Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar izinden yeni döndüm, pek sizlere katılamıyorum ama,
ne olur kusura bakmayın.
Bu aralar herkesin sinir, stresi üzerinde, resmen patlayacak bomba gibi herkes.
Vallahi 3 yılımı bir bitireyim hayırlısı ile emekliye ayrılıp ........ olup gidecem anasını satımmm.

bende dünden beri sadece akşamları çavdar ekmeğine başladım oda sadece bir dilim peynir bile yemiyorum regl olmama az kaldı canım çok fena tatlı istiyor yalmaz:lmaz:

citolcuğum şimdiden söyleyeyim ayın 24 dünden itibaren beni bir hafta izinli sayın 1 şubata kadar misafirim olacak yani annem ve babam giremem belki sadece cuma günleri kilo bildirimi yaparım ayrılamıyorum bak gördünüzmü

huuuuffff hayırlısıyla bi 100 ün altına düşseydim yaa düşemedim gittimafoldumben 2 li haneleri görmeyeli çok uzun zaman oldu valla bi görsem ayırmıcam gözlerimi 2 saat tartıdankaydirigubbakcemile3
ve şu an deli gibi bişiler yemek istiyo canııııımmmmmmmmm!!eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

herkese kocama nmrb larrrr bugün yediklerim
sabah kendimi tutamadım iki adet tuzlu pasta yedim ev yapımı arada bir çaybardağı nescafe içitm benneyaptımki benneyaptımki öğle yemeğinde mercimekli pilav salata ve yoğurt akşamı yazarım diyetimi bozdum gibi yardım istiyorum sizdennnnnnnnn sizi seviyorummmmmmmm motive edin beni motiveeeeeeeeeeopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın bayanlar nasılsınız bugun :)

dün yediklerim.

sabah
3 kayısı ( 24 )
1 dilim ekmek kepek ( 60 )
5 6 tane fındık ( 15 )
1tane armut boshayallersmile çok canım istemişdi (70 )
1 bardak süt ( 74 )
peynir ( 96 )

öğlen
patlıcan oturtma ( 50 ) aslında 28 yazıyo ama etliydi fazla yazdım
1 kase yogurt ( 100 )
1 avuc fındık ( 100 )

saat 5 de
1 kücük yogurt ( 50 )
1 avuç fındık ( 100 )

aksam yemegi
1 tabak tarhana çorba :)) ( 280 ) bilmiyorumkismile

toplam harcanan kalori ( 1624 )
toplam alınan kalori ( 1019 ) akannehir

hof bende bi 2 li rakamlara düs sem baska ne isterim kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

hulahup çevirmek çok inceltiyormus ya :) kaydirigubbakcemile2

bende dünden beri sadece akşamları çavdar ekmeğine başladım oda sadece bir dilim peynir bile yemiyorum regl olmama az kaldı canım çok fena tatlı istiyor yalmaz:lmaz:

kuru kayısı fln yesen bi ikitane belki tatlı istegin biraz gide bilir cnm birde findik fln da enerji verdigi için tatlı istegini atıyor.
bende eskiden hergün çikolata yesem bıkmazdım ama simdi hergün fındık ceviz fln yiyorum ya onlar tatlı istegini alıyor aksam ewdekiler tatlı yedi ben yemedim hiç kaydirigubbakcemile2

Nasrettin hoca pazarda dalgın yürüyormuş. Etrafındaki esnafları seyrediyorken, tam bu sırada ensesine bir tokat gelmiş. Hoca tökezlemiş bir kaç adım sendelemiş sonra toparlanıp sinirli bir
şekilde arkasını dönmüş. Bir bakmış ki kendisinin 2 katı insan azmanı gibi bir adam. Hoca durmuş bir yutkunmuş önce, sonra sinirli sinirli:

"Bana sen mi vurdun?" demiş adama. Adam:

"Ben vurdum ne olacak?" demiş. Hoca:

"Şakadan mı vurdun ciddi mi?" diye sormuş, Adam terslenmeye devam ederek:

