Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bağırsaklarında sorun olanlar tansiyon sorununnuz yoksa sabah akşam 1er tane sarmısak yutun tadı yok yani kabuğunu soyup suyla yutuyorsunuz hem zayıflamaya yardımcı b-hem bağırsak düzenleyici diye yazuyor araştırın bir birde bol su yani 3l,tre kadar günlük genelde zorlanırız çoğumuz bu kadar su içmekte ama zayıflama ve sağlık için suda şart tabi

kızlar selam. bugüne çok mutlu uyandım çünkü tartılacaktım. bu arada perşembeleri tartılıyorum çünkü cumaları çalıştığım için iNternete geç giriyirum. geçen perşembe 91 kiloydum. bu hafta sıkı bir diyet yaptım, spor kursuma devam ettim. hiç taviz vermedim. pozitif düşündüm, kendime inandım ve sonuç muhteşemdi.. tam 3000 gram.. şu an 88im.. :dance::dance::teytey:delikafadulden:lepi::sm_cool:

hayatım bir ara ben içiyodum
şu cevizli sarımsaklı su dan
sanırım sarımsaktan kaynaklandı
altı bölgemde öyle bir kaşıntı oldu
ne yara var ne bere
amann bıraktıktan taa bir hafta sonra durdu kaşıntıı
dikkt et

uyyy ne eddin sen nannn

dün yediklerim:

kahvaltı:
1 simit ve kahve
ara:
kepekli bisküvi
öülen
1 kase çorba ve 1 tost
akşam
1 elma

uyyy ne eddin sen nannn

ay evet valla şok oldum. bütün hafta açlık çektim ama başardım. kaç kere tartıldım, tartının ayarlarını kontrol ettim, yerdeğiştirdim. tam 3 kilo evetzemuszemus

dün yediklerim:

kahvaltı:
1 simit ve kahve
ara:
kepekli bisküvi
öülen
1 kase çorba ve 1 tost
akşam
1 elma

ne eddigin bell nann
akşamları bir elma yersenn verirsin tabi
benim gibi tabakların dibine kadar sıyıran ne olcaktı bilmiyorumkismileohaoldumsmile

citol benim bi ara kafam bozuktu üyeliğimi tamamen sildirdim:kedi: sonra pişman oldum döndüm gerimafoldumben

beni listeye ne zaman alcan kız bu cuma mı Şu kalori işini de çözemedim ben he. ben 2 akşamdır kendi çapımda spor yapmaya çalışıyom mekik çekiyom hareket falan yapıyom işte karın kasları için ama ne yakıyom bilmiyom

Çok cahil gördüm kendimi:sinifsinif:

ohaoldumsmileohaoldumsmile3 kilomu Allahım nasıl bünyedir benimki aldığını vermiyor akannehirakannehirtebrikler

aslında akşam yemeklerinde mutlaka protein almaya çalıştım. birtek dün vaktim olmadı yemeye.

ohaoldumsmileohaoldumsmile3 kilomu Allahım nasıl bünyedir benimki aldığını vermiyor akannehirakannehirtebrikler

aslında bu kadar kiloyu bir haftada ilk kez veriyorum. çok yakan bir bünyem yok aslında ama su mu kaybettim yoksa eskiden yediklerimin 5te birini yemeye başlayınca mı oldu bilemiom

Dün akşam 1 dilim ekmek, biraz kurufasülye, biraz pilav, salata, yarım bardak ta kola içtim. daha da bişe yemedim yattım öyle. yatmadan azcık spor yapmaya çalıştım:1ninca:

Bu sabah uyanınca 1 bardak su içtim kahvaltıda bi dilim peynir bi dilim ekmek yedim. Çay içtim yanında. Ara öğünde 2 kuru kayısı yedim. ara ara su içiyorum. Günde 2.5 litre olmuyo henüz ama olacak yakında. Öğlen ne yiycem bilmiyom daha

Citol nen bişeyi çok merak ediyorum. Senin eşin edward a hayran olduğunu biliyo mu aklinialirimsmile

