Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar
Menüm:
Sabah:1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,biber sos,domates sos,1 ceviz,3 badem,1 tatlı kaşığı kaymak,1 çay kaşığı bal,çaylar
İkindi:1 lokma peynir ekmek,1 çatal peynirli makarna
Akşam:1 kase şehriyeli domates çorbası
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar

Afiyet olsun güzel menü

merhabalaaaarrrr canlarım
yüz milyonuncu diyet deneme başarısızlığından sonra bugün eşimi de ikna edip diyete başladık, öğretmen olduğu için full time evde bari beni motive etsin dimi ? ilk günümüz bugün, artık mönü yazabilecek kıvam geldi gibi.

Hadi inşallah kocaman bir maşallah
Malum tedbirler arttirildi. Evet ev ahalisi durmadan yemek isticek. Bizim sinavimizda bu olacak.
Ama zayiflar bile kg almamaya calisirken biz uzerine eklersek, ya sonra?
Bu yuzden bunu avantaja cevirmeye caliscaz. Gerekirse yeni tatlar denicez. Kacamak elbet olur olmamasi mucize olur. Ama sporla yada sonraki günkü ogunlerle toparlariz. Hem sen daha da avantajlisin eşinle yapacaksınız diyeti

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah:1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,biber sos,domates sos,1 ceviz,1 çay kaşığı bal,çaylar
İkindi:1 dilim ayva,2 dilim peynir,10 eti acılı çubuk kraker
Akşam:1/2 dilim kızarmış uno denge ekmek,1 kase şehriyeli domates çorbası,ekşi soslu mantar ve brokoli
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar

Slm kizlar.
Bugün ben de bismillah dedim başladım. Moduma girdiğime inanıyorum. Bakalım inşallah bu sefer sağlam başladım gibi. İbre 110a vurunca tabi insan şoka girmiyor değil.
Hayırlısı olsun bakalim. Her gün düzenli menü yazmaya ve boğazımı tutmaya gayret gostericem inşallah.
Bugün özellikle akşama doğru çok acıktım. Mutfağa girmedim hiç sağa sola saldirmayayim diye. Yeşilçay yaptım çıktım. Akşamları erken yatmaya çalışmam lazım çünkü gece oturdukca insanın bir şeyler atistirasi geliyor. Gerçi bu gece de saati 1 ettik. Neyse uyuyup kalmadan menümü de vereyim yarın tekrar gelirim.

09.00 hindiba kahvesi
11.00 marul, maydanoz, dereotu, beyaz peynir, domates, salatalık, çeyrek avokado, ceviz, çay
13.00 türk kahvesi
16.00 Nescafe
18.15 1 kase mercimek çorbası, az tane fasulye, 4-5 Bulgurlu lahana sarması, 1 küçük kase yoğurt. Aç oldugum için yemeği hızlı yedim ve doymamisim gibi hissettim bu yüzden sofradan kalkmadan önce birazcikta fındık kırdım yedim.
22.00 yaseminli yeşil çay
Su 2lt yi gecmistir
Spor yok akşam yemekten sonra uyuyup kaldım yarın onada başlarım insallah.

Bu arada sizler de iyisinizdir inşallah

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah:1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,biber sos,domates sos,1 ceviz,1 çay kaşığı bal,çaylar
İkindi:Sade kahve,minik çikolatalı bisküvi
Akşam:1 kase şehriyeli domates çorbası(bitti ),yarım haşlanmış içli köfte,1 kase yoğurt
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım malesef.ikimizde verdiğimiz kiloları geri aldık sen başlamışsın ne güzel darısı başıma hergun bugün başlıyorum diyorum gene olmuyor konsantre olamıyorum korona bir yandan deprem bir yandan psikoloji kalmadı

Sağol cnm. Ben de uzun zamandır senin gibiydim ama artık yeter dedim, motivasyonu sağladım başladım çok şükür. Hadi sende toparlan biraz her beraber eski günlerdeki gibi tam gaz gidelim

Gelmişsin hoşgeldin ❤ dün aklımdan geçtin gece bişeye bakıyodum konuşmamızı gördüm yarın bi selam verim dedim.

Annem hasta o iyileşsinde başka bişey istemiyorum.

Gelmişsin hoşgeldin ❤ dün aklımdan geçtin gece bişeye bakıyodum konuşmamızı gördüm yarın bi selam verim dedim.

Annem hasta o iyileşsinde başka bişey istemiyorum.
Hoşbuldum cnm.
Geçmiş olsun annene Allah şifa versin

Dünkü menümü yazmamıştım gelmişken onu da yazayım hemen
12.30 domates salatalık 2haslanmis yumurta ceviz marul maydanoz dereotu peynir çay
15.00 filtre kahve 2 bardak
18.00 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak
kıymalı Karnıbahar, 1 küçük kase yoğurt, biraz fındık, 3 küçük mandalina
Bir kaç gün sonra akşam yemeğe saldirmalarim geçer insallah
21.30 3 küçük mandalina daha yedim ve çay içtim sonra 2 bardak

diyette tavuk yerine ton balığı yenir mi ? googeleyi arattım ama doğru düzgün kıyaslama bulamadım

Bildirimleri gormedimmi, gelmedi mi bilmiyorum şimdi gördüm. Hoşgeldin hasibe inşallah birbirimizi destekleyelim. Geçen karantina da herkes ibreyi yukari çekti. Ama şimdi bir nebze alıştık, insanoğlu alışıyor işte. İlk korona ciktiginda titreyerek haberlere bakıyordum ..

3 aralık menüsü
Kahvalti yok.
13.00 gibi kofteli ogle yemegi yedim.

Arada nescafe ve 2 medine hurmasi var resim yok
Sonra turk kahvesi
Aksam yemegi 19.00

Eklentiler

• IMG_20201203_185929.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20201203_170628_961.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20201203_152242_469.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 22
Menüm:
Sabah:1 dilim uno denge ekmek,1 rafadan yumurta,peynir,zeytin,biber sos,domates sos,acı kuru biber,1 ceviz,1 çay kaşığı bal,çaylar
İkindi:10-15 eti acılı çubuk kraker,2-3 lokma peynir ekmek
Akşam:1/4 ince dilim ekmek,1 küçük tabak zeytinyağlı pırasa,1 kase yoğurt
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar(yanında bir şeyler yememek için kendimi zor tutuyorum.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…