çok geçmiş olsun nursenacım. tonbalıklar güvenilir olmuyo mu ya çok şaşırdım. bi de yoğurtla bişey olmaz o yanlış biliniyor diyolardı allah allah. neyse çok dikkat et kendine de bebişine de..
herkese tekrar iyi bayramlar. ağzınızın tadı hiç bozulmasına.s.
bayramınız mübarek olsun kızlar sanırım benden başka gurbette tek başına olan yok oturdum pc başına dolanıyom kızımda tw karşısında allahtan o varr ahh gurbet zalım gurbetttt kocam görevde maleseff valla ağlamamak için zor tutuyom kendimi zaten hamileliğin verdiği pisikoloji neyseeee sıkmayım sizide
valla az yiyin etlerden bak haftaya cumaa mahfolursunuzzz
valla öğlen 12 de yedim akşamda 7de yoğurt yedim iyiki yoğurdu yemişim hee ya uyuya kalsaydım sabaha kadar allah korusun valla yoğurt ortaya çıkarırmış zehiri
canım üzme kendini. senin kocan var gene bak ben de o da yok-tatlicadiarzu- valla ben de biraz buruk geçiriyorum ailemden uzakta. görsen sırf duygusallığımdan dondurucuda 250 gr et vardı onu kavurdum yedim. sabah et kavrulur diye. o da böyle lastik gibi töbe töbe resmen boğazıma dizilidi. apartman bile bomboş. napalım bu sene böyle diyelim ilerde iyi olur inşallaha.s.
Günaydın hepinize..Merak ettim özledim hepinizi...İnşallah iyisinizdir..
Yazdıklarınızı okudum tutamadım kendimi halada toparlanmış değilim..
Güzel dilekleriniz ve yürekleriniz kadar güzel hayatlar sizin olsun inşallah.
Teşekkür ederim hepinize...YENA sende benim için özelsin iletişime gerek yok his öyle bir şey ki zaman mekan engel tanımıyo...
Bir insanın kalbinden bir başkası için bir sıcaklık bir güzellik çıkıyosa mutlaka girmesi gereken kalbe giriyo...
Mahrem ve Sİyah Süt' ü okudum Şehrin Aynalarına başladım. Aklıma geliyosun okurken. Leman Sam - Ağıt parçasını dinle bi ara...öyle içimden geçti...
Merak ediyosunuz biliyorum ne oldu ne olucak ben nasılım diye..Ben iyi sayılırım iyi olmak istiyorum. İlacıma devam ediyorum uykum düzene girmişti diye bırakmıştım düzenleyen ilacı şimdi yine sabahlıyorum bi sonraki kontrolde söyliycem böyle devam ederse.
Önümü göremiyorumki size bişeyler söyliyim...Ayrılığa doğru gidiyorum sanırım...
Hep düşünürdüm istenmediğimi ama bu kadar içimden de hissetmemiştim. Artık bende istemiyorum sanırım...Herşey düzelse bile insan nasıl unutur istenmediğini...
Oğlum elimi kolumu çok fena bağlıyo kıpırdayamıyorum. Neyin doğru olduğunuda bilmiyorum.
Bildiğim tek şey önceki gibi korkmuyorum boşanmaktan. Hayırlısı doğrusu hangisi ben bilemiyorum göremiyorum Rabbim önüme koysun göstersin inşallah.
Hepinize hayırlı güzel bayramlar olsun...Kendinize çok iyi bakın kilo vermeyede devam edin.
Gelirim yine inşallah gripti temizlikti yoğunum çok pc dende soğudum zaten...Göürşürüz
Canım,seni özledik valla..
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim..Bende seni öpüyorum..mutlu bayramlar diliyorum bir ömür boyu ailenle..
Teşekkür ederim bunumu yapsam acep..Muhakkak un vardır diimi..
Yazmayı unutmuşsundur..:)
slm kızlar nasılsınız uğrayamadım sizi çok özledimmm ton balıklı makarna yeddim kızımlannn öğlen 12 de akşamda 7 gibi yoğurt yedim ve ben zehirlenmişim istifrayla birlikte hamilelikte var kendimi hastane acilde buldum 2 güündür deli gibi yatıyom bugün az kendime geldimde lahana ile tatlımı yaptım daha yeni oturdum valla gurbet ne zor yaaaantek başına ölecem sandım kocada nöbetteydiii valla ailesiyla bayram yapanlar kıymetini bilsin
neyse öpüyom hepiniziiii iyi bayramlar allah bayramda tüm dileklerinizi kabul etsinnnnn
aferim vallaa güzel gidiyonnnn bende seni seviyom canım benimmmcanım aplalarım hepinizie bir süre aradan sonra merhaba iş yoğunluğu nedeni ile yoktummm hepinizin bayramı gönlünüzdeki bayramlar gibi geçsinnnn bu gün kilo bildirimi yok muuuu ben 123 olmuşum söyleyeyim dedm
nursena aplammm geçmiş olsun sizi çok seviyorummmmmmmm kocaman öpüyormm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
saol yaaa olcak iştecsağlığımızın değerini bilmek lazım ammaaa biz bayanlara bunu anlatmak zorr etlen uğraşcam diye belim ayrıldı neyse halllodu herşeyycanımmm çok geçmiş olsun Allah korumuş bebişinide senide opuyorumnanaktan
kız citolll valla sen den bayramda süper bi menü umuyorum böle deişik bi et yapmışındırrrrr hamarat bacımmmgünaydın hanımlar
erkenden kaltım ne hayırsa bugun
çeki düzen verdim ewe
bayramlaşmaya çıkarız artıkın komşulara herif kalkıpta kahvaltı yaptıktan sonra
]Hüzün,nasılsın.?? görünmüyorsun artık..
nursena,geçmiş olsun..
aferim vallaa güzel gidiyonnnn bende seni seviyom canım benimmm
saol yaaa olcak iştecsağlığımızın değerini bilmek lazım ammaaa biz bayanlara bunu anlatmak zorr etlen uğraşcam diye belim ayrıldı neyse halllodu herşeyy
kız citolll valla sen den bayramda süper bi menü umuyorum böle deişik bi et yapmışındırrrrr hamarat bacımmm
kızlar ayagıımı burktum
felket oldu
sanırım nazar degdi bana D:
ewde yatıyorum basamıyorum üstüne
kızlar ayagıımı burktum
felket oldu
sanırım nazar degdi bana D:
ewde yatıyorum basamıyorum üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?