Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol güzelim ben yıkayıp kurutuyorum saklama kabına dolapta hazır durunca iyi oluyo...a.s

efferüm sana aklinialirimsmile

afiyet olsun canım tabağına bayıldım akannehirkalp şeklinde dimi kıss

Evettt o tabağı kendime özel aldım opuyorumnanaktan

Sağol güzelim ben yıkayıp kurutuyorum saklama kabına dolapta hazır durunca iyi oluyo...a.s

canım bende eskiden öyle yapıyordum marulları yeşillikleri yıkadıktan sonra saklama kabına koyuyordum .ender saraç vitaminleri ölüyor anında yıkayıp yapın salatanızı diyince artık yapmıyorum

efferüm sana aklinialirimsmile

Evettt o tabağı kendime özel aldım opuyorumnanaktan
ne güzel bende bakıyım bulursam alıcam çok beğendim

bende alışverişten gelince bütün salata malzememi güzelce yıkayıp sebze kurutucuyla kurutup saklama kaplarında saklıyorum çok pratik oluyor hele çalışan içinyerimsenibenyerimseniben

günaydın topiğin güzel bayanları bende bu kalorileri hesaplayamıyorum bende diyetisyenin verdiği kalori hesaplama kağıdı var ama sizinkilerle benimkiler hiç tutmuyor

Televizyona Benden Fazla Bakıyorsun!

Eski günleri özlüyor musunuz? İlişkinin bütün keyfi ve heyecanı bitti mi? Sevgiliniz yada eşiniz televizyonla sizden fazla mı vakit geçiriyor?

Televizyona Benden Fazla Bakıyorsun!

İlişkilerin ilk zamanları ne güzeldir değil mi? Hepimiz kendimize daha fazla özen gösterir, kalp atışlarımızın hızına engel olamayız. Sonra nedense devran döner!

İlk günler herkes iki dirhem bir çekirdek dolaşır. Saçların boyası, manikür, pedikür yaptırılır. Makyajsız dışarı çıkılmaz. Erkekler mis gibi deodorant kokar, yüzleri tıraşlıdır. Adamı her gördüğünüzde üstünde takım elbisesi vardır. Zannedersin ki kravatıyla uyuyor.

Cicim aylarının sonuna doğru kıyafetler önce spora döner. Saçlar kuaför yerine evde yapılmaya başlanır. Aslında her iki taraf da ufak ufak birbirinin itici taraflarını öğrenmeye başlamıştır.

Aşk öyle ulvi bir duygudur ki, her insanın kusuru vardır düşüncesini aklımıza yerleştirir. Ne olmuş canım çorba içerken ağzını şapırdatıyorsa, zamanla düzeltirisiniz siz onu, değil mi?

Kahverengi ceketin altına yeşil kareli pantolon giyilmez ama erkek işte, anlamaz. Siz onun hayatına girdiğinizde, oraya da bir el atarsınız.

Topluluk içinde çok yüksek sesle mi konuşuyor? Telefon hiç elinden düşmüyor mu? Size çiçek almış ama parasına kıyıp çiçekçiden alamamış mı? Olsun canım, Çingeneler de para kazansın, zaten önemli olan düşünmesi değil mi?

Sevişirken bir takım sıkıntılar yaşadınız. Olabilir, her erkeğin başına geliyor. Uzun süreli bir ilişkiye başladığında, bunlar da yoluna girecektir. Adamın sizin gibi bir sevgilisi hiç olmamış ki, ön sevişmeden haberi olsun, değil mi?

Şunu hiç aklınızdan çıkarmayın; birlikte olduğunuz erkek değişmeyecektir. Sizi kırmamak için birkaç huyunu değiştirse de, bir müddet sonra aslına rücu edecektir. Üstelik istediğiniz gibi davranmak için, kendini çok zorlayacağından, bir gün zincirlerinden koparak, şimdi olduğu halinden daha kötü bir hal alacaktır.

Sizden önce de onu değiştirmeye çalışanlar olmuştur. Kendinizi sihirli zannetmeyin. Kimseyi değiştiremezsiniz. Bunu becerebiliyorsanız kendinizden başlayın!

Her insanın, başkasına batacak huyları, alışkanlıkları vardır. Aynı evin içine girip yaşamaya başladıktan sonra, bunların ne kadar önemli olduğu anlaşılır. Diş macununu ortadan sıktığı için kavga edip boşanan çiftler, şehir efsanesi değildir. Karşınızdaki insanı doğru gözlemleyin. Gerçekten onu her haliyle kabullenip, bir ömür sürmeyi becerebilecek misiniz? Unutmayın ki, şimdi ne kadar sohbeti güzel ve centilmen olursa olsun, sonunda eli, sizden daha fazla televizyon kumandasına dokunacaktır. Ve bu, ilişkilerin gerçeğidir….

