Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla cok almissn.ben sadece 6 kilo farkla doguma gittim

Yatirasiya kadar kacip kacip geliyorlar. Karnim acikti- susadim- cisim geldi- yrn sunu yapcam vs vs vs. Bende bazen gelmesinler diye kv mi kizlarin yaninda yatiriyom bazen. Diyom anne kizlar uyuyasiya kadar onlarla yatsana. Bazende kocam gidip yatiyo ama cok sukir dun kendileri yattilar.
Rakibem benden zayıfsın bilmem anlatabildimmi kilomu
O zaman sen bendede mi kilolu oldun
Hasibe masallah yetistn bana,ayni kilodayz simdi bakaln haftaya ne olacak?
Sagol cnm. Bir kac hafta 87lerde takildim. Bu hafta birden gitti cok sukur. Buyuk ihtimalle yine bir kac hafta 84lerde takilirim

Kizlar bugun cok yogundum giremedim. Simdi ciktim isten spora gidiyorum sonra yemek fasli vs bildirimim iyice gece kalmasin. Aksam mesajlari okurum.
Gecen hafta 87.7
Bugun 84.5
Fark 3.2
Hasibe yaktı yıktı geçti:) kiz gözlerini bir daha pörtlet hakettim ben
Canm ne yaptn oyle.hemen basla cabcak gider ins.kac kilosun simdi ?gel beraber 70 lere ayak basalm
Bekle bizi 70 ler her birşey yemek istediğimde ağZima bir tokat atiyorum :))

Takilicaksin evet ama vazgeçmezsen sonraki haftalarda daha çok gidicek işki vazgeçmemek

Hangi ara spora da gidiyorsun valla bravo sana
Is cikisi eve gitmeden spora gidiyorum ordan eve geciyorum. Haftanin 4 gunu gidiyorum. Yarin son gidipkaydimi dondurcam. Pazartesi 36 saatlik oruclu olcam sali cars 2 gun gidebilcem persembe ilk 3 gunluk oruca baslicam insallah. Bu yuzden dondurayim dedim haftanin 4 gununu kullanamicam hakkim bosa gitmesin diye. Karaciger temizliginden sonra tekrar gitmeye baslarim. Orucsuz oldugum gunler evde leslie yaparim artik tekrar baslayana kadar

3 gün oruç nasıl ya su bile yokmu evde hep uyu:)

Kizlar bugun cok yogundum giremedim. Simdi ciktim isten spora gidiyorum sonra yemek fasli vs bildirimim iyice gece kalmasin. Aksam mesajlari okurum.
Gecen hafta 87.7
Bugun 84.5
Fark 3.2
Vışş o neydi gızzz
Maşallah o nasıl bir ortalama öyle
Ne yapiyosun cabuk söyle feyz alayim yoksa dogum kiloma kosarak dönüyorum ben

Fulyacim merhaba nasıl gidiyor diyete baslayabildinmi birbirimize bir el atsak süper olucak benim kilom aldı başını gitti

yok güzelim saldım iyice. bazı sorunlarım oldu. aşırı yoğunluk da cabası. psikolojim hiç iyi değildi. bir ton da takviye alıyorum. iştah açık ve kontrolsüz tabi. 87 lere çıktım

iyice mutsuz oldum. bir başlayalım canım. ben de istiyorum. böyle nereye kadar. sen tam olarak kaçsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…