"Ciddi vurdum n'apıcan?" deyince bakmış işler sarpa saracak:

"Aman aman, öyle olsun zaten canım…" demiş, "Çünkü şakadan hiç hoşlanmam."kaydirigubbakcemile3

hof bende bi 2 li rakamlara düs sem baska ne isterim kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

hulahup çevirmek çok inceltiyormus ya :) kaydirigubbakcemile2

düşcez inşallah düşcez azcık kaldı bak olumunekankayizsmile
hulohop küçükken çeviriyodum da çevirme denirse ona 5 10 sn flankaydirigubbakcemile3 heralde çeviremeyene daha fazla kalori yaktırıyo düşen hulohopu al çevir düşür al çevir düşür kaydirigubbakcemile3
ben bugün şu elma sirkesine başladım bakalım bi faydası olcak mı diyete...

benimde canım acayip tatlı istiyo yaaa işteyim yanımda bişi de yok kayısı fındık flaneyvahedigeldismile
bitane light çikolata var da hiç inandırıcı gelmiyo bana light çikolata flan yesem yine vicdan azabı çekcem mafoldumben yemicemm napimm :umursamaz:

HEHE aynen valla bende iki kere dönüodu pıt düsüodu :):) ama eglenceli oluyo
elma sirkesini bi ara deenemişdim ama çok sıkı tutmadıgımdna mıdır nedir pek bi faydası olmadı bana benneyaptımki

oke cnm ölee yaparız
sen cuma günleri bildirirsin kilonu Şeniz
bence regli zamanı istnilen bir tatlı serbest olmalı
bu adar kasarsan kendini olacak kötü bencee
yemeden durum diyosan problem yok
ama bence bak bayada kilo vermişsin
ye bitane çiklata bişii olumunekankayizsmile
ayarlar bozuldu tabii
sevgiliyi görünce dimii aklinialirimsmile
vayy amma güldüm
ne akıllı adammış vesselam dimi

ye kız bi taneden bişi olmazz aklinialirimsmile

HEHE aynen valla bende iki kere dönüodu pıt düsüodu :):) ama eglenceli oluyo
elma sirkesini bi ara deenemişdim ama çok sıkı tutmadıgımdna mıdır nedir pek bi faydası olmadı bana benneyaptımki

hadi yaa:çok üzgünüm: neyse sirkeden medet umduğum yok da belki bi ihtimal işe yarar diye hem başka faydaları da varmış bakalım bekleyip görcem :1rolleyes: bi faydası olursa haberdar ederim inşallah kaydirigubbakcemile2

toplamda ..........................346
öglen
sucuklu yumurta.................400
ekmek...............................120
biber domateszeytin............150
adını sölemek istemedigim bişe...500

hoff adını söylemek istemediğin sey çok kaloriliymiş ama bilmiyorumkismile

tabi cnm işe yaraya bilirde ben diyeti çok sıkı yapmamısdım ozmn öylesine basladım gibi bişeydi bende bugun limonlu suya basladım sabahları ılık limonlu su içiyorum zemuszemus

ye kız bi taneden bişi olmazz aklinialirimsmile

ayy yerim yemeye paketini bile yerim de 1 aydır hiç uyamıyorum aşureydi tatlıydı löp löp gitti valla ohaoldumsmileeyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3
diyetisyene gittim iki gün önce 1 kilo yağdan vermişim 2 kilo kas yapmışım ne kadar doğru bilemicem öyle dedi hanımefendi:uhm: bi tartısı var mübarek benden zekidir heralde kaydirigubbakcemile3 tartı öyle söyledi işte diyetisyende artislik yaptı hala 100 ün altına düşemedin bilmem ne diye çıktım bi gaza geldim görcek bidahaki kontrole Allah izin verirse alsanaalsanasmile
yemicem yemicem yemicemm... hayal et Aslı yedin de noldu şimdiye kadar yersen pişman olursun diyetisyenin yüzünü düşün tartıda ki kiloya odaklan aslansın kaplansın acı yok tatlı neymiş çikoata neymiş püüürtttt...eyvahedigeldismiledelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…