Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haydii bakalım inşallah bol eksilii günleree inanmak başarmanın yarısıdır.

çok güzel bir düşünce bende sağlıklı ve proteğin ağırlıklı tarifleri çeşitlendirme yanlısıyım vakitsizlikten yapamıyorum ama doğrusu bu diyetdeyiz diye bir süre sonra birkaç çeşite kalıyoruz ve canımız sıkıp bırakıyoruz o yüzden yediklerimizi yazıp birbirimizede fikir veriyoruz iyi oluyor :)

kolay gelsin canım kışlıkların bereketli olsun bende biraz şişelere domates yapmak istiyorum ama hala isteme aşamasındayım umarım kış bastırmadan yapabilirim :)

AMİİİİN ne kadar güzel dilekler :)

telefonunu gülele kullan tatlım annesi markası neee bakiiim benim istediğimden miii bende geçen loto oynamıştım ama çıkmadıı yoksa alıcaktım gönlümdekini öz evladım gibi basıcaktım bağrıma bağrıma :)))

Hayırlı cumalar
Kilom aynı
240 dk yürüyüş
Adaş ım maşallah

ağzın bal yesin adaşım bu can size feda aç bi aç dolaşıyorum ortalıklarda :)))

bu sıcaklarda boğuşurken Bonus hanımda yüsün bakalıım ay deniz resmi filan at heleee deniz hala sıcak mııı

güle güle kullan canım Allah wifii çekim güçlerine zeval vermesin evet bu Lg leri çok övüyorlar şimdiki gençler hep onu alıyor ...

du bu ara ben bir daha loto oynuyayım devir etmişti yine dimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…