- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Sabah 2 küçük parça börek yedim, cezalıyım. Öğle yemeğim bu
Psikolojik olarak nasıl gaza geldiysem acıkmıyorum bi de filtre kahve içtim. Cok mutluyum bu halimden umarım devam eder. Akşam tavuk ve salata planlıyorum. ekmek yokHemen ceza verme akşam ekmek yemezdin onunla çok acıkmayasın?
Psikolojik olarak nasıl gaza geldiysem acıkmıyorum bi de filtre kahve içtim. Cok mutluyum bu halimden umarım devam eder. Akşam tavuk ve salata planlıyorum. ekmek yok
Tesekkur ederim canim, hosbuldum...Hoş geldiniz, iyi ki geldiniz
Hosbuldum canim, gelmis gecmis olur insaallah. Tesekkur ederim...Geçmiş olsun
Hoşgeldiniz
Canım ebadan öğrencilerle görüntülü ders işlememiz gerekiyor. Ama açılmıyor açılınca kendiliğinden kapanıyor. Veliler öğretmenler aynı anda ekran başında uğraşıyoruz ama olmuyor. Ve her gün yapmamz lazımBenim okula giden yok henuz ama problem ne şu eba da herkes bir dertli
Teşekkür ederm. Genelde bulgur pilavı yapyrmHerkes şikayetçi ama el mecbur işte
Kızının doğum günü kutlu olsun pasta minik dilimdir inşâAllah :)
Bir de pilav yememeye çalışmak lazım pirinç pilavı tabii özellikle
Hoşgeldiniz. Çok samimi ve enerjik geldnz. Rahatsızlığınız için de çook geçmiş olsun. Gayet güzel ve sağlıklı besleniyorsunz çok rahat kilo verirsnzMerhaba hanimlar...
53 yasimda bir anneanneyi de araniza alir misiniz?
Benim kilo alma hikayem 2 yil once basladi.
Beyin sapi, ardindan kulak kristalleriyle ilgili bir hastalik gecirdim ve dengemi kaybettim.
13 ay kadar, neredeyse yataga bagimli yasadim.
Zar zor kisisel ihtiyaclarimi ancak gorebildim.
Yani ye ic yat, ye ic yat gibi bir donguye girdim.
Yani kilo problemimin kaynagi yeme bozuklugu degil, hareketsizlik.
4 ay once kendimi iyi hissettim ve esimle birlikte 1 saatlik yuruyuslere ciktik.
Maalesef kuyruk sokumundaki kaslar zarar gordu ve birakmak zorunda kaldim.
Ayrica denge bozuklugumdan dolayi tek basima da yurumem mumkun degil, dusme ihtimalim var. Yanimda mutlaka biri olmali.
Neyse...
Bir sure once evde ne yapabilirim derken Leslie yontemi ev yuruyusunu kesfettim.
Gecen hafta persembe gunu 1 mil olani denedim.
Normal sartlarda hareketli bir yasam surdugum icin, kondisyonum yasima gore iyi sayilir. O program hafif geldi.
Ben de cuma gunu hem yediklerimi not ederek, hem de 2 millik programa duzenli baslayarak evde de olsa hareketli yasama yeniden merhaba dedim.
Boy: 164
Kilo: 96,1 kg
Ilk hedef: 80 kg
Son hedef: 68 kg
Ayin 19'unda tartildigimda durum buydu.
Ic disiplinim ve motivasyonum genellikle iyidir.
Tek sorun var, rahatsizligimin nuksetmesi.
Bu yuzden egil kalk, saga sola bak tarzinda egzersizler bana uygun degil.
Bir de cok uzulerek sunu farkettim. Bu hastalik kol ve bacak koordinasyonuma ciddi olarak zarar vermis.
O yuzden program icindeki bazi komplike hareketleri yapamiyorum, dengemi yitiriyorum. ( benim icin komplike) Ben de kendime gore uyarladim.
En kotu walk walk walk diyorum ve programi tamamliyorum. ☺
Simdilik bir sorun yok. Cok sevdim ve keyifle yapiyorum.
Gunluk yediklerimi de paylasirim.
Ufak tefek cikarmalar ve eklemelerle saglikli beslendigimi dusunuyorum.
Saglik ve mutluluk bizimle olsun...
aynen canım inşallah güzel sonuçlar alırız yarınaGünaydın
Cuma öncesi daha da dikkat edelim menülerimize bugün
Cok tesekkur ederim, hosbuldum.Hoşgeldiniz. Çok samimi ve enerjik geldnz. Rahatsızlığınız için de çook geçmiş olsun. Gayet güzel ve sağlıklı besleniyorsunz çok rahat kilo verirsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?