende et lutfen inaniyoru rabbim yaralarini saracak saglikli bebekler verecek sana seni cok seviyoruz canim sik gel lutfenSelam kızlar bugün farklı doktora yaşadığım durumu sordum.ben dekolman pleasantadan kaybettim bebegimi.yani bebek esinden ayrildi.doktor sana zarar vermedigine şükret dedi.bu durumda anne kaybı da oluyo ve rahme zarar da verebiliyormus bu durum.hani rahminde sıkıntı olmaması da bi avantaj dedi.ve bunu hicbir doktor önceden öngöremezdi dedi.bizim gebelerde en cok korktugumuz 3 sey var dedi.1.tansiyon yükselmesi(annede beyin kanamasina sebep olabilir)2.gebelik zehirlenmesi ve 3.dekolman pleasanta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?