Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler kizlar

Bu hafta eba beni de çok yordu. İş yerinden arayıp emineyi yönlendirmeye çalıştım. En son Perşembe günü saatlik izin alıp emineyi derse bağlayıp nasıl bağlanacağını öğretip geri döndüm. Yorucu bir hafta geçti. Bu haftasonu da ise gidicem hem gönderilecek covid numunelerinin işlemlerini yapicam. Hem de askere gidecek olanların taramaları başladı yarından itibaren gelmeye baslicaklar onları yapicam

Beslenmeme çok ayar cekemedim bu haftada ama abur cuburu biraz azalttım

Gecen hafta 101.6
Bugün 101
Fark 0.6

Decatlondan aldım ben çok kolay bi alet değil az az başlıycaz
Ben de decatlondan aldim domyos el120 modeli. Memnunum tabi bir de düzenli kullansam süper olacak
Dun gece esimin babannesi fenalasmis yogun bakima almislar. Bugun moralim pek yok. Daha dun aksam görmüştük... Ne olacagimiz hic belli degil hayatta
Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin
Kızlar merhaba,
Cenazemiz vardı iki gündür yoktum. Yarın yeniden katılacağım aranıza. İyi akşamlar
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Gunaydin hanimlar...
Ben de ilk bildirimimi yapayim.

Baslangic: 96,1
Guncel: 93.9
Fark: 2.2
Hoşgeldiniz

İnsan ister istemez ürküyor sıkıntı yapmamaya çalış, bağışıklığını kuvetli tut bugünlerde. senin beslenmeni severim ben dikkatli kaliteli beslenirsin.

Eşimde temaslıydı 14 gün karantinada kaldı iyiyiz yani ev içinde kızıma ve bana izalasyonu pek sağlayamadık dışarı çıkmadı evede kimseyi kabul etmedik zaten bu dönem normalimiz bu 20 gün oldu hiçbişey yok iyiyiz yaniii ümit ederim senikide öyle olur

Kolay gelsin canım hem iş hem evde çocuklar zor yaniii. ebadada sorunlar var velileri, ögretmenleri uğraştırıyorlar pek verim alınamıyor doğrusu.....

Saglikli ve huzurlu nice haftasonlarimiz olsun...

Gune yine limonlu, pekmezli ilik suyla baslandi.

Yumurtali, bademli, peynirli, zeytinli, kapya ve yesil biberli kahvalti yapildi. Iki dilim de tam bugday ekmegi ve sekersiz acik cay da vardi...

Ogleye yogurtlu semiz otu kavurmasi planliyorum.

Aksama da yagsiz tavada kofte, yogurt veya ton baligi salatasi olabilir.

Su saate kadar 1.5 lt suyumu ictim.

2 mil leslie de yapildi.

Sahi bu arada saglikli ve olculu beslenmeye esim de eslik ediyor. Yuruyus yapiyordu ama 3 haftadir siddetli bacak agrisi cekiyor birakti. B12 vitamin eksikligi olabilir demisler, bir ara baktiracak...

Yeniden hareketlenmenin faydalarini simdiden gormeye basladim.
En basta cigerlerim acildi, eklemlerim rahatladi...
Hareketime engel olacak bir saglik sorunu yasamadigim surece devam ederim.

Bakalim nasip...

güzel bir haftasonu diliyorum herkese
sabah kalktım. oram buram ağrıyor mu, halsizlik var mı, boğazda birşey var mı, baş ağrısı var diye yokluyorum kendimi çok şükür yok. ama psikolojik ağırlık çok.
neyse watsapp ı açtım. dün bizden ayrılan eski personelime haber vermiştim. başka şehirde yaşıyor o. kronik hasta ve bu kişiyle haftasonu beraberdi. ben bir aksilik oldu görüşemedim. git hemen test yaptır demiştim. hastaneyi ilçe sağlığı falan aramış gerek yok, temaslı bildirilmeniz gerekliydi demişler. olur mu öyle şey git ısrar et dedim. kronik hastalığın var dedim. neyse gitmiş. test almışlar. sabah konuştuk pozitif çıkmış Allah razı olsun haber verdiğin için diyor. kimse söylemedi bana. sen haber vermeseydin haberim olmayacaktı diyor. semptom yok ama kronik olduğu için ambülansla hastaneye götürüp tetkik yapacaklarmış
bana da hala gelen yok

Cok gecmis olsun.
Esim bu sabah randevu icin berberini aradi. Karantinadaymis, testi pozitif cikmis.
Gel de gonul rahatligiyla kuafore git.

sabah güzel bir kahvaltı yaptım. 1 dilim ekşimaya ekmeği yedim. yemesem iyiydi ama oldu artık. şimdi de zencefil ve portakal kabuklu yeşil çay içiyorum. bağışıklığı iyi tutalım bakalım. sabah kahvaltıdan sonra 1 omega3 ve B12 aldım.
valla numuneyi gelip alsınlar da Allaha emanetiz. çok şükür deyip oturuyorum

biz aylardır eve kimseyi almıyoruz. marttan bu yana. kimsenin evine de adım atmadım. işyeri temaslı bir durum oldu. bakalım test olayım da inşallah sonuç negatif çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…