- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Benimmde bijac gun degisti saat ama yasak sey yemedim.bozma devam etbengisu022 bugün yediklerim saat olarak tutmadı hiç . Seviye 1 i yapıyprum.Yarın daha iyi olacak inşallah.acaba böyle de olsa gidiyor mu kilolar.
Valla cok almissn.ben sadece 6 kilo farkla doguma gittimCok merak ettim cidden ya ama soylemeyebilirsin tabiki. Uzulme hepimiz yasadik yasiyoruz. Benim sebebim hamilelik olabilir ama bu kadar salmamaliydim.
3 ay 1 kg aldim. Son 3 ayda nasil 14 kg aldim bende bilmiyorum. Surekli aklim yemekte. Midem yaniyor yine yiyorum
Farkindayim coğun cogu bu :/Valla cok almissn.ben sadece 6 kilo farkla doguma gittim
Canm ne yaptn oyle.hemen basla cabcak gider ins.kac kilosun simdi ?gel beraber 70 lere ayak basalmRakibem benden zayıfsın bilmem anlatabildimmi kilomu
Hasibe masallah yetistn bana,ayni kilodayz simdi bakaln haftaya ne olacak?Kizlar bugun cok yogundum giremedim. Simdi ciktim isten spora gidiyorum sonra yemek fasli vs bildirimim iyice gece kalmasin. Aksam mesajlari okurum.
Gecen hafta 87.7
Bugun 84.5
Fark 3.2
Yatirasiya kadar kacip kacip geliyorlar. Karnim acikti- susadim- cisim geldi- yrn sunu yapcam vs vs vs. Bende bazen gelmesinler diye kv mi kizlarin yaninda yatiriyom bazen. Diyom anne kizlar uyuyasiya kadar onlarla yatsana. Bazende kocam gidip yatiyo ama cok sukir dun kendileri yattilar.Çocukları yatırdım demek ne büyük mutluluk hasibe hayranım sana benimkiler ben uyumadan uyumaz bebeklikten beri böyleler yıldım valla hiç anne baba saati diye bisey anlamıyorlar kedi gibiler yatır gel hop geri geliyorlar bravo sana
O zaman sen bendede mi kilolu oldunRakibem benden zayıfsın bilmem anlatabildimmi kilomu
Sagol cnm. Bir kac hafta 87lerde takildim. Bu hafta birden gitti cok sukur. Buyuk ihtimalle yine bir kac hafta 84lerde takilirimHasibe masallah yetistn bana,ayni kilodayz simdi bakaln haftaya ne olacak?
Hasibe yaktı yıktı geçti:) kiz gözlerini bir daha pörtlet hakettim benKizlar bugun cok yogundum giremedim. Simdi ciktim isten spora gidiyorum sonra yemek fasli vs bildirimim iyice gece kalmasin. Aksam mesajlari okurum.
Gecen hafta 87.7
Bugun 84.5
Fark 3.2
Bekle bizi 70 ler her birşey yemek istediğimde ağZima bir tokat atiyorum :))Canm ne yaptn oyle.hemen basla cabcak gider ins.kac kilosun simdi ?gel beraber 70 lere ayak basalm
Takilicaksin evet ama vazgeçmezsen sonraki haftalarda daha çok gidicek işki vazgeçmemekYatirasiya kadar kacip kacip geliyorlar. Karnim acikti- susadim- cisim geldi- yrn sunu yapcam vs vs vs. Bende bazen gelmesinler diye kv mi kizlarin yaninda yatiriyom bazen. Diyom anne kizlar uyuyasiya kadar onlarla yatsana. Bazende kocam gidip yatiyo ama cok sukir dun kendileri yattilar.
O zaman sen bendede mi kilolu oldun
Sagol cnm. Bir kac hafta 87lerde takildim. Bu hafta birden gitti cok sukur. Buyuk ihtimalle yine bir kac hafta 84lerde takilirim
Bir ara gece yemelerimden sonra 88 bile gördü bu gözler bu sabah ac karna 86 ile bismillah dedim gitsin hain kilolar hiç bir kıyafetim olmuyorCanm ne yaptn oyle.hemen basla cabcak gider ins.kac kilosun simdi ?gel beraber 70 lere ayak basalm
Aynen cnm takilip kalsakta vazgecmek yok yoka devamTakilicaksin evet ama vazgeçmezsen sonraki haftalarda daha çok gidicek işki vazgeçmemek
Hangi ara spora da gidiyorsun valla bravo sanaAynen cnm takilip kalsakta vazgecmek yok yoka devam
Bu arada 90x4=360 dk sporum var
Is cikisi eve gitmeden spora gidiyorum ordan eve geciyorum. Haftanin 4 gunu gidiyorum. Yarin son gidipkaydimi dondurcam. Pazartesi 36 saatlik oruclu olcam sali cars 2 gun gidebilcem persembe ilk 3 gunluk oruca baslicam insallah. Bu yuzden dondurayim dedim haftanin 4 gununu kullanamicam hakkim bosa gitmesin diye. Karaciger temizliginden sonra tekrar gitmeye baslarim. Orucsuz oldugum gunler evde leslie yaparim artik tekrar baslayana kadarHangi ara spora da gidiyorsun valla bravo sana
3 gün oruç nasıl ya su bile yokmu evde hep uyu:)Is cikisi eve gitmeden spora gidiyorum ordan eve geciyorum. Haftanin 4 gunu gidiyorum. Yarin son gidipkaydimi dondurcam. Pazartesi 36 saatlik oruclu olcam sali cars 2 gun gidebilcem persembe ilk 3 gunluk oruca baslicam insallah. Bu yuzden dondurayim dedim haftanin 4 gununu kullanamicam hakkim bosa gitmesin diye. Karaciger temizliginden sonra tekrar gitmeye baslarim. Orucsuz oldugum gunler evde leslie yaparim artik tekrar baslayana kadar
Iftar ve sahurda su var cnm3 gün oruç nasıl ya su bile yokmu evde hep uyu:)
Yaşşa bonusYarın yeniden başlıyorum
Cumada takımda listeye giricem sanırım.
Sizler iyisinizdir inş. Yeni bir liste yapsam son iki hafta bildirim yapanlara sadece
Vışş o neydi gızzzKizlar bugun cok yogundum giremedim. Simdi ciktim isten spora gidiyorum sonra yemek fasli vs bildirimim iyice gece kalmasin. Aksam mesajlari okurum.
Gecen hafta 87.7
Bugun 84.5
Fark 3.2
Fulyacim merhaba nasıl gidiyor diyete baslayabildinmi birbirimize bir el atsak süper olucak benim kilom aldı başını gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?