herkese slmlarrrrrrrr
ben bugün ne yedim bilemiyorum sabah kendime tost yapmıştım acelem var die yarısını yedim çıktım eve geldiğimde kahve içtim sonra dışarı çıkmam gerekti ağzıma yarım akıtmayı tıkıştırdım dışarı çıktım eve geldim baktım akşam oldu 1 kepçe çorbaa yoğurtlu ıspanak yedimm barbunya ve bulgur pilavı vardı 2 şer yemek kaşığıda ondan yedim ve kendime geldim kalorisini şuan çıkaramıcam çünkü bugün yüzmeyede gittiğim faal bigündü çokkkkkkkk yorgunummmmmmmmmmm
ALLAH kızlar ben kk ya 1 aydır uyeyım fakat bu sayfayı ılk defa okuyorum meger benım arkadaslarım burdaymıs.boyum 168 kılom 102 nerden baksanız 30 kılo vermelıyım.banada yardım eder aranıza benıde alırmısınız.:kedipuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
mrb kizzzlarr nabersiniz bakalim??
saka maka cumaya az kaldi cok emrak ediyorum hic farketcekmi acaba kilomfisfisfis
ıyi geceler kızlar hemen dün ne yediklerimi paylaşayım sonra da bugün yediklerimi yazayım
sabah (sabah demeye şahit ister 12 falandı geç kalkmışım gece uyuyamadım)
bol lahanalı salata 100
2.5 dilim ekmek ........150
2 bardak çay
Ara
3 susamlı galeta.....150
1 bardak yeşil çay tatlandırıcılı
Akşam.
Kısır ............400
yoğurt...........60
2 bardak çay
gece
2 mandalina..........100
1 galeta................50
Toplam : 1010 kalori
1 saat tempolu yürüyüş
şimdide bugün yediklerim yazayım
sabah:
yeşil zeytin:..................70
1 dilim ekmek..............50
1 mandalina.................50
ders arasında
1galeta....................50
Öğle
patates salatası............200
1 çay bardağı süt............50
Arada
cocastar (şekerim düştü yanımda o vardı :kedi:)..........400
Akşam
yine kısır...............400
1 elma.................60
1 bardak nescafe ..........250 (kalorisinin bu kadar yüksek olduğunu bilmiyodummafoldumben)
toplam :1585 kalori
1saat 30 dk tempolu yürüyüş
1 saat normal yürüyüş
Kızlar bugün ne oldu biliyor musunuz pazara gidiyorduk arkadaşımla dedi ki gec kaldık akşama kalacağız otobüse binelim bindik gidiyoruz bu arada muhabbet ediyoruz derken içinde bulunduğumuz otobüs dört yolda bir araba ile kaza yaptı herkes şok içinde kaldı Allah tan arabanın gediğini görüp önlemimi alıp tutundum falan ama o ses sanırım bir süre kulaklarımdan cıkmayacak önde oturan yaşlı teyzeler bacaklarını falan vurmuşlar canım acıyo falan diyolardı şöfor de nasıl rahat bi görseniz anam oturun oturun bişey yok falan diyo böle neyse aşağıya indik arkadaşla bi de ne göreyim arabanın şöforün oturduğu kısım komple içine çökmüş camlar falan kırılmış etraftada sadece otobüsde yolculuk edenler var ordaki gencten bi çocuğa soför nerde dedim işaret etti bi de ne göreyim bayanın biri oturmuş kaldırımın kenarına ağlamaklı o mu dedim soför evet dedi gittim yanına geçmiş olsun bişeyiniz var mı dedim kadın şoktan konuşamıyo su ister misiniz diye sordum başını salladı çıkardım çantamdan uzattım dudağında kan falan vardı ama iyi görünüyordu sonra tlf caldı kaza yaptım falan dedi anlattı çağırdı birilerini sonra tekrar sordum bişeyiniz varmı acıyan ağrıyan bir yeriniz dedim hayır yok ama çok korktum dedi birden ağlamaya başladı gözyaşları art arta dökülüyo kıyamam korktugu herhalinden özelleikle de göz bebeklerinden okunuyordu resmen ....kimseye bişey olmadı herkes iyi sadece maddi hasar vardı ama bugün birkez daha anladım ki ölüm etrafımızda kol geziyor bir varsın bir yoksun oluveriyor insan suanımızı değerlendirmeli kimseyi kırmadan incitmeden arkamızda kalp kırıklarıyla yola devam etmemeliyiz 1 dk sonrasına kimsenin garantisi yok herkes bilir söyler bunu ama benim kadar içinde hissedebilen bunu bugün pek azdır sanırım eşime anlatmadım bu olayı telaşlanır üzülür diye ama yanımda olmasını bana sarılmasını da o kadar içten istedim ki bilemezsiniz insan en iyi anında da en kötü anındada yanında sevdiği insan olsun istiyor eşlerinize onları sevdiğinizi söyleyin bu gece sımsıkı sarılın onlara ve suanın değerini bilin kalp kırıklıkları olmadan huzur ve sevgi dolu geceler diliyorum hepinize
sizleri seviyoruma.s.
Canım,geçmiş olsun..
Dediğin o kadar doğruki,hiçbirşeyin veya çoğu şeyin kıymetini kaybettiğimizde anlıyoruz..
Dur dediğini yapayımda eşime sarılayım..:jeyyar: :
Teşekkür ederim canım şükür kimse zarar görmedi bu arada , hemen hemen hiç vakit kaybetme kocaman sarıl eşine öp doya doya bende eve gidene kadar hayalini kuracağım sadece boshayallersmile
Eskişehir güzel bir şehir,yeğenim orda okurken bi kaç kez gitmiştim oraya..
Özellikle cafeleri çok hoşuma gitmişti..:):)Porsuk nehri civarı olanlar..:):)
sans-sans iyi geceler canım..
Ben çıkıyorum..
siz 100 den düşmeye çalışıyonuz bende doğurana kadar 100 olsam yeter diye dua ediyom hayat ne tuhaf diiillmiiii
bi ben varım hüzün öle bakınıyodum sen napıyon gelmez oldun çok bu topiğe hızına ne oldu kısss ocak bitti sayılır inceleri giymeye 4 ay kaldı vallahii
seçil'cim nasıl gidiyo yüzme..?? Çok yoruluyorsundur diimi..
Dönüşün muhteşem olucak gibi görünüyo,yediklerine bakılırsa..:):)
Nasıl farketmedin bizi aşkolsun..Hacim olarak forumun yarısını biz kaplıyoruzdur..:roflol:
Hoşgeldin..a.s.
sirke lafını duyunca atladım valla ben elma sirkesi ve ılık suyu uyguladım arkadaşım düzenli olarak 2 hafta da 2.200 gr verdim şu sıra kendimi dinlemeye verdim ama cumartesiden itibaren tekrar başlayacam bence dikkat et mide problemin varsa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim canım şükür kimse zarar görmedi bu arada , hemen hemen hiç vakit kaybetme kocaman sarıl eşine öp doya doya bende eve gidene kadar hayalini kuracağım sadece boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?