Afiyet olsun güzel menüMerhabalar
Menüm:
Sabah:1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,biber sos,domates sos,1 ceviz,3 badem,1 tatlı kaşığı kaymak,1 çay kaşığı bal,çaylar
İkindi:1 lokma peynir ekmek,1 çatal peynirli makarna
Akşam:1 kase şehriyeli domates çorbası
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar
TeşekkürlerAfiyet olsun güzel menü
Hadi inşallah kocaman bir maşallahmerhabalaaaarrrr canlarım
yüz milyonuncu diyet deneme başarısızlığından sonra bugün eşimi de ikna edip diyete başladık, öğretmen olduğu için full time evdebari beni motive etsin dimi ? ilk günümüz bugün, artık mönü yazabilecek kıvam geldi gibi.
Hayırlı olsun canım malesef.ikimizde verdiğimiz kiloları geri aldık sen başlamışsın ne güzel darısı başıma hergun bugün başlıyorum diyorum gene olmuyor konsantre olamıyorum korona bir yandan deprem bir yandan psikoloji kalmadıSlm kizlar.
Bugün ben de bismillah dedim başladım. Moduma girdiğime inanıyorum. Bakalım inşallah bu sefer sağlam başladım gibi. İbre 110a vurunca tabi insan şoka girmiyor değil.
Hayırlısı olsun bakalim. Her gün düzenli menü yazmaya ve boğazımı tutmaya gayret gostericem inşallah.
Bugün özellikle akşama doğru çok acıktım. Mutfağa girmedim hiç sağa sola saldirmayayim diye. Yeşilçay yaptım çıktım. Akşamları erken yatmaya çalışmam lazım çünkü gece oturdukca insanın bir şeyler atistirasi geliyor. Gerçi bu gece de saati 1 ettik. Neyse uyuyup kalmadan menümü de vereyim yarın tekrar gelirim.
09.00 hindiba kahvesi
11.00 marul, maydanoz, dereotu, beyaz peynir, domates, salatalık, çeyrek avokado, ceviz, çay
13.00 türk kahvesi
16.00 Nescafe
18.15 1 kase mercimek çorbası, az tane fasulye, 4-5 Bulgurlu lahana sarması, 1 küçük kase yoğurt. Aç oldugum için yemeği hızlı yedim ve doymamisim gibi hissettim bu yüzden sofradan kalkmadan önce birazcikta fındık kırdım yedim.
22.00 yaseminli yeşil çay
Su 2lt yi gecmistir
Spor yok akşam yemekten sonra uyuyup kaldım yarın onada başlarım insallah.
Bu arada sizler de iyisinizdir inşallah
Sağol cnm. Ben de uzun zamandır senin gibiydim ama artık yeter dedim, motivasyonu sağladım başladım çok şükür. Hadi sende toparlan biraz her beraber eski günlerdeki gibi tam gaz gidelimHayırlı olsun canım malesef.ikimizde verdiğimiz kiloları geri aldık sen başlamışsın ne güzel darısı başıma hergun bugün başlıyorum diyorum gene olmuyor konsantre olamıyorum korona bir yandan deprem bir yandan psikoloji kalmadı
Slm kizlar.
Bugün ben de bismillah dedim başladım. Moduma girdiğime inanıyorum. Bakalım inşallah bu sefer sağlam başladım gibi. İbre 110a vurunca tabi insan şoka girmiyor değil.
Hayırlısı olsun bakalim. Her gün düzenli menü yazmaya ve boğazımı tutmaya gayret gostericem inşallah.
Bugün özellikle akşama doğru çok acıktım. Mutfağa girmedim hiç sağa sola saldirmayayim diye. Yeşilçay yaptım çıktım. Akşamları erken yatmaya çalışmam lazım çünkü gece oturdukca insanın bir şeyler atistirasi geliyor. Gerçi bu gece de saati 1 ettik. Neyse uyuyup kalmadan menümü de vereyim yarın tekrar gelirim.
09.00 hindiba kahvesi
11.00 marul, maydanoz, dereotu, beyaz peynir, domates, salatalık, çeyrek avokado, ceviz, çay
13.00 türk kahvesi
16.00 Nescafe
18.15 1 kase mercimek çorbası, az tane fasulye, 4-5 Bulgurlu lahana sarması, 1 küçük kase yoğurt. Aç oldugum için yemeği hızlı yedim ve doymamisim gibi hissettim bu yüzden sofradan kalkmadan önce birazcikta fındık kırdım yedim.
Su 2lt yi gecmistir
Hoşbuldum cnm.Gelmişsin hoşgeldin ❤ dün aklımdan geçtin gece bişeye bakıyodum konuşmamızı gördüm yarın bi selam verim dedim.
Annem hasta o iyileşsinde başka bişey istemiyorum.
çok geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin ..Gelmişsin hoşgeldin ❤ dün aklımdan geçtin gece bişeye bakıyodum konuşmamızı gördüm yarın bi selam verim dedim.
Annem hasta o iyileşsinde başka bişey istemiyorum.
Bence kalori farki oldugundan miktar degisimiyle olabilirdiyette tavuk yerine ton balığı yenir mi ? googeleyi arattım ama doğru düzgün kıyaslama bulamadım
Bildirimleri gormedimmi, gelmedi mi bilmiyorum şimdi gördüm. Hoşgeldin hasibe inşallah birbirimizi destekleyelim. Geçen karantina da herkes ibreyi yukari çekti. Ama şimdi bir nebze alıştık, insanoğlu alışıyor işte. İlk korona ciktiginda titreyerek haberlere bakıyordum ..Slm kizlar.
09.00 hindiba kahvesi
13.00 türk kahvesi
16.00 Nescafe
Su 2lt yi gecmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?