canim Allah korumus seni gercekten bi daha boyle bisey yasamazsin insallahSelam kızlar bugün farklı doktora yaşadığım durumu sordum.ben dekolman pleasantadan kaybettim bebegimi.yani bebek esinden ayrildi.doktor sana zarar vermedigine şükret dedi.bu durumda anne kaybı da oluyo ve rahme zarar da verebiliyormus bu durum.hani rahminde sıkıntı olmaması da bi avantaj dedi.ve bunu hicbir doktor önceden öngöremezdi dedi.bizim gebelerde en cok korktugumuz 3 sey var dedi.1.tansiyon yükselmesi(annede beyin kanamasina sebep olabilir)2.gebelik zehirlenmesi ve 3.dekolman pleasanta.
Şimdi bu korkuyla 2.gebeligi nasl düşünecem bilmiyorum.bu durumu tekrar yasama riski artıyor.ve bu durum yaşannca acilen hastaneye yetismek gerekiyo yoksa kan kaybı anne hayatını etkiliyo.yani artk bebekten geçtim kendimden de korkmaya başladm.yani benim bunu hastanedeyken yaşamam mucize gibi biseymis diyebilirim.ben bu durumu evde yaşasaydm esimin okuldan gelip beni alip hastaneye götürmesi baya zaman alacaktı.ve bi doktor o kan anne kanına karışınca 30 dk ya kadar müdahale edilmezse anne kaybı yasaniyormus.aslında ben de büyük bi tehlike atlatmışm.
Limonlumu o sekersağol bebem içiyorum büsürüde işim var hayırlısıyla bu gece oğlum geliyor
erzurumluyuz biz kızım akıde şekeriyle çay içiyorum
Ayyyy o koskocaman Küp şekeriniz var ya kıtlama yapıyonuz canım çekti şimdisağol bebem içiyorum büsürüde işim var hayırlısıyla bu gece oğlum geliyor
Kiloyla aliyolar o sekerden :))Ayyyy o koskocaman Küp şekeriniz var ya kıtlama yapıyonuz canım çekti şimdi
İstanbul da satılsa çayı şekersiz içtiğim halde alırım yaniErzurum didinizde frida pattisli lahana sarmasi yapiyonmu sen hic?
Bir de amcan nasil oldu aklima geldi birden.
amcam hala hastanede arada gidiyorum haftada 1 erkek kardeşim refakatçi kalıyor babam hergün yanında zaten yakında eve çıkartırlarmış belki ama Allah şifasını versin durumu ağırErzurum didinizde frida pattisli lahana sarmasi yapiyonmu sen hic?
Bir de amcan nasil oldu aklima geldi birden.
bende çayı şekersiz içiyorum ama akide şekerini seviyorum bizim köşe başı kuruyemişcide satılıyor var yaniii bitmişti eşim almış ama bu seferki paketin tadı yok öncekiler tarçınlıydı hem koklayıp hem yiyordumİstanbul da satılsa çayı şekersiz içtiğim halde alırım yani
Akide kırmızı olan mıydı?bende çayı şekersiz içiyorum ama akide şekerini seviyorum bizim köşe başı kuruyemişcide satılıyor var yaniii bitmişti eşim almış ama bu seferki paketin tadı yok öncekiler tarçınlıydı hem koklayıp hem yiyordum
kayınvalidem hep cebinde limonlu akide taşır bende hep versene vardır senin cebinde derim :) yok bizimki tarçınlıydı ama bu paket kötü çıktıLimonlumu o sekerkalicakmi oglun ne kadar kalicak
evet canım yaa vakitsizlikten ben el atamıyorum yarın pazara gidicem balık alayım kardeşim balıkda seviyor abla haftada 2 kere balık yiyelim diyor tavuk yemiyor işte birde kadın saat 2 de çıkıyor 11 de kahvaltı yapsak 1 de öğlen yemeğini hazırlıyor bak aç değiliz niye hazırladın diyorum bu seferde ben yardımcı olmak istedim diyor kadınında şuçu yok aslında uyuşamıyoruz bir türlüIyi geceler
Frida insallah yemek duzenini kurarsiniz
Oglenleri corba izgara salata hem tok hem enerji hem daha az kalorili olmazmi
rengarenk ben kırmızıları seviyordum tarçınlı diye ama bu paket kötü çıktıAkide kırmızı olan mıydı?
Yemek konusunda bi gün senin için bi gün kardeşin için yapsın yardımcı. Bi yemek 2 gün yenir sonuçta. Olmaz mı?rengarenk ben kırmızıları seviyordum tarçınlı diye ama bu paket kötü çıktı
devam et canım yaa iyi ne mutlu sana işte
evet o şekerler var ben erzurumlu değilim eşim erzurumlu birde eşimde normal şekeri bıraktı ama şu akideleri ikimizde seviyoruzAyyyy o koskocaman Küp şekeriniz var ya kıtlama yapıyonuz canım çekti şimdi
Kiloyla aliyolar o sekerden :))
karışık canım yaa iş yoğun benim yemekle uğraşacak vaktim yok zamanla oturturum inşallah şimdilik akşamları aç yatmaya çalışıyorum ...Yemek konusunda bi gün senin için bi gün kardeşin için yapsın yardımcı. Bi yemek 2 gün yenir sonuçta. Olmaz mı?
Gözünaydın frida oğlun geliyomuş..sağol bebem içiyorum büsürüde işim var hayırlısıyla bu gece oğlum geliyor
sağol canıııım teşekkürlerGözünaydın frida oğlun geliyomuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?