Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydinnnn
Bugun kizlarin oyuncaklarini duzenlicem. Oynayacaklarini ayircam. Digerlerinide de vericem hic vazgecemediklerini ayri bir kutuya koycam. Aksama kadar vaktimi alir onlar benim kucuk kucuk incik cincik. Kahvaltidan sonra spora gidip gelip baslarim artik. Bir de terziden formalarimi alcam daraltmaya vermistim Aksama ne yemek yapsam acaba. Sizler ne yapacaksiniz. Bu hafta balik ve sebze gitti. Tavuk salata yogurt ya da kofte salata yogurt mu yapsam ya da baska bir sey kafam karisik

Vışş o neydi gızzz
Maşallah o nasıl bir ortalama öyle
Ne yapiyosun cabuk söyle feyz alayim yoksa dogum kiloma kosarak dönüyorum ben
Facedeki "ahmet apa ile yitik sifayi ucretsiz bulanlar" grubundaki seviyeleri yapiyorum cnm

Gunaydinnn mutlu haftasonlari

Bu hafta hep uzun callistim
Sabah 5.30 da evden cikip aksam 5 de geldim eve
Tüm gun bisey yemeyip aksam hazir seyler yedim
Erkenden uyuyup kaldim
Yemek yapmaya halim bile kalmiyor
Dün tartilamamistim
Bugun tartildim
Geçen hafta 93.8
Bugun 95
Fark +1.2

Kac aydir şu 9 lardan kurtulamadim

aşırı yoğunluk, kendine zaman ayıramama, stres, öğünlerini ve ani durumlara karşı atıştırmalıklarını önceden hazırlayamama, hazır besinler tüketme hep kilo alma ya da verememe nedeni maalesef.
hadi gel başlayalım sen 90 lardan kurtul ben de 80 lerden. zaten benim tartının ibresi 90 lara doğru çıktı son haftalarda
ben bu sabah itibariyle başladım düzenli beslenmeye akşama menü yazıcam

Sen bi baslarsan guzel veriyosun cnm
60kiloyum tabiki sen de :)))
evet aynen öyle yeter ki başlayayım. başladık bakalım iyi olur Allahın izniyle

Senin yine evde yemek yapanin var cnm
Ben cok yorgun oluyorum surekli ayakta kosturma halindeyim
Gelince ayaklarima basamiyorum

Senin yine evde yemek yapanin var cnm
Ben cok yorgun oluyorum surekli ayakta kosturma halindeyim
Gelince ayaklarima basamiyorum
evet tabi doğru. ama her zaman bana uygun olmuyor. kendim de hazırlıyorum
ayakta iş zor anlıyorum seni. gün içinde koştur koştur sonra eve gel seril insanın ne yemek yapacak ne spor yapacak hali olmaz. Allah kolaylık versin canım

o zaman müsait zamanında pratik ama sana yarayacak şeyler yapıp hazırla. hem eşin de yer. iki ayrı yemek hazırlama düşüncesinden uzak olursun. bak şimdi ben de yapacağım. yoğurtlu, sebzeli, cevizli mezeler yap koy dolaba. sana daha önce içli köfte tarifi vermiştim. fazla yap derin dondurucuya koy. yiyeceğin zaman çıkart. senin mikrodalga fırının vardır. ısıt onda, yanına salata. al sana yemek. mücver, humus yap. değişik sebze veya bakliyat köfteleri yap. et, tavuk köftesi yap derin dondurucuya koy. çorba olabilir. balık, tavuk, et, köfte ızgara olabilir. yanına 1 er kaşık mezelerden, salata falan. zeytinyağlı yemekler. hem dolapta birkaç gün durur.

sen zaten bunları biliyorsun ama bilhassa yazdım hatırlatmak amacıyla. insanın yorgunluktan enerjisi düştüğü zaman hepsi aklında çıkıyor çünkü.

şöyle bir silkelen, izin zamanlarında hazırla koy dolaba diye yazıyorum. benim de enerjim uzun zamandır çok çok düşük. bazı sorunlarım vardı. yoğunluk ve halsizliğim de cabası yanlışım olmasın 9. takımda olduğum zamanlardan beri 83, ödemli veya wc sorunum olduğum zamanlar 84 hariç hiç bu rakamın üstüne çıkmadım. ve ben bu ay 88 e dayandım inan birşey yapamadım. bir şeyler engelledi beni. deli gibi çikolata, pasta, börek, hamur işi vs yedim. şimdi yavaş yavaş kendime geliyorum.

pantalonlarım, ceketlerim, bluzlerim, pijamalarım dar geliyor sabah 87.7 çıktım. ödem var bu aralar ama olsun sonuçta 87 yim. benim için çok fazla bir kilo. göbeğim kocaman oldu akşamdan karar vermiştim ama benim sağım solum belli olmaz sabaha vazgeçerim. dün cuma olduğunu unutmuşum diyetle uzun süredir alakam olmadığı için. neyse sabah kilo bildirimi için tartıldım. 87.7 görünce silkelendim. dedim 90 a ne kaldı. sakın haaa sabah güzel ve sağlıklı ama aynı zamanda çok doyurucu bir kahvaltı yaptım. adım attım. az sonra kalkıp kabaklı, yoğurtlu, cevizli meze yapacağım. akşama yemeğim belli. etli türlü, bulgur pilavı, salata , yoğurt her neyse. az önce kendi yaptığım şekersiz unsuz fit yulaflı meyveli minik barı yedim kahveyle. çok tokum.

hadi canım hareket geç. menü yaz yine buraya. senin menülerini ben çok seviyorum. ISILDURU da gelsin. üçümüz başlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…