Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonusum malesef bende artı geldim
Geçen hafta 77.8
Bu akşam 78.2
Geçmiş olsun canım esimde geçen haftalarda isyerinde bi arkadaşı testi pozitif çıkmıştı esimde yaptırdı test negatif çıktı senin de negatiftir stres yapma

MaşaAllah ömrümde ilk defa 103 kiloya çıktım ki zaten 75...85 civarı dolanıp duruyordum son 6 senedir çok kilo aldım ve 3 gün sonra diyet falan kalmıyor

Çok geçmiş olsun canm. Şu anda benim ablsm da karantinada. 3 çocuğuyla beraber biri 2 aylık bebiş. Çok şükür rahat atlatıyorlar.senin de pozitif olacağını sanmyrm aynı masada çay içen arkadaşıma bile bulaşmamış

İnşallah fulyacım temiz çıkarsın
inşallah canım.
Geçmiş olsun canım esimde geçen haftalarda isyerinde bi arkadaşı testi pozitif çıkmıştı esimde yaptırdı test negatif çıktı senin de negatiftir stres yapma
teşekkür ederim. amin canım. Allahın izniyle negatif çıkarım. bir yok diyorum bir acaba olur mu diyorum. geçen gün masamda otururken maskesiz yanıma aniden gelip eğilip izin istedi. nefesini bir an üzerimde hissettim ikimizde de maske yok diyemedim o an takılıyor kafama
çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin. inşallah.
60kiloyum inşâAllah negatif çıkar sonuç
amin canım saol.

Daha 4 canım.. neden yapıyor,daha erken değil mu bu tür şeyler için bilemedim..

Hissiyat yok kötü bişey düşünme. Evet bu hoşlarına gidiyormuş ama basit haz gibi yani his yok duygu yok.
Bazen sırtın çok kaşınır yetişemezsin birinden yardım istersin nasıl rahatlatır dimi onun gibi düşün.
Yoksa bi uyanma olmuyor o yaşta olamazda.

Senin yapacağın ilk etapta yalnız bırakmamak yalnız kalırsa yapmaya çalışır.
Baktın gördün hemen seslen bişeylerle uğraşsın.
Bi müddet yapmazsa unutur inş.
Ha baktın tekrar oluyor konuşmayı denersin

Daha 4 canım.. neden yapıyor,daha erken değil mu bu tür şeyler için bilemedim..
Benim büyük kızım da 4 yaşında ve aynı şeyi yaşıyoruz sizinle. Biraz araştırdığımda normal olduğunu öğrendim bu yaşlarda olabiliyormuş. Özellikle sıkıntıdan ve yalnız kalınca gösteriyor bu tip hareketler bizimki. Sorduğumda kaşınıyor diyor. Bu yıl okula vermeyi düşünmüyordum ama evde yetemiyorum 7 aylık bi kızım daha var okula yazdıracağım. Bir süre sonra oyalacakları şeyler olduğunda unutacaklarını düşünüyorum.

Bugünün menüsü:
Sabah tam buğday sandviç
Ara: Sade kahve 5-6 badem
Öğlen 3 küçük ızgara köfte ve salata
Ara: 1 incir filtre kahve
Akşam: 1 tabak yeşil mercimek yemeği 1 dilim tb ekmek

Boğazım ağrıyor biraz 1 mandalina yiyip günü kapatacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…