Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

@kasimpati35 Bonus listeler için emeğinize elinize sağlık kg veren sporcu hatunlarıda kutlarım azminiz daim olsun

sabah:2 dilim çavdar ekmeği 4 chery domates 1 kapya biber yarım çarli biber 9 yeşil zeytin 1 dilim dil peyniri maydonoz dereotu

aralarda çay ve suu kahve

sabah ve öğle arası 5 saat olucak benim dr kuralı bu

öğle: bana uygun bişey yoktu ekmek yok yemedim değişim yerine 1 kase yoğurt çorbası ve az çökelek peynir yedim

akşamı bilemiyorum :)

Ben ne yedim

Kalkinca su 1 bardak

10:30
2 ceviz, 5 dolu kasik yulaf, 3 tane cilek ve aldigi kadar sütle yidim hepsini. ( diyet urunleri bile seviyorum)

15:30
5 kasik koz patlican domates biber 1 dilim tahilli ekmek

Buraya kadar hersey iyide saat 5 e geliyodu makarna yaptim domatesli ve bir an gormemisligim tuttu tadina bakarken 1 tabak yedim e yemekte yemistim noldu oyle anlamadim. Dahada bisey yemem zaten davul gibiyim.

Vayyy süperr valla haftaya 1.olacam inşallahhh

Selam kızlar bugün farklı doktora yaşadığım durumu sordum.ben dekolman pleasantadan kaybettim bebegimi.yani bebek esinden ayrildi.doktor sana zarar vermedigine şükret dedi.bu durumda anne kaybı da oluyo ve rahme zarar da verebiliyormus bu durum.hani rahminde sıkıntı olmaması da bi avantaj dedi.ve bunu hicbir doktor önceden öngöremezdi dedi.bizim gebelerde en cok korktugumuz 3 sey var dedi.1.tansiyon yükselmesi(annede beyin kanamasina sebep olabilir)2.gebelik zehirlenmesi ve 3.dekolman pleasanta.
Şimdi bu korkuyla 2.gebeligi nasl düşünecem bilmiyorum.bu durumu tekrar yasama riski artıyor.ve bu durum yaşannca acilen hastaneye yetismek gerekiyo yoksa kan kaybı anne hayatını etkiliyo.yani artk bebekten geçtim kendimden de korkmaya başladm.yani benim bunu hastanedeyken yaşamam mucize gibi biseymis diyebilirim.ben bu durumu evde yaşasaydm esimin okuldan gelip beni alip hastaneye götürmesi baya zaman alacaktı.ve bi doktor o kan anne kanına karışınca 30 dk ya kadar müdahale edilmezse anne kaybı yasaniyormus.aslında ben de büyük bi tehlike atlatmışm.

Tuylerim diken diken oldu bengisu allah bir daha yasatmasin.
Sen dedigin zaman netten baktim okudum ben zaten ama o an diyemedim sana. Allah seni bagislamis ailene.

Hiç kolay şeyler yaşamıyosun canım Allah korumuş gerçekten seni... Rabbim unuttursun içini ferahlatsın inşallah

bengisu022 Canım bütün hamileliklerde risk vardır bunu herdiam bütün dr lar söyler.Eskiden annanelerimizin dediği gibi Allahım seni korumuş inşallah yine Rabbimin izniyle sağlıcakla hamile kalırsın ve yavrunu sağsalim kucağına alırsın.Benim kendi olayım da yeni bir hamilelik düşünürsem 9 ay 10 gün danalar gibi yatacağım mesela sadece wc ye söylemesi ayıp olmasın bir de izin verir ise dr duşa kısa olmak kaydıyla ve sürekli kontrollü hamilelik olacak.

Canim rabbim esirgemis seni ama korkulari at insallah herseyi korumak rabbimin elinde oisterse olmayacaklar olur gulum rabbim su mubarek gunler yuzu suyu hurmetine sana saglikli hayirli yavrular nasip etsin bak yarin berat kandili hepimiz dua edicez sende et lutfen inaniyoru rabbim yaralarini saracak saglikli bebekler verecek sana seni cok seviyoruz canim sik gel lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…