günaydınnn kızlarrr nasılsınız bakimmm ben kötüyüm mafoldumbenbugün bir halsizimki sormayın elim kolum kalkmıyor karnım ,başım, belim hepsi birden kudurdu reglim ondan sanırım işyerindede hiç çekilmiyor şimdi sıcacık yatağımda olmak isterdimboshayallersmileboshayallersmile kıss anam bonuscum nedir bu leblebi muhabbeti soktun aklımıza dün nasıl canım çekti valla eve giderken aldım hemen daha yolda yedim eve kadar sabredemedim :kedi:
bence kepek ekmeginden içine ince bir dilim kaşar ile hatta ekmegi kızartırken içine domatesde koy hımmgünaydın kızlar bende sabah kahvaltımı yazayım zaten benim menüm şu aralar aynı bağırsak problemlerim yüzünden inanın içimden şöyle kaşarlı bir tost yapıp yemek geçiyo ama dur diyorum kendime bugünkü menüm
küçük bir kase yulaf ezmesi bu sütlü 300 cal
3 adet kayısı 45 cal
bir adet salatalık ve domates 10 cal fazlamı nelmaz: lmaz: lmaz:
a.s.günaydına.s.
Günaydınnnn lülülülülülü lülülülülülü
65 dk yürüyüş.... ( 45+32+65 = 142 aklinialirimsmile saygılar YENA cığım )
2 dilim çavdar ekmeği....beyaz peynir...salatalık...nane..
şimcikte çay
Oyy yağmurum gözüm ne bilem ben böyle canınız çekecek :kedi: ben heç yemezdim benimde aklıma doktorum soktu :ecrin_bebek:
Bu arada halinden çok iyi anlıyorum evde bile çekilmezken işte ne zordur tahmin edebiliyorum :teselli: Ya karnımı ağzımda hissediyorum o kadar şişim yani anla :roflol:
Kilo verene kadar hiç olmasak ne güzel olurdu -tatlicadiarzu-
bence kepek ekmeginden içine ince bir dilim kaşar ile hatta ekmegi kızartırken içine domatesde koy hımm
sonra kaşarı koy kapat
yanınada ayran yada mis gibi çay
hiç deyilse hevesin gider nefsini köreltirsin
bu ara salatalık domates 10 cal fazla derken anlamaıdm
a.s.
taze naneyide bende yogurtla bayılıyorumm
gözleme ewde açılmış hamurdanmıgünaydın arkadaşlara.s
sabah kahvaltım tam bir facia kayınvalideye indim aşağı kahvaltıya
3 tane peynirli patatesli teflonda gözleme yağsız ama hamur işte mafoldumben:gitme:
ne varda yedim sanki şimdi o kadar pişmanımki ama bıktım yani genç kızlığımdan beri hep diyet 3 gün diyet 3 gün hadi boşver bugün ye bişey olmaz offfff offfff
yağmurgözlü sorma canım bende pazar gününden beri reglim ama nasıl şakır şakır ikinci pakete başladım hiç bilmem 2 paket kullandığımı ben geçen ay spral taktırdım ondan heralde hem erken geldi hem çok hemde aşırı sancılı aşırı derecede göbeğim çıktı çok şişim
ıspanak pişireceğim ş imdi öğlen ondan yerim heralde yoğurtla
bonus günaydın canım benimde dün canım leblebi istedi yani
günaydın derin bence arada kaçırmak lazım yoksa aklımız hep kalıyor yemediklerimizde olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilegünaydın arkadaşlara.s
sabah kahvaltım tam bir facia kayınvalideye indim aşağı kahvaltıya
3 tane peynirli patatesli teflonda gözleme yağsız ama hamur işte mafoldumben:gitme:
ne varda yedim sanki şimdi o kadar pişmanımki ama bıktım yani genç kızlığımdan beri hep diyet 3 gün diyet 3 gün hadi boşver bugün ye bişey olmaz offfff offfff
yağmurgözlü sorma canım bende pazar gününden beri reglim ama nasıl şakır şakır ikinci pakete başladım hiç bilmem 2 paket kullandığımı ben geçen ay spral taktırdım ondan heralde hem erken geldi hem çok hemde aşırı sancılı aşırı derecede göbeğim çıktı çok şişim
ıspanak pişireceğim ş imdi öğlen ondan yerim heralde yoğurtla
bonus günaydın canım benimde dün canım leblebi istedi yani
çitolcuğum aldığım kalori fazlamı ne dedim zaten salatalık ve domatesi yemedim kesti yulaf ezmesi ama 3 günümdeydim valla bıktım yulaf ezmesinden bana başka çareler önerin yaklava: klava: klava:
şu leblebi işine bende mi başlasam ne ama hangi leblebi bu günlerdir konuşuluyo merak ettim valla
beyaz leblebi canım dün bonusum aklıma soktu otobüsten iner inmez kuruyemişciye gittim aldım canım istediğindenmidir nedir çıtır çıtır pekbi hoşuma gitti sırnaşık şey
beyaz leblebi canım dün bonusum aklıma soktu otobüsten iner inmez kuruyemişciye gittim aldım canım istediğindenmidir nedir çıtır çıtır pekbi hoşuma gitti sırnaşık şey
Bi leblebidir gidiyo ya :roflol: :roflol: ilahi ben :roflol:
2 dene grissini yedim yeşil çay içmem lazımdı ama valla öbüründen içtim -tatlicadiarzu-
citol evde açılan ama yinede benim kahvaltım a göre çok fazla öğle ve akşam ekmek yemeyeceğim zaten belki dengelerimgözleme ewde açılmış hamurdanmı
yoksa yufkadanmı
yani 3 yufkaa çok çok fazla sanırım
elde açılma isee belki ufaktur hamuruu ekmegikendine bugunluk yasak et
bazen ben yemin ediyorum yemicem diye
o zaman tutyorum
günaydın derin bence arada kaçırmak lazım yoksa aklımız hep kalıyor yemediklerimizde olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Bi leblebidir gidiyo ya :roflol: :roflol: ilahi ben :roflol:
2 dene grissini yedim yeşil çay içmem lazımdı ama valla öbüründen içtim -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?