Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

valla öğlen 12 de yedim akşamda 7de yoğurt yedim iyiki yoğurdu yemişim hee ya uyuya kalsaydım sabaha kadar allah korusun valla yoğurt ortaya çıkarırmış zehiri

canım üzme kendini. senin kocan var gene bak ben de o da yok-tatlicadiarzu- valla ben de biraz buruk geçiriyorum ailemden uzakta. görsen sırf duygusallığımdan dondurucuda 250 gr et vardı onu kavurdum yedim. sabah et kavrulur diye. o da böyle lastik gibi töbe töbe resmen boğazıma dizilidi. apartman bile bomboş. napalım bu sene böyle diyelim ilerde iyi olur inşallaha.s.

ya inşallah benim bababm 11 kardeş alışmışım bekarlıktan bi evde 30 kişi kalabalık kuraban falan zoruma gidiyo böle tek başına

kız sen benden çabuk davranmışın biz daha et yiyemedik benim adam görevden gelecekte kurban kesecekkk daha neyse allah canımızı sağ etsin yeterkiii inşallah bizde kalabalık bi aile oluruzzzz ben bi 2. yi doğurayımdaaaa darısı sannna bebişim

bonus aplam dualarım seninle rabbim sana yardımcı olsun ama sinirle karar verme derim ben biz bayanlar hep yapıcı olmuşuzdur hani belkide o söz eşinin ağzından bir anlık sinirle çıkmıştır tabi yaşadığın olayları bilmiyorum ama bu söylediğim sadece bir bakış açısıı rabbim sana dayanma gücü ve karar verme gücü versin öpüyorum sevgi ve mutlulukla kal iyi bayramlarrrrr olur inşallah sana aplammmm:teselli: :teselli: :teselli:Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

canım aplalarım hepinizie bir süre aradan sonra merhaba iş yoğunluğu nedeni ile yoktummm hepinizin bayramı gönlünüzdeki bayramlar gibi geçsinnnn bu gün kilo bildirimi yok muuuu ben 123 olmuşum söyleyeyim dedm
nursena aplammm geçmiş olsun sizi çok seviyorummmmmmmm kocaman öpüyormm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:kedi::kedi:unutmuşum vardır vardır sen koy-tatlicadiarzu-

canımmm çok geçmiş olsun Allah korumuş bebişinide senide opuyorumnanaktan

günaydın hanımlar
erkenden kaltım ne hayırsa bugun
çeki düzen verdim ewe
bayramlaşmaya çıkarız artıkın komşulara herif kalkıpta kahvaltı yaptıktan sonra

aferim vallaa güzel gidiyonnnn bende seni seviyom canım benimmm
canımmm çok geçmiş olsun Allah korumuş bebişinide senide opuyorumnanaktan
saol yaaa olcak iştecsağlığımızın değerini bilmek lazım ammaaa biz bayanlara bunu anlatmak zorr etlen uğraşcam diye belim ayrıldı neyse halllodu herşeyy
günaydın hanımlar
erkenden kaltım ne hayırsa bugun
çeki düzen verdim ewe
bayramlaşmaya çıkarız artıkın komşulara herif kalkıpta kahvaltı yaptıktan sonra
kız citolll valla sen den bayramda süper bi menü umuyorum böle deişik bi et yapmışındırrrrr hamarat bacımmm

Selam,
Bugün ağır misafirlerim vardı..Eşimin annesi ve kızkardeşi.:)

Çıktılar bende ortalığı toparladım..Barış oğlan uyanınca abimlere gidicez..

]Hüzün,nasılsın.?? görünmüyorsun artık..

nursena,geçmiş olsun..

Son düzenleme:

yok kızz tavaya attık yedik valla
zatn ilk günü kesim
telaşeli
ikinci günde anadaya gittik
bugund ebayramcı gezdik şimdide gelenleri bekliyozz
bakalımm
ilerleyen günlerde inşallh :roflol:

kızlar ayagıımı burktum
felket oldu
sanırım nazar degdi bana D:
ewde yatıyorum basamıyorum üstüne

kızlar ayagıımı burktum
felket oldu
sanırım nazar degdi bana D:
ewde yatıyorum basamıyorum üstüne

aplam geçmiş olsun kıyamam bu sabah ablamınki de burkuldu onunla ilgileniyoruz maileeeeee sen de naz yap aplammmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…