sans sans hoşgeldin aramıza
fisun geçmiş olsun canım allah korumuş
yurdusum abla başınız sağolsun
bonus kahvaltın çok güzel vede sağlıklı bende akşam sabah kahvaltısında roka tere maydonoz yiyeyim diye düşünmüştüm zilli unutturuyor bana herşeyi
Günaydınnn...
Bonus kupanı sevsinler..:):) Afiyet olsun..
Arkamdan ince bir ses enne, enne ka, ka diyen şirin bir velet saçımı çekerek bana böyle sesleniyor..D.D
Dolayısıyla sizlere cee deyip çıkıyorum..muuaaahh diye öpüyorum hepinizi..:):)
Bugün pek bir pozitif bakıyorum herşeye..hayırlısı bakalım..:):)
afiyet olsun canım tabağına bayıldım akannehirkalp şeklinde dimi kıss
Sağol güzelim ben yıkayıp kurutuyorum saklama kabına dolapta hazır durunca iyi oluyo...a.s
ne güzel bende bakıyım bulursam alıcam çok beğendimefferüm sana aklinialirimsmile
Evettt o tabağı kendime özel aldım opuyorumnanaktan
Sağol güzelim ben yıkayıp kurutuyorum saklama kabına dolapta hazır durunca iyi oluyo...a.s
Televizyona Benden Fazla Bakıyorsun!
Eski günleri özlüyor musunuz? İlişkinin bütün keyfi ve heyecanı bitti mi? Sevgiliniz yada eşiniz televizyonla sizden fazla mı vakit geçiriyor?
İlişkilerin ilk zamanları ne güzeldir değil mi? Hepimiz kendimize daha fazla özen gösterir, kalp atışlarımızın hızına engel olamayız. Sonra nedense devran döner!
İlk günler herkes iki dirhem bir çekirdek dolaşır. Saçların boyası, manikür, pedikür yaptırılır. Makyajsız dışarı çıkılmaz. Erkekler mis gibi deodorant kokar, yüzleri tıraşlıdır. Adamı her gördüğünüzde üstünde takım elbisesi vardır. Zannedersin ki kravatıyla uyuyor.
Cicim aylarının sonuna doğru kıyafetler önce spora döner. Saçlar kuaför yerine evde yapılmaya başlanır. Aslında her iki taraf da ufak ufak birbirinin itici taraflarını öğrenmeye başlamıştır.
Aşk öyle ulvi bir duygudur ki, her insanın kusuru vardır düşüncesini aklımıza yerleştirir. Ne olmuş canım çorba içerken ağzını şapırdatıyorsa, zamanla düzeltirisiniz siz onu, değil mi?
Kahverengi ceketin altına yeşil kareli pantolon giyilmez ama erkek işte, anlamaz. Siz onun hayatına girdiğinizde, oraya da bir el atarsınız.
Topluluk içinde çok yüksek sesle mi konuşuyor? Telefon hiç elinden düşmüyor mu? Size çiçek almış ama parasına kıyıp çiçekçiden alamamış mı? Olsun canım, Çingeneler de para kazansın, zaten önemli olan düşünmesi değil mi?
Sevişirken bir takım sıkıntılar yaşadınız. Olabilir, her erkeğin başına geliyor. Uzun süreli bir ilişkiye başladığında, bunlar da yoluna girecektir. Adamın sizin gibi bir sevgilisi hiç olmamış ki, ön sevişmeden haberi olsun, değil mi?
Şunu hiç aklınızdan çıkarmayın; birlikte olduğunuz erkek değişmeyecektir. Sizi kırmamak için birkaç huyunu değiştirse de, bir müddet sonra aslına rücu edecektir. Üstelik istediğiniz gibi davranmak için, kendini çok zorlayacağından, bir gün zincirlerinden koparak, şimdi olduğu halinden daha kötü bir hal alacaktır.
Sizden önce de onu değiştirmeye çalışanlar olmuştur. Kendinizi sihirli zannetmeyin. Kimseyi değiştiremezsiniz. Bunu becerebiliyorsanız kendinizden başlayın!
Her insanın, başkasına batacak huyları, alışkanlıkları vardır. Aynı evin içine girip yaşamaya başladıktan sonra, bunların ne kadar önemli olduğu anlaşılır. Diş macununu ortadan sıktığı için kavga edip boşanan çiftler, şehir efsanesi değildir. Karşınızdaki insanı doğru gözlemleyin. Gerçekten onu her haliyle kabullenip, bir ömür sürmeyi becerebilecek misiniz? Unutmayın ki, şimdi ne kadar sohbeti güzel ve centilmen olursa olsun, sonunda eli, sizden daha fazla televizyon kumandasına dokunacaktır. Ve bu, ilişkilerin gerçeğidir….
Hoşgeldinnnn olumunekankayizsmile a.s. Öncelikle mutlaka bi doktora git sana göre bir listeyle kilo verirsen ağlığındanda bişey kaybetmemiş olursun....Şeker ciddi bişey herkesin kullandığı ilacı bile kullanamıyosun....Tarçın çayını çok tavsiye ederim benim şeker sınırda arada içiyorum ama kayınvaldemin yüksek ona bi ara düzenli içirdik baya farketti.
No stresss tabiki aklinialirimsmile Bize en zarar veren etken stres -tatlicadiarzu-
Hoşbulduk teşekkür ederim canım evet mutlaka gideceğim doktora ben kendi çapımda biraz dikkat emeye başladım benim şekerim fazla yüksek cıkmıyor mesela bugün baktım 144 cıktı makinalar 10 fazla gösteriyormuş oda 134 yapıyo doktorlar da bu rakamları seviyolar ama ben normal insanların seviyesine insin istiyorum 120 altına düşemiyorum nedense gecen haftalarda vizelerim vardı bir ara 158 i bile gördüm tabi moralim bozuldu stres cok önemli biliyorum ama ben biraz fazla mı duygusalım ne hemen dökülüveriyor gözyaşladım ...iyiyim ama bu aralar bu tarcın çayını denek isterim tarifi var mı avaba sende şimdiden teşekkürler güzel günler a.s.
Yav bi benmi arızalıyım nasıl hesaplıyonuz banada öğretin laelaelaelaelae
sans sans hoşgeldin aramıza
fisun geçmiş olsun canım allah korumuş
yurdusum abla başınız sağolsun
bonus kahvaltın çok güzel vede sağlıklı bende akşam sabah kahvaltısında roka tere maydonoz yiyeyim diye düşünmüştüm zilli unutturuyor bana herşeyi
Günaydınnn...
Bonus kupanı sevsinler..:):) Afiyet olsun..
Arkamdan ince bir ses enne, enne ka, ka diyen şirin bir velet saçımı çekerek bana böyle sesleniyor..D.D
Dolayısıyla sizlere cee deyip çıkıyorum..muuaaahh diye öpüyorum hepinizi..:):)
Bugün pek bir pozitif bakıyorum herşeye..hayırlısı bakalım..:):)
ya nasılki bir portal diyoruz küçügüde var büyügüdegünaydın topiğin güzel bayanları bende bu kalorileri hesaplayamıyorum bende diyetisyenin verdiği kalori hesaplama kağıdı var ama sizinkilerle benimkiler hiç tutmuyor
kız sabah 8 de çıktım pazara alışverişe bankayaaCitol nan nerdesin saat 12 oldu alsanaalsanasmile muayyen günüme gireceğim acayip gerginim hee alsanaalsanasmile
ya ewinde net yokmuselamlar,
kızlar ben işe başlıyacağım internet imkanım da evdeki gibi olamayacak dolayısı ile arada uğrayabilcem sohbete artık.beni listeden çıkartabilirsin citolüm...
oo olmazmııdün yediklerim :
sabah
3 tane kuru kaysı ( 24 )
birazcık fındık ( 20 ) anca bukadardır 10 tane kadardı çünkü
biraz peynir ( 96 )
bir bardak süt ( 74 )
bir tane yumurta ( 80 )
domates salatalık. ( 10 )
öğlen
bir tabak sulu köfte ( 250 )
1 kase yogurt ( 100 ) varmıdır ki okadar yav
saat 5 te
1 tane mini yogurt ( 50 ) öglen yedigimin yarısı kadardı.
1 avuç fındık ( 100 )
aksam
balık ( 370 )
spor yok ama dün çizim yapmaya gitmişdim iki binaya merdivenleri hoplaya zıplaya indim çıkdımo sayılırmı ki
toplam alınan kalori : 1174
toplam harcanan kalori : 2129
çok kalori almıısım dün :kedi:
aman benim çocuklarım her zaman uslulardı yagünaydın herkeze
citol kızın ile spor yaptığından bahsetmişsin canım ileriki sayfalarda okudum ama zilliden cevap bile yazamadım benim kızım daha 6 aylık canım çok huysuz mümkün değil yapmamsürekli ağlama halinde sabahtan beri ağlıyor şimdi zorla uyttum oda yarım saat sonra uyanacak evimin ,işleribni bile yapamıyorum doğru dürüst sabahtan beri onu oyalıyorum altınmı al karnını doyur oyun oyna zorla bir kahvaltı edebildim . aslında ben spora gideceğim ama kızım uslansın diye bekliyorum çünki benden başkası bakamıyor uyutamıyor. ama benim kız uslanacağına dahada huysuzlaşıyor bak akşam 3 makine çamaşır yıkamıştım onları ütülemem lazım kızım 6 dabir başladı ağlamaya gece 11 30a kadar eşim ben kayınvalidem hepimiz, perişan etti bu arada ben ütüleride bitirdim ara ara gece yattığımızda eşim işte bile bu kadar yorulmuyorum dedi.
bu sabah yediklerim
1 bardak süt
teflonda 1 yumurta içinde 3 yada 4 dilim sucuuk
2 dilim peynir
1 çay kaşığı kayısı reçeli ve tereyağ[yemesem olurdu ama tadımlık aldım]
gell cicim gell olmazmııhergün bi önceki gün yediklerimizi mi yazıyoruz
yenimi fark ettin kızımm bayanssulusmileHoşgeldinnnn olumunekankayizsmile a.s. Öncelikle mutlaka bi doktora git sana göre bir listeyle kilo verirsen ağlığındanda bişey kaybetmemiş olursun....Şeker ciddi bişey herkesin kullandığı ilacı bile kullanamıyosun....Tarçın çayını çok tavsiye ederim benim şeker sınırda arada içiyorum ama kayınvaldemin yüksek ona bi ara düzenli içirdik baya farketti.
No stresss tabiki aklinialirimsmile Bize en zarar veren etken stres -tatlicadiarzu-
Gızzzz bak ben bilem silkelendimlmaz: hadi tekrardan bismillah de başla inşallah 1-2 ayda 100 ün altına düşüceksin olumunekankayizsmile Sorunu olmayan kimse yok Allah hepimize yardım etsin....Çözemediğimiz zaman kendimize yüklenmemeyide öğrenicez inşallah..
Güzelim bi kere diyet yaptığını mutlaka herkese söyle dalga geçseler bile söyle...Bi müddet sonra söylemene gerek kalmıyacak herşeyi görecekler.....Boyoz çok yağlı zaten bide 2 tane yedirmiş -tatlicadiarzu-
Yav bi benmi arızalıyım nasıl hesaplıyonuz banada öğretin laelaelaelaelae
nann bende koycamm nann resimleri bundan garii
başınız sag olsun ablacım :teselli:iyi akşamlar canlar,
Ben ayın 6.sında Mersin'edönmüştüm, Cumartesi akşam saat 23.30 sıralarında bir telefon,
İstanbul'da ki Teyzemin Beyi vefaat etti.
Apar topar Pazar günü sabah İst.uçtum.
Neyse allah rahmet eylesin.
Yarın sabah saat 06.20 de Mersin'e uçacam
Sıkı bir şekilde sporumu ve diyetimi yapmaya başlamıştım.
Ama maalesef 3 gündür yine bozuldu bizim diyet.
İnşallah sizlerin diyeti iyi gidiyordur.
Hepinizi öptüm.
Hoşgeldin aramıza..
gell cicim gell olmazmıı
tek 70 kile bişisinn sana yer olmazmı
Eski günleri özlüyor musunuz? İlişkinin bütün keyfi ve heyecanı bitti mi? Sevgiliniz yada eşiniz televizyonla sizden fazla mı vakit geçiriyor?
İlişkilerin ilk zamanları ne güzeldir değil mi? Hepimiz kendimize daha fazla özen gösterir, kalp atışlarımızın hızına engel olamayız. Sonra nedense devran döner!
İlk günler herkes iki dirhem bir çekirdek dolaşır. Saçların boyası, manikür, pedikür yaptırılır. Makyajsız dışarı çıkılmaz. Erkekler mis gibi deodorant kokar, yüzleri tıraşlıdır. Adamı her gördüğünüzde üstünde takım elbisesi vardır. Zannedersin ki kravatıyla uyuyor.
Cicim aylarının sonuna doğru kıyafetler önce spora döner. Saçlar kuaför yerine evde yapılmaya başlanır. Aslında her iki taraf da ufak ufak birbirinin itici taraflarını öğrenmeye başlamıştır.
Aşk öyle ulvi bir duygudur ki, her insanın kusuru vardır düşüncesini aklımıza yerleştirir. Ne olmuş canım çorba içerken ağzını şapırdatıyorsa, zamanla düzeltirisiniz siz onu, değil mi?
Kahverengi ceketin altına yeşil kareli pantolon giyilmez ama erkek işte, anlamaz. Siz onun hayatına girdiğinizde, oraya da bir el atarsınız.
Topluluk içinde çok yüksek sesle mi konuşuyor? Telefon hiç elinden düşmüyor mu? Size çiçek almış ama parasına kıyıp çiçekçiden alamamış mı? Olsun canım, Çingeneler de para kazansın, zaten önemli olan düşünmesi değil mi?
Sevişirken bir takım sıkıntılar yaşadınız. Olabilir, her erkeğin başına geliyor. Uzun süreli bir ilişkiye başladığında, bunlar da yoluna girecektir. Adamın sizin gibi bir sevgilisi hiç olmamış ki, ön sevişmeden haberi olsun, değil mi?
Şunu hiç aklınızdan çıkarmayın; birlikte olduğunuz erkek değişmeyecektir. Sizi kırmamak için birkaç huyunu değiştirse de, bir müddet sonra aslına rücu edecektir. Üstelik istediğiniz gibi davranmak için, kendini çok zorlayacağından, bir gün zincirlerinden koparak, şimdi olduğu halinden daha kötü bir hal alacaktır.
Sizden önce de onu değiştirmeye çalışanlar olmuştur. Kendinizi sihirli zannetmeyin. Kimseyi değiştiremezsiniz. Bunu becerebiliyorsanız kendinizden başlayın!
Her insanın, başkasına batacak huyları, alışkanlıkları vardır. Aynı evin içine girip yaşamaya başladıktan sonra, bunların ne kadar önemli olduğu anlaşılır. Diş macununu ortadan sıktığı için kavga edip boşanan çiftler, şehir efsanesi değildir. Karşınızdaki insanı doğru gözlemleyin. Gerçekten onu her haliyle kabullenip, bir ömür sürmeyi becerebilecek misiniz? Unutmayın ki, şimdi ne kadar sohbeti güzel ve centilmen olursa olsun, sonunda eli, sizden daha fazla televizyon kumandasına dokunacaktır. Ve bu, ilişkilerin gerçeğidir….
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?