kovsanızda gitmem ohaoldumsmile
Bonus hepinizi çok anlattı bana tanıyorum hepinizi ben. Arada okuyorum da yazdıklarınızı gizli hayranınızım sizlerin aklinialirimsmile
Sabah 2 dilim ekmek bal ve tereyag yedim. Çok hoşuma gitti onların birleşimi he :jeyyar: arayı unutmuşum arada bişe yemedim. öğlen tek lahmacun yedim. Şimdi ara öğün yapıyom. leblebi yiyorum ve tabiki boğulmamak için çay içiyorumsırnaşık şey
aslında amacım çay ve bisküvi yemekti ama birinin aklına uydum ismi lazım değil baş harfi Bonus kafa gidip form bisküvilerden aldım tadını heç beğenmedim çöpe attım 1 tane yedikten sonra. O ne öyle yaa iğğğBundan sonra ben leblebi yiycem anacığım. hatta gidip kendime bi kilo beyaz leblebi alim. kahvaltıda ara öğünlerde akşam ve öğle yemeklerinde sadece leblebi yiyim nasıl olur acep:1closedeyes:
kovsanızda gitmem ohaoldumsmile
Bonus hepinizi çok anlattı bana tanıyorum hepinizi ben. Arada okuyorum da yazdıklarınızı gizli hayranınızım sizlerin aklinialirimsmile
şimdi ne yedim ne içtim
sabah
2 dilim ekmek..........120
omlet.......................100
zeytin.......................60
ara
4 zeytinyaglısarma.......200
öglen
kabak yemegi..............300
ekmek.........................300
akşam
az önce sinirden bi dünya kaymakve ekmek yedim 800
akşamları haber verirsin
çıkmakta ne bee
.
var citolüm var ama akşamları girmem zor paylaşım için.
ama ben aynı zamanda yarışta da varım ya orada şöyle yapcam perşembe akşamları kilomu bildirecem ama çok menü vs yazamıyacam.bu şekilde tamamsa bende ayrılmak istemem 90 lar topiğimden canım..olumunekankayizsmile
Sabah 2 dilim ekmek bal ve tereyag yedim. Çok hoşuma gitti onların birleşimi he :jeyyar: arayı unutmuşum arada bişe yemedim. öğlen tek lahmacun yedim. Şimdi ara öğün yapıyom. leblebi yiyorum ve tabiki boğulmamak için çay içiyorumsırnaşık şey
aslında amacım çay ve bisküvi yemekti ama birinin aklına uydum ismi lazım değil baş harfi Bonus kafa gidip form bisküvilerden aldım tadını heç beğenmedim çöpe attım 1 tane yedikten sonra. O ne öyle yaa iğğğBundan sonra ben leblebi yiycem anacığım. hatta gidip kendime bi kilo beyaz leblebi alim. kahvaltıda ara öğünlerde akşam ve öğle yemeklerinde sadece leblebi yiyim nasıl olur acep:1closedeyes:
tesekkür ederim bonus ve citolum .... sizi seviyorum... vallahi gaza geldim gibi insallah:)
Hepinize iyi geceler güzeller;
Sizleri ihmal ettim ama kusuruma bakmıyorsunuz değilmi..Sebep malum.Eşimin mesane taşı 2 seans sonunda kırılmadı.Yarın tekrar bir seans deneyecekler.Olmazsa önümüzde korkarım bir ameliyat var.Umarım kapalı ameliyat şansımız olur.
Hiç zamanım yok topiğe gelmiyorum desem yalan olur;zamanım var ama tadım yok kızlar.
En kısa zamanda hızla geri dönmeyi umuyorum.
SıZLERı SEVıYORUM VE ÇOK ÖZLÜYORUM.ALLAHA EMANET OLUN......ŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
beyzus ablamm çok geçmiş olsunn acil şifalarr
yursum ablam benimde gözümden kaçmış kusura bakma başınız saolsunn
hepiciğinizeee günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :) gnünüz aydınn olsun arkadaşlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?