Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Olsun canım gün boyu sağlıklı beslenmişsin. Kahvaltıda aldığımız protein bile akşam tatlıya saldırmayı engellermiş. Proteini çoğaltmayı deneyebilirsin

Menüm;
Kalkınca 2 sb su.
Kahvaltı: Domates, salatalık, biber, 5 zeytin, 2 dlm peynir
Ara: 1 sade kahve
Akşam: salata, haşlanmış yumurta( salataya ekledim) ve yoğurt
Ara: sade kahve.
Dukan bira, 1 saat yürüyüş

Selam kızlsr önce menü yazayım sonra geçmişi okuyayım
Kah 2 d ekmek (mısır) peynir zeytin dom sal soğan 1 köz biber 3 kiraz biraz meyir
Akşam tavuk ızgara 3 köfte 2 yudum kola ayran salata 1.2 d. Ekmek
En az 8700 adım. Tel yanımda olmadan da yürüdüm.
Pikniğe gittik milket çekirdek yedi tadına bakmadım bile. Abur cubur vardı hiçbirini yemedim

Menümü yazayım

Kahvaltı: 1 dilim ekmek, peynir, domates, salatalık, 5 6 adet zeytin 2 haşlama yumurta

Ara: 1 erik

Saat 16:00 Bir tabak taze fasulye kavurması, 4 adet mercimekli köfte

Saat: 19:00 Bir kaseye yakın kiraz

22:00 Bir kupa sütlü neskafe ( açlığımı bastırsın diye)

Bugün akşam önüme koca bir tabak börek koydular. bir ara kürt böreği zannettim kafam gitti geldi.( koca kadın işte) şimdi buna pudra şekeri döküpmü yiycez dedim. kardeşim yok abla kıymalı börek dedi çatalı elime bile almadım bir yandan aklımda siz varsınız .......

Ay canım çekti bonus hemen bakayımbir ara günlük 3 mile ile ayxa 4 kilo veriyorduö. Hey gidi gençliğim

Dünün menüsü
Sabah 9.30 gibi
2 dilim peynir 6 adet zeytin 1 dilim TB ekmeği 1 yumurta bolca domates
Öğlen 1.30 gibi bir avuç kuru üzüm 7,8 adet fındık ve sade kahve
Akşam 4 gibi
2 yumurtalı menemen ve 1 kase yoğurt
Su 3 litreyi geçti
Yarım saat yürüyüş yaptım yarım saat dans ettim

bana kızacaksınız ama sondu bu kaçacamak sössssss,
dün 10 da diyete uygun güzel bir kahvaltı yaptım 1 de yola cıktım ankaradan tuzgölüne çekime gittim yol üzwerinde tarla tapan ne bulduysam girdim çektim, akşam tuz gölünde çekim yaptım bu zaman zarfında 5 adet çizi yiyebildim mola verir çorba içeriz dedim kimse dinlemedi, eve gelmem akşam 10 u buldu. çiftin düşüncesizliği eşimin acelsi derken eve varıp makarna yaptım kocaman bir tabak yedim

sabah yulaflı kahvaltı yaptım tam uyacağım bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…