öhüüü öhüüüüü ağlamak istiyorummmm yaaaben 1. olmuşum o hafta şimdi ise halime bak gene 90 oldummm ayyy ya ben nası verecem geriiii bonus başka alıntı yapacak şey bulamadınmı zaten kilo alıyom diye bunalımdayımmm neyse hayırlısı inşallah doğuru gelirim eskisinden daha azimli olurum öpüyommm sziiiii tontişlerimKızlar bu mesajlar topiğin 200 lü sayfalarından alıntı öyle bakınıyodum eskilere seçilin mesajı hoşuma gitti nerden nereye gelmiş canım benim Şeniz
Diğeride eski listemiz bakın ben daha yeni girmiştim en sonda adım yazılı ve kilomda ...
Şimdi tartıda 88.5 çıkıyorum o zaman bu bana o kadar uzaktı ki...
hoşuma gidince sizede göstereyim dedim
iyi akşamlar herkese yarın tartı günü hepimizin yüzü güler inşşşşşşşopuyorumnanaktan
Yarın kontrole gidiyorum sabahtan 1 kg eksik görünüyorum inşallah o eksik yağdan giden bir eksikliktir.
Yarın görücez artık :) citol ben gelmeden yapma listeyi lem kaydirigubbakcemile
Kızlar bu mesajlar topiğin 200 lü sayfalarından alıntı öyle bakınıyodum eskilere seçilin mesajı hoşuma gitti nerden nereye gelmiş canım benim Şeniz
Diğeride eski listemiz bakın ben daha yeni girmiştim en sonda adım yazılı ve kilomda ...
Şimdi tartıda 88.5 çıkıyorum o zaman bu bana o kadar uzaktı ki...
hoşuma gidince sizede göstereyim dedim
bugün canım çok sıkkın arkadaşlar ya eşimi türkiyeye gönderdim ne yapcam ben 1 hafta onsuz canım yemek bile istemiyor:gitme:
merhaba arkadaşlar ben de katıldım aranızda 92 kilo olarak.bi kere en baştan söyleyim ben de istiyorum o tatlıdan soğutan iğrenç şeyden. çikolata hastasıyım zira ben de. sonracığımı da napıyorsunuz nasıl zayıflayacaz biz şimdi beraber. dedim ya yeni katıldım diye biraz bilgisizim.:)
ay ne güzel kaynatmışsınız valla takıldım yazacak çok şey var da yemeğimi yemem lazım:) biraz yoğun geçiyor. ama şunu diyeyim de siz de gaza gelin;
pantolonum düşüyodu yeni pantolon aldım hep gittiğim yerden. adam çok şaşırdı bir kaç kilo daha verirseniz size çeşitler artacak valla artık büyük beden getirmeye gerek kalmayacak dedi çok hoşuma gitti hakikaten boy aynasında kendime bakakaldım kızlar süper bi duygu. boyum 1.70 çok değil ama valla 80 bile olsam baya mutlu olucam gibi duruyor şu an:)))) allah herkese nasip etsin azmimizi artırsın..
haa bir de yenacığımın verdiği siteye bayıldım hemen kaydoldum sağol yena! ben böyle şey görmedim bi "peynir" yazmaya kalmadı bütün peynirler marka marka çıktı sonra yediklerimizi küsüratlı yazabiliyoruz, bu kadar ayrıntılısını görmemiştim daha önce. 0.25 poğaça yazdım da bugün:))
yenacım kıskanılacak bir istikrar sağlayabilsem keşke ama işte bir gün veriyorum üç gün duruyorum:) yine de teşekkür ederim. ama sen sıkı döndün fark ettim bak çok iyi hissedeceksin verdikçe vereceksin belli oldu
nazım'ı da koymuşsun avatara. ben de winamptan bir şiirini dinleyeyim aklıma gelmişken.
"akıyordu su, gösterip aynasında söğüt ağaçlarını..."
iyi geceler herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?