Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tavuklu mantarlı krep
1 nescafe fincanı un
1 nescafe fincanı süt
2 yumurta
3 çorba kaşığı erimiş yağ
1 çay kaşığı tuz
12 parça tavuk kalçası
2 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı margarin
1 çay kaşığı tuz
Yarım kilo süt
1 büyük paket mantar
Kaşar peyniri
Kırmızı biber

HAZIRLANIŞI
krep malzemeleri blendırda karıştırın.Teflon tavaya biraz yağ koyun ve kızgınlaşınca üzerine parça parça dökün ve alt-üst ederek krepleri pişirin.
İçinin yapılışı: Tavukları haşlayın sonra didikleyin. Mantarları tavada çok az suyla pişirin.Teflon tavada orta ateşte 1 yemek kaşığı margarin eritilir sonra üzerine yavaş yavaş un ekleyin, sütü ve 1 çay kaşığı tuzu da ekleyip koyulaşıncaya kadar karıştırın. Eğer topçuklar oluşursa çırpma aletiyle bunları yok edebilirsiniz. Sosumuzu tavukla ve mantarla karıştırın. Sonra pyrex çıkarıp kreplerin arasına bu karışımı döküp sonra kare bohça gibi sararak pyrexte yanyana dizelim.Üzerine kaşar peynir rendeleyip biraz da kırmızı biber serptikten sonra fırında 180 derecede 40 dakika pişirin.

bu tarifte süper oluyor tavsiye ederim

[/B]
canım börek olarakta avcı böreği veya paçanga böreği güzel olurcokacimcoook

Günaydın kıslarrrrr,
anam topic misss gibi yimek kokuyoooooooooooooo o ne güzel tarifler ööle yağmurgözlü,citol senin mercimeği de deniycem bi ara...cokacimcoook
Kızlar şimdiden hepinizin bayramını kutlarım ...
bi haber daha ben bugün tartıldım biz resmi bildirimi 5 aralıkta yapcez biliyom ama haber vermek istedim 1.1 kilo daha gitmiş 82.6 yım...:lepi:

ooyy gülüm ya sen anlatırken ben geçmişe gidip kendimi gördüm, bebek zor tüm zamanını alır, ben bebeği olanların evinde zibiller yürüse bile çok normal görürüm benim velet küçükken helede az ayaklandığında günde 4 defa süpürge çalıştırdığımı bilirim uykusuzluğu diğer işleri hiç demiyorum bile ...onun için anaların hakkı ödenmez derler ya rabbim sana güç kuvvet versin ki bebişine daha rahat bakabilesin, daha çok düşüp kalkıcak alışman lazım sende onunla ağlamışsın kıyamam sana canım, sen en iyisi şimdiden evde viks bulundur bir yere çarparsa hemen sürünce morarmayı ve şişkinliği engelliyor.....şimdiden bayramda kilo alırım diye endişelenip kendini şartlandırma yoksa yemesen bile kilo alırsın beynin neye inanırsa ona göre vücudun hareket ediyor..ay çok uzun yazdım he he he

başınız sağolsun rabbim kalanlara sabır ve uzun ömürler versin

hanımlar merhaba...
bi selam verip çıkıcam....
hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluorum....

aldığın paraları harcama biriktir, bu erkekler hep böyle motive etmezler, benim kide aynı.. hadi hayırlısı inşallah seçilirsin, sabırlımısın peki dayanabilirmisin, ben yarışmacıları izlerken bile sinir oluyoru, tabi canım yarışma bu beğensende bir bahane bulucaksın bizde sana seyirci oyu göndeririz alkisalkisalkis

ellerine sağlık canım daha dün akşam aynı şeyi eşimle konuştum şu hayattaki en önemlişey sağlık ve huzurmuş diye insana dünyayı cehennemede, gül bahçesinede çeviren şey kanaat etmek ve huzur..

güzel tariflerden sonra açıktım saat 7.40 da yarım dost yemiştim şimdi gidip kalan yarımını yesem mi :))) şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum, sevdiklerinizle bayramın tadını çıkarın ben memlekete gitmedim bu bayramın tadı pek olmaz ..

günaydın herkeseee..

ben artık 80 küsür kilo bir bayanım hııhhşakkıdı 89.5 amasırnaşık şeydelikafadulden 80leri gördüm kızlarr!!
:içelim:

ewet pürreye peynir düşünüyorum
pandispanyayı bende güzel yaparım ama snein tarifide alıyım bakım
bu ara bende hep
üniversite yakınını ew yemekleri yapabilecegim ( çokda iyi bilmem ama)
kahvaltı agırlıklı çorba olabilir biryer istemişimdir
ufakmı kitaplıkta olabilir içine yani yerimseniben ( fikir hırsızıyım)
bir işi yaparken zevk alcaksın biticek
süper olucak
degicekk
diceksin
ne kadar isteksiz ve sallanırsan o kadar işin yükü büyür üstünde
zor olur çekilmez olur
sizler tatlıdan söz derken ben ortamı ekşittim galiba :roflol: neyse kusura bakmayın hatuncuklarrrrrropuyorumnanaktan
:roflol: alemsin ya

nerde yayınlanıyo kız nerde bu site ver linkini
benim roayaı bi hatım etmem lazım
dedigin gibi resim eklersen daha iyi olur
ben sana msn den anlatırım
[/B]

canım börek olarakta avcı böreği veya paçanga böreği güzel olurcokacimcoook
hep yapıyolar bunu ya
degişik bişi olsun isterim
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
hanımlar merhaba...
bi selam verip çıkıcam....
hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluorum....
teşekkürler

ay bende dün ki programda tombik bi adam vardı
neydi o ya şaka gibii deli oldumm

günaydın herkeseee..

ben artık 80 küsür kilo bir bayanım hııhhşakkıdı 89.5 amasırnaşık şeydelikafadulden 80leri gördüm kızlarr!!

bende bi riştah patlaması yaşıyorum
herif gene haklımı çıkacak nee
tüh yaa
ne yapsamki
seni tebrik ederim bu ara

Günaydın,
yağmurgözlü madem on-lınesin..Hemen cevaplarsan sevinirim..

Şekerpare tarifin bayram tatlısı olarak önerirmisin..bende iki farklı tarif daha var..

Seninkinide deniyeyim..birde yaparsam tereyağ yerine margarin olurmu..??

günaydın herkeseee..

Tebrik ederim..:1closedeyes:
Kıskandımmı ne..
:roflol:

günaydınnnnnnn güzellerrrr mübarek arefe gününde gününüz aydın olsun işleriniz kolay gelsin ben çalışıyorum maleseffff:hulya:

Son düzenleme:

canım tabiki olur hemde hafif oluyor şekerpare bende margarinle yapıyorum opuyorumnanaktan

sürekli yaptığım bir tarif daha var hiç şaşmaz hazır alınmış sanıyolar
2 yumurta
yarım paket margarin(bu 1 tepsilik ölçü)
1 çay bardağı sıvıyağ
1 su bardağı toz şeker
1 çay bardağı irmik
1 vanilya,1 kabartma tozu
şerbeti için
4 su bardağı şeker
5 su bardağı su
bir kaç damla limon suyu
tepsi de şerbette ılık olucak

GÜNAYDIN, topiğiğin zarif bayanları, gününüz aydın, işiniz kolay,
mübarek kurban bayramınız kutlu olsun.
En güzel günlere kavuşmamız dileğiyleopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…