bağırsaklarında sorun olanlar tansiyon sorununnuz yoksa sabah akşam 1er tane sarmısak yutun tadı yok yani kabuğunu soyup suyla yutuyorsunuz hem zayıflamaya yardımcı b-hem bağırsak düzenleyici diye yazuyor araştırın bir birde bol su yani 3l,tre kadar günlük genelde zorlanırız çoğumuz bu kadar su içmekte ama zayıflama ve sağlık için suda şart tabi
kızlar selam. bugüne çok mutlu uyandım çünkü tartılacaktım. bu arada perşembeleri tartılıyorum çünkü cumaları çalıştığım için iNternete geç giriyirum. geçen perşembe 91 kiloydum. bu hafta sıkı bir diyet yaptım, spor kursuma devam ettim. hiç taviz vermedim. pozitif düşündüm, kendime inandım ve sonuç muhteşemdi.. tam 3000 gram.. şu an 88im.. :dance::dance::teytey:delikafadulden:lepi::sm_cool:
uyyy ne eddin sen nannn
dün yediklerim:
kahvaltı:
1 simit ve kahve
ara:
kepekli bisküvi
öülen
1 kase çorba ve 1 tost
akşam
1 elma
kızlar selam. bugüne çok mutlu uyandım çünkü tartılacaktım. bu arada perşembeleri tartılıyorum çünkü cumaları çalıştığım için iNternete geç giriyirum. geçen perşembe 91 kiloydum. bu hafta sıkı bir diyet yaptım, spor kursuma devam ettim. hiç taviz vermedim. pozitif düşündüm, kendime inandım ve sonuç muhteşemdi.. tam 3000 gram.. şu an 88im.. :dance::dance::teytey:delikafadulden:lepi::sm_cool:
ohaoldumsmileohaoldumsmile3 kilomu Allahım nasıl bünyedir benimki aldığını vermiyor akannehirakannehirtebrikler
tskler püsküüt cok iyi olmus böle.
sonucta 60 tan 50 ye düsmek isteyenle 90 dan 60 a düsmek isteyenlerin arasinda cok fark var..
bu arada ben diyete baslayali 3 haftayi brz gecti 90 dan 80 e inmis bulunuyorum.
bugün ne yedigime gelince .. sabah kocaman tonbalikli kasarli ve soganli bir sandvic yedim :)
insallah birlikte zayiflayabilecegim yolda$larim olur..
iyi paylasimlar dilerim ..
gecen sene 12.01. tarihinde yazmisim bu mesaji
bu topik yeni acildiginda.boshayallersmile
su anda 68,5 kilodayim.
11,5 kilo vermisim 1 yil icinde.
KIzlar dilerim hepiniz istediginiz kiloya ulasirsiniz.
gercekten cok emek ve piskolojik olarak güc isteyen bir dönem.
dönem dönem bir bikkinlik yasiyor insan
ama inanin herseye deger.
hepinizi goceemenn öptüm--
bu arada secilcim replede yazdim burdanda yazmak istiyorum..
45 kilo verdin
masallah sana.. inanilmaz bir basari..
senin basarinin yaninda benimki sönük kaliyor zatenn:kedi:
yaza kadar istedigin hedefe ulasirsin insallahh..
ne eddigin bell nann
akşamları bir elma yersenn verirsin tabi
benim gibi tabakların dibine kadar sıyıran ne olcaktı bilmiyorumkismileohaoldumsmile
ohaoldumsmileohaoldumsmile3 kilomu Allahım nasıl bünyedir benimki aldığını vermiyor akannehirakannehirtebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?