- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
Asla yemem canımm
Olsun canım gün boyu sağlıklı beslenmişsin. Kahvaltıda aldığımız protein bile akşam tatlıya saldırmayı engellermiş. Proteini çoğaltmayı deneyebilirsinselam kızlar
çok keyfim yoktu bugün. sabahtan çok yoğun başladım. çok yoruldum. açıkçası boğazım da ağrıyor. dün gece de uyuyamadım. birkaç saatlik uykuyla duruyorum. az sonra yatarım.
bugün 3 öğün yaptım. gayet sağlıklı beslendim. ama akşam çikolata yedim. neyse hemen doğru yola girilmiyor. birkaç güne yavaştan cısslar kalkar menüden.
Dukan bira nasıl?, hep soracağım unutyrmMenüm;
Kalkınca 2 sb su.
Kahvaltı: Domates, salatalık, biber, 5 zeytin, 2 dlm peynir
Ara: 1 sade kahve
Akşam: salata, haşlanmış yumurta( salataya ekledim) ve yoğurt
Ara: sade kahve.
Dukan bira, 1 saat yürüyüş
Yeşilçay, maden suyu ve limon canım, geceden yapıp yarın içiyorum. Şimdide yarın için yaptımDukan bira nasıl?, hep soracağım unutyrm
Ay canım çekti bonus hemen bakayımbir ara günlük 3 mile ile ayxa 4 kilo veriyorduö. Hey gidi gençliğimLesli boosted yaptım @Tgcervanne0133 dene mutlaka tuğçe bunu tatmalısınbengisu022 sende
Bi kere açmış oldumda benim yapmamam lazım onu yaylanma sıçramalar dize çok yük bindiriyo. Siz bi deneyin bakalım diziniz sağlamsa
Bizim aramızda şifre canım. Tam da biz spordayken gelmişsiniz kuzum haberli gelirseniz sizi daha iyi ağırlarız.standart kahvalti nekiiibörek falanmi yazmadigina göre anlamayalim diye öyle yazdin seni çakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?