- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Sağol canım seni de görmek isteriz o da çok güzel olurasumanzeynep seni 94 görmek ne güzel ❤
Adaş sen de inşâAllah kurtul 3 hanelereÇok güzel maşallah adaşıma sağlıklı listelere devam banada örnek oluyorsun
Bu ara iştahım çok açık
Nasıl kendimi frenliyeceğim bilmiyorum
Hiç takılma. Bu tarz şeylerle hepimiz karşılaşıyoruz. Kimse bizim zayıflamamızı istemez çünkü :))Selam kızlar çok şükür eksi görebildim yaş pastaya rağmen. Ama porsiyonlarımı baya azalttım. ilk hedefm 87 görmek.geçen bir arkadaşa şimdilik 10 kg vereym dedim bana be 10u 20 kg vermen gerekir dedi çok zoruma gitti nedense
Bugünkü bildirimim
Geçen hafta 91.4
Bugün 89.8
Fark 1.6
Selam kızlar çok şükür eksi görebildim yaş pastaya rağmen. Ama porsiyonlarımı baya azalttım. ilk hedefm 87 görmek.geçen bir arkadaşa şimdilik 10 kg vereym dedim bana be 10u 20 kg vermen gerekir dedi çok zoruma gitti nedense
Bugünkü bildirimim
Geçen hafta 91.4
Bugün 89.8
Fark 1.6
Sen başla yeter kiBende geçen cuma tartılmamıştım hafta içi bi iki kere 110.9 çıktım.
Bugün 110.1 im inş güzel bi başlangıç olsun
Günaydın ❤
Hayırlı cumalar ❤
Eki Görüntüle 2696298
Maşallah ne güzel bildirimleriniz var
Nur1835
@74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Minik Duduklu Tencere
@Beyazkugu87
Amine Busra
@HasibeG
Namaria
60kiloyum
Tgcervanne0133
@yst38
huzurunmeraklisi
@ISILDURU
@CanTorun
Güncel : 83.2Minik Duduklu Tencere bildirim yap minik
Güncel : 83.2
geçen hafta bildirim yapmamisim ama geçen hafta 82.1 dim halbuki
merhaba kızlarrr nasılsınız? ben bir tuhafım bugün. işyerinden bir personel pozitif çıktı. beni de temaslı bildirmiş. ilçe sağlıktan aradılar. öğlene doğru eve geldim. evde izolasyondayım. gelir gelmez üst baş makineye, ben de duşa girdim. sonra bir daha arandım. 2 gün içinde test için gelecekler. dua edin negatif çıksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?