- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Hoşbuldum cnm. Ben de artık haberleri takip etmiyorum. Önceden internetten girip vaka sayılarına bakardım şimdi en son ne zaman baktığımı hatırlamıyorum.Bildirimleri gormedimmi, gelmedi mi bilmiyorum şimdi gördüm. Hoşgeldin hasibe inşallah birbirimizi destekleyelim. Geçen karantina da herkes ibreyi yukari çekti. Ama şimdi bir nebze alıştık, insanoğlu alışıyor işte. İlk korona ciktiginda titreyerek haberlere bakıyordum ..
Afiyet olsun cnm çok güzel gorunuyorlar3 aralık menüsü
Kahvalti yok.
13.00 gibi kofteli ogle yemegi yedim.
Arada nescafe ve 2 medine hurmasi var resim yok
Sonra turk kahvesi
Aksam yemegi 19.00
Tebrik ederim cnm.Günaydın
Kilo bildirimi:
Başlangıç: 95.7 (22.10.2020)
Geçen hafta: 90.2
Bu hafta: 89.4
Giden: 0.8
Toplam giden: 6.3
Hedef: 65
Canim gelemedim.1 Aralık'ta 110 ile başladım
Bugün 108.2
Fark: -1.8
Tabiki ödem gitti ama olsun yine de ekşi görmek güzel
Spor 15 dk
Haydi kızlar bildirimleri alayım geçen hafta bu hafta diye söz usenmicem akşam tablo yapicam
Hayırdır cnm neden uyumadım çocuk mu hastaCanim gelemedim.
Burda kimse kalmadi ya cok üzücü...
Bende pazartesi 105.3tüm
Bugun 104.9 dum. Ama gece hic uyumadik
Gece kalkip oturuyoruz iki bebeyleHayırdır cnm neden uyumadım çocuk mu hasta
misafir1001 Amine Busra ve ben kaldık sanırım sitede Bonus annesi hasta Allah şifa versin. Diğer kızlar nerdeler sıkıntılı bir durum yok inşallah.
ISILDURU
huzurunmeraklisi
60kiloyum
74FRIDA
Bir kaç sayfa geriye gittim sizden başkası kalmamis
amin canım. şimdi de kuzenimin eşi kovid olduSize de geçmiş olsun Allah şifa versin
90+ biraz durgun. hareketlendirmek lazım. sen de hoşgeldin hasibecim.misafir1001 Amine Busra ve ben kaldık sanırım sitede Bonus annesi hasta Allah şifa versin. Diğer kızlar nerdeler sıkıntılı bir durum yok inşallah.
ISILDURU
huzurunmeraklisi
60kiloyum
74FRIDA
Bir kaç sayfa geriye gittim sizden başkası kalmamis
Güzel bir baslangic olmuş cnm senin için de. Ara sıra gel çok boslama motivasyonumuz birbirimize bulassin gaza gelelimyıl başından önce elimde matbaa işlerini bitirmem gerektiği için maalesef sürekli çalışıyorum, onun dışında cok şükür bi sıkıntı yok. pazartesi eşimle diyete başladık, o destek verdiği için zorlansam da devam ediyorum kilom 95 den 93.5 oldu :)
Geçmiş olsun fulya. Evet buraları hareketlendirmek lazım. Haydi kolları sıvayınamin canım. şimdi de kuzenimin eşi kovid oldu
90+ biraz durgun. hareketlendirmek lazım. sen de hoşgeldin hasibecim.
Harikasin. Menulerini bekliyoruz. Bize de ilham olsun :)yