Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yena'm seni gördüm yahu, nasılsın,
bol bol tarifler maşallah.
Yagmurgozlum de pek marifetli maşallah
Bizim saat 11.00'de Bayramlaşma törenimiz var, sonra evlere dağılırız büyük ihtimalle.
Seni ve çocuklarını öpüyorum, eşine selamlar canım.

bende bi riştah patlaması yaşıyorum
herif gene haklımı çıkacak nee
tüh yaa
ne yapsamki
seni tebrik ederim bu ara

helal sanaaaaaaaaaaaaaa
:lepi:

Tebrik ederim..:1closedeyes:
Kıskandımmı ne..
:roflol:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

sağolun kızlar inşallah hepimiz vericez azcık duraklamada olanlar gaza gelin de halledelim artık şu kilo illetini... bu yaz miladımız olsun :lepi: :enbuyukkk:

teşekkür ederim ablacım opuyorumnanaktan
GÜNAYDIN, topiğiğin zarif bayanları, gününüz aydın, işiniz kolay,
mübarek kurban bayramınız kutlu olsun.
En güzel günlere kavuşmamız dileğiyleopuyorumnanaktan

hayırlı bayramlar ŞenizŞeniz

merhabaa hoşgeldin kayıp nasılsın namemiz :ecrin_bebek:nasıl gelmişken bayramlaşalım canımmŞeniz

canımm bayramlaşalım tabii :))
herkesin kurban bayramı mübarek olsun. sevdiklerinizle/sevdiklerimizle birlikte nice mutlu bayramlar geçirelim.

name hanıma'a gelince hala diş çıkartamadı. sancıları var gecemiz gündüzümüz karışmış durumda. geçen bayramı mutsuz geçirmişti bakalım bu bayram nasıl geçecek endişe ve merakla bekliyoruz :))))

Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramınızın yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle.. Kurban Bayramınız mübarek olsun, tüm dertleriniz deva bulsun!

Canım,seni özledik valla..

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim..Bende seni öpüyorum..mutlu bayramlar diliyorum bir ömür boyu ailenle..

Teşekkür ederim bunumu yapsam acep..Muhakkak un vardır diimi..

Yazmayı unutmuşsundur..:)

canım ben eskiden teyzemin kızı annesini çağırırdı anne gel derini tutda bende işlerimi yapayım derdi. bende ne beceriksiz hem çocuğuna bakıp hemde işini yapamıyor derdim .övünmek gibi olmasın kiloma rağmen aşırı hareketliyim bir dakika boş durmam temizlikti yemekti birazda temizlik hastalığıda var bende yani kısaca dağı devirirdim. ama iş öyle değilmiş ne kadar becerikli olursan ol çocuk müsade etmiyorki ağlıyor yanımda ol kucağına aldiye yoksa uslu durduğunda yatırıyorum işimide yapıyorum. birde uyuduğu zaman işte yapamazsın hemen uyanır evde hırsız gibi dolaşıyorum uyurken çünki çok huysuzluk yapıyor çok sağol canım başınna gelmeyen bilmezmiş karşıdan görü ndüğü gibi değilmiş. evet viks i bende biliyordum alayım bari

canlarımm hepinizin kurban bayramı kutlu olsun bütün sevidklerinizle beraberopuyorumnanaktan.inşallah seneye hepimiz normal kilomuza ulaşmış olarak bayramları kutlarızz:lepi:

slm kızlar nasılsınız uğrayamadım sizi çok özledimmm ton balıklı makarna yeddim kızımlannn öğlen 12 de akşamda 7 gibi yoğurt yedim ve ben zehirlenmişim istifrayla birlikte hamilelikte var kendimi hastane acilde buldum 2 güündür deli gibi yatıyom bugün az kendime geldimde lahana ile tatlımı yaptım daha yeni oturdum valla gurbet ne zor yaaaantek başına ölecem sandım kocada nöbetteydiii valla ailesiyla bayram yapanlar kıymetini bilsin

neyse öpüyom hepiniziiii iyi bayramlar allah bayramda tüm dileklerinizi kabul etsinnnnn

aayy
yedigin ton balık yüzündemi zehirlenmişin
hanid erler ya balık bayatsa yogurt ile birlikte yendiginde zehirler yoksa bişi olmazzmış
allah korumuş
geçmiş olsun Şeniza.s.

aayy
yedigin ton balık yüzündemi zehirlenmişin
hanid erler ya balık bayatsa yogurt ile birlikte yendiginde zehirler yoksa bişi olmazzmış
allah korumuş
geçmiş olsun Şeniza.s.

ya evet ton balığı konserve gaz olurmuş doğalını yemek en iyisi amma kokuyo diye konserve almışttımm aman töbe valla bida yemem yoğur yemeseydim gece uyur kalırdım valla sabaha olurmuydum bilmem

aman 2 dakka oturdum pc başına adam tepemde vit vitttt kurtlar eski bölümüymüş filim izlicekmiş pc de aman kocan varmı derdin var gerçi oda olmasa kimsemde yok ya neyseeee yüz vermiyekk öpüyom sizi

Arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun..

Sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar geçirin..:)

Son düzenleme:
bayramınız mübarek olsun kızlar sanırım benden başka gurbette tek başına olan yok oturdum pc başına dolanıyom kızımda tw karşısında allahtan o varr ahh gurbet zalım gurbetttt kocam görevde maleseff valla ağlamamak için zor tutuyom kendimi zaten hamileliğin verdiği pisikoloji neyseeee sıkmayım sizide

valla az yiyin etlerden bak haftaya cumaa mahfolursunuzzz

çok geçmiş olsun nursenacım. tonbalıklar güvenilir olmuyo mu ya çok şaşırdım. bi de yoğurtla bişey olmaz o yanlış biliniyor diyolardı allah allah. neyse çok dikkat et kendine de bebişine de..

herkese tekrar iyi bayramlar. ağzınızın tadı hiç bozulmasına.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…