Bi de kimse imza ekleyemiyor sen nasıl ekliyosun? Nerden ekledin imzayı en son imzalar kapatılmıştı

Son düzenleme:
bugün yediklrim:
sabah 8:
1 elma, 1 bardak yarım yağlu süt

kahvaltı:
1 yumurta
2 zaytin
1 kiprit gutusu peynir
2 dilim tam buuday ekmei
yarım domates
1 kırmızı tatlı biber
1 su bardağı süt
1 tatlı kaşığı şokella

Son düzenleme:
bugünki menüm
sabah 2 bardak su
kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği arasına sandviç(zeytin ezmesi,yarım domates,yarım salatalık,azcık dil peyniri)
şekersiz çay
ara
1 fincan yeşilçay
bişey yemedim sandviç oldukça doyurucuydu
öğle
1 tabak kıymalı bezelye yemeği
cacık
1 dilim ekmek
ara
armut+portakal
akşama belli değil salata çorba olabilir (annem bugün aşure yapıyormuş nasıl dayanırım bilmiyorum) bilmiyorumkismile

gecen sene 12.01. tarihinde yazmisim bu mesaji
bu topik yeni acildiginda.boshayallersmile

su anda 68,5 kilodayim.
11,5 kilo vermisim 1 yil icinde.

KIzlar dilerim hepiniz istediginiz kiloya ulasirsiniz.
gercekten cok emek ve piskolojik olarak güc isteyen bir dönem.
dönem dönem bir bikkinlik yasiyor insan
ama inanin herseye deger.

hepinizi goceemenn öptüm--

bu arada secilcim replede yazdim burdanda yazmak istiyorum..
45 kilo verdin
masallah sana.. inanilmaz bir basari..
senin basarinin yaninda benimki sönük kaliyor zatenn:kedi:
yaza kadar istedigin hedefe ulasirsin insallahh..

tebrik ederimm maşallah valla Allah hepimize nasip etsin...opuyorumnanaktan
bide bişi sorcam bikaç ay önce ben seni makyaj bölümünde görüyodum yaptığın makyajlar flan vardı... hepsi çok güzeldi...opuyorumnanaktan dün aklıma geldi bakayım dedim bulamadım kalktı mı noldu anlamadım?:uhm:

bu arada öğle yemeğimi yedim uuufff zor dayandım ama az yemeyi başardım kaydirigubbakcemile2arkadaşlarım götürdü valla löpür löpür eyvahedigeldismile işyerinde işçiler de olduğu için acayip bol koyuyolar porsiyonları aşçıya az az daha az dedikçe adam bi kalıbıma bakıyo bi aldığım yemeğe töbe estfrllah flan yapıyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 neyse başardım ama o bol porsiyon yerine şu kadar yemeyi sositososito
-1 kase ezogelin çorbası
-2 köfte
-1.5 kaşık patates püresi

sütlaç da aldım ama ara öğünümde yicem bişi olmaz artık ondan lmaz:

ne eddigin bell nann
akşamları bir elma yersenn verirsin tabi
benim gibi tabakların dibine kadar sıyıran ne olcaktı bilmiyorumkismileohaoldumsmile

canlarımm; aç kalarak vermeyelim kiloları. protein açığı bilişsel yetilerimizi bile etkiler. dengeli düzenli beslenerek kararında spor ve bol su ile verelimki bedenimiz de beynimiz de açlık çekmesin... ve verilen kilolar kat be kat geri dönmesin zamanla... önemli olan sağlıklı ve kalıcı kilo vermek değil mi ama????

canım sende hıc fena degılsın.8 kıloyu nasıl verdın.
aksam sadece 1 mandalına yedım sabahtan berı 1 kılo su 2 fıncan yesıl cay ıctım.
yarım dılım kepeklı ekmek ve yogurt yarımda armut yedım.
öglen yemegı olarak bol salata ve yulaf ezmesı yıcem.
aksamda sadece elma yıyecegım.
sımdıde kalkıyorum ve bantta bır saat yuruyecegım.
hayde kolay gele.....kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…