çok güzel bir yazı arkadaşım sağol zemuszemuszemuszemuszemuszemus

Citol nan nerdesin saat 12 oldu alsanaalsanasmile muayyen günüme gireceğim acayip gerginim hee alsanaalsanasmile

selam hanımlar
net kesikti cuma kilo bildirimi yapamadım mlsf
zaten kiloda aynı olduğu gibi yine çakıldım kaldım bu rakamda neyse :sinifsinif:
kahvaltı da 2 krep beyaz peynir ve şekersiz çay
hoşçakalın şimdilik herkese iyi kilo vermeler

selammm herkesee bikaç gündürrrr giremedim burayaaa yediklerimiii yazmıcam yazarsam döfüceksiniz beniiii

bugünden başlıyım

sabah 2 dilim ekmek ile peynirli tost 3 zeytin 3 de yaprak sarması kaçırdımm:):):

Bende bilmiyorum kalori hesaplamayı ortak kullandığınız bi tablo var mı acaba ???

Hoşbulduk teşekkür ederim a.s.

Günaydın ne güzel güne pozitif başlamak çok imrendim ama bende pozitifim bugün az sonrada yürüyüşe cıkacağım öptüm sizi

Öncelikle sizlere söylemek istediğim birşey var burda kaldığım yerde tartı yok o yüzden eve gidene kadar kilomu yazamayacağım yani anca 10 gün sonra hem de doktora gideceğim ve düzene sokacağım inşallah

Dün yediklerimi kısaca toplamak gerekirse
s: bol lahanalı karışık salata
2 bardak çay (tatlandırıcılı)
3 dilim ekmek
Arada 1er tane mandalina ve portakal
öğle az yağlı bezelye yemei bol salata ve yoğurt(az)
ak: 2 yumurtalı cilbir 1 su bardağı sarımsaklı yoğurt ile
3 dilim ekmek
gece 2 elma küçük kasede ayçekirdeği (dayanamadım )

bol neşeli zayıf günler

selamlar,
kızlar ben işe başlıyacağım internet imkanım da evdeki gibi olamayacak dolayısı ile arada uğrayabilcem sohbete artık.beni listeden çıkartabilirsin citolüm...

günaydın topiğin güzel bayanları bende bu kalorileri hesaplayamıyorum bende diyetisyenin verdiği kalori hesaplama kağıdı var ama sizinkilerle benimkiler hiç tutmuyor
ya nasılki bir portal diyoruz küçügüde var büyügüde
farklıkık göstermesi normaldir ya biraz aşşa ya biraz yukrı kafana göre takıl işte
ne olacak sanki
Citol nan nerdesin saat 12 oldu alsanaalsanasmile muayyen günüme gireceğim acayip gerginim hee alsanaalsanasmile
kız sabah 8 de çıktım pazara alışverişe bankayaa
ayaklarım agrıdı daha yeni girdim ewe
bi dünya iş
müsait bir ara döncem ben sana Şeniz
selamlar,
kızlar ben işe başlıyacağım internet imkanım da evdeki gibi olamayacak dolayısı ile arada uğrayabilcem sohbete artık.beni listeden çıkartabilirsin citolüm...
ya ewinde net yokmu
akşamları haber verirsin
çıkmakta ne bee
oo olmazmıı
merdiven çıkmakta etkili ve güzel sporr hihoyyyt
aman benim çocuklarım her zaman uslulardı ya
bende kimseye bırakamam
bir sürü şikayet alırım ama
bana hiç acirleri yok tu
halada öyle güzelde geçinir iki kardeş
şeytan kulanaaa alsanaalsanasmile
hergün bi önceki gün yediklerimizi mi yazıyoruz
gell cicim gell olmazmıı
tek 70 kile bişisinn sana yer olmazmı
yenimi fark ettin kızımm bayanssulusmile
arızaa dostum benim guclubacismile
kızım nevaryaa
gogleye yaz bir tane zetinin bile kalorisi çıkıyo
neyi heseplayamıonuz bilmemm :dilcikar:

Kahvaltımı yaptım şükür doydum -tatlicadiarzu- citol nan bu resim işi eyi oluyoda oyalanıyo insan :roflol:
nann bende koycamm nann resimleri bundan garii

başınız sag olsun ablacım :teselli:

Hoşgeldin aramıza..

yenacıma şiddetlee katılıyorum hoşgeldin a.s.

Sabah 2 dilim ekmek bal ve tereyag yedim. Çok hoşuma gitti onların birleşimi he :jeyyar: arayı unutmuşum arada bişe yemedim. öğlen tek lahmacun yedim. Şimdi ara öğün yapıyom. leblebi yiyorum ve tabiki boğulmamak için çay içiyorumsırnaşık şey

aslında amacım çay ve bisküvi yemekti ama birinin aklına uydum ismi lazım değil baş harfi Bonus kafa gidip form bisküvilerden aldım tadını heç beğenmedim çöpe attım 1 tane yedikten sonra. O ne öyle yaa iğğğ Bundan sonra ben leblebi yiycem anacığım. hatta gidip kendime bi kilo beyaz leblebi alim. kahvaltıda ara öğünlerde akşam ve öğle yemeklerinde sadece leblebi yiyim nasıl olur acep:1closedeyes:

Son düzenleme:
gell cicim gell olmazmıı
tek 70 kile bişisinn sana yer olmazmı

kovsanızda gitmem ohaoldumsmile

Bonus hepinizi çok anlattı bana tanıyorum hepinizi ben. Arada okuyorum da yazdıklarınızı gizli hayranınızım sizlerin aklinialirimsmile

:sinifsinif: ben evlenmiycem len bu ne böyle ya mahkum olcan ya mahkum etcen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…