Tarti yarin zaten canim :) bas agrisi normaldir. Şekeri kestiğin icindir. Meyve kuru meyve iyi olurSelam hanımlarr
Gününüz güzel geçiyordur umarım :) benim baş ağrımla çok iyi geçtiği söylenemez :)
Dün sabah tartım iyiydi ama pilav yedim, bugün değil yarın tartılmak istiyorum :))
Nohut haşlayıp buzluğa attım salatalara falan eklerim diye.
Abur cubur kaçamağı yapmıyorum, rafine şeker hiç tüketmiyorum bu kendimi iyi hissetmemi sağladı :)
Buralar sessizleşmiş Bonus yok diye mi?
Boşlamayalımm burayı :)
İki çocuklar günler aylar birbirine karışıyo hahaha :)Tarti yarin zaten canim :) bas agrisi normaldir. Şekeri kestiğin icindir. Meyve kuru meyve iyi olur
Oyle oluyor. Zaten surekli evdeysen ne günün anlami var ne ayınİki çocuklar günler aylar birbirine karışıyo hahaha :)
Kuru meyveyle hiç aram yok ya müsliyle yiyorum sadece. İlaçla ve kahveyle geçti şükür
Fazla uzatma arayı össlerimBi süre gelemiycem kimseye sormayın diye yazdım.
Sonra görüşürüz inşallah.
Ahh bir o başlama anını kırılma anını yakalayabilsemHasibe ben basladim gel gene birlik olalım
Geçmiş olsun cnmİyi akşamlar hanımlar
Dün hastaneden taburcu olduk ama inanılmaz yoruldum hastane çok zor geçti. Eve geldik ama halaa hastane yorgunğunu atlatamadım. birazda oda küçüktü camları açmıştım ailece hafif grip gibi kırgınlık var.
Neyse şu ara evde olucam biraz sağlıklı yemekler yapıp bağışıklık sitemimizi kuvvetli tutmak istiyorum
Kemik aldım suyuna çorba yaptım, kefir aldım, yarın pazardan kabuklu ceviz almak istiyorum süt aldım yoğurt mayalıyacağım .......gibi gibi .....
Sağol canım.Ahh bir o başlama anını kırılma anını yakalayabilsem
Geçmiş olsun cnm
Evet o anı yakalamak gercekten cok zor. Kendi topigine bak. Orada neler basarmistin. Yine yaparsinAhh bir o başlama anını kırılma anını yakalayabilsem
Geçmiş olsun cnm
BeklıyoruzBi süre gelemiycem kimseye sormayın diye yazdım.
Sonra görüşürüz inşallah.
Bir ayda harika değişimler. rutin bozulmadığı sürece bu alışkanlıklar sağlık getirir, tebrikler daim olsunSaglikli yasam yolunda bir aydir ne yaptim, ne yapmadim...
Beyaz ekmegi ve tum beyaz unlu mamulleri hayatimdan cikardim. Zaten duskunlugum de yoktu.
Tam bugday ekmegini az da olsa yiyoruz.
Rafine seker de tamamen hayatimdan cikti.
Tatli ihtiyacimi kuru meyvelerden karsiliyorum.
Abur cubur aliskanligim zaten hic yoktu.
Kuruyemisi daha ozenli ve surekli yemeye basladim.
Baligi az yerdim.
Simdilerde haftada iki kere yemeye calisiyorum.
Yogurdu ve sutu zaten cok severdim.
Sut hakkimin da cogunlugunu yogurttan yana kullanmaya basladim.
Ise guce dalip, yemek yemeyi unuttugum cok olurdu. Bu da bir sonraki ogun fazla kalori demekti.
Artik bu konuda daha dikkatliyim, ogun atlamiyorum...
Bu yaz sekersiz sade sodaya takmistim. Kemik erimesine yol actigini okudugumdan beri, haftada 1 veya 2 sise icmeye basladim...
Gune limonlu ve pekmezli ilik suyla baslamayi aliskanlik edindim.
Hastalanana kadar zaten hareketli bir hayatim vardi. Kipir kipir bir torun buyuttum...
Disariya cikip yuruyemiyorsam, leslie hanimla yururum dedim ve ona basladim.
Onu da yapamiyorsam, hareketsiz kalmamak icin ev isi yaptim.
Onu da yapamadiysam, disarida gezinti yaptim. Yatmaktan, oturmaktan iyidir.
Bu aksamdan itibaren pazartesi ve cuma aksamlari, yogurt kurunu de hayatima sokuyorum.
Butun bu gayretin karsiligi, 4.hafta sonunda bana -5,2 kg olarak dondu.
Aslinda rakamlar onemli degil.
Kendimi hafiflemis ve zinde hissediyorum, bu cok daha onemli...
Aceleci olmadan, sabirla ilerlemeye devam...
Adaş süreklilik olsun gerisi gelir. Süpersin öpüyorum. bırakmamamız lazım ben bu konuda pek yetenekli değilim......Kilom
Geçen hafta 92.7
Bu hafta 92.3
Fark 400 gr
Bu ara fazla dikkat etmedim ama haftaya yine daha düzenli olacak inşaAllah
Güzel sonuç başlanmış, başlanmış ben çok beğendim kiGunaydin :)
Gecen hafta 110.4
Bugun 108.9
Fark 1.5
Hadi sende basla yakin kglardayiz :)Güzel sonuç başlanmış, başlanmış ben çok beğendim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?