açıkçası ben de tavuğu bayılarak yiyemiyorum, sevmiyorum.Benim eksigim orada sanirim.
Yeteri kadar protein alamiyorum.
Sürekli et türü yiyemiyorum haftada bir tas catlasa iki kez hele tavuk ve balik ayda iki kez falan balik yine neyse ama tavugu hic sevmiyorum yutamiyorum
Belki de bu yüzden kilo veremiyorum
Kilom gecen haftaya kiyasla +600
102.0
Spor yok cok zor bir haftaydi benim icin motivasyon yerlerde
Ve bugün tartida daha da sinir oldum.
Öyle dikkat ettim ki bu hafta ama yine olmuyor yine olmuyor
günaydın canımmm :) evet yaGünaydın canimmm bu hafta benn şok saglamm tatil yapmışın heee
ben yeşilçayı sadece yeşilçay +soda +limon karışımdan tüketiyorum . yeterli olur mu senceYeşilçayı yaprak al canım sıcak su beklet 3-4 dk demlensin limon sık iç içimi daha güzel oluyor.Ben öyle tüketiyorum günde 3 bardak şimdi bile demleniyor içeceğim birazdan
Tatlımm yakalayamazsannngünaydın canımmm :) evet yabu hafta böyle oldu malesef.
tekrar asılmaya başladım
Valla canım bayağı faydası varmış netten okudum senden sonraa olurr tabii bencee neden olmasınnnben yeşilçayı sadece yeşilçay +soda +limon karışımdan tüketiyorum . yeterli olur mu sence
daha da içemem gibi geliyor ama
Tatlımm yakalayamazsannnell sallaaa Azcukk gazz vereyimm bariii
Oyyy oyyyy küsmee hee küsmee seviyomm kızz spor koçum seniialdım ben gazı haftaya görüşeceğizz
Aleykum selam canımm maşallah Allah ağız tadıyla yedirmek nasip etsin.Valla zekicee iyi gaz vermişiniz çocuklaraSelamünaleyküm
Kilomu aynı yaz katip..hem tartımın pili bitti hemde annemdeyim tartılamıyorum...şimdiden ellerine sağlık...
Kışlık melemen ve fasulye işine giriştik anamla iki gün çıkamayız bunca işin içinde...oğlumda ateş yok ama hırıltısı var biraz...genelde iyi gibi olsada mızmız dededi kucakta volta atıyo evin içinde...ağlayınca kıyamıyo zeynep bırak yapma sen napıyosan ben yaparım al çocuğu uyut falan diyo...bu yaşa kadar bi domates doğramamış adam şimdi domates soyuyo..:)))bende çocugumu sallıyom arada size yazayım dedim...bu arada kızlarıma eğlence oldu kim daha çok barbunya ayıklıcak yarışıyla 13 kilo ayıkladılar:)) şimdide biri suyu açmak kapamakla görevli diğeri ananesine fasulye yıkarken yardım ediyo....böyleyken böyle...neyse oğlum uyudu ben kaçar....
biliyorum tabi canımOyyy oyyyy küsmee hee küsmee seviyomm kızz spor koçum seniiyanlız silkelenn kendine gel canımm yanii ondan dedimm
Türk markaları varsa canım çaykur çıkarttı yaprak yeşil çay belki bulabilirsin .Yaprak olarak burada bulamam sanirim
biliyorum tabi canım
Hayırlı cumalar canımHayırlı cumalar
Kilom aynı
240 dk yürüyüş
Adaş ım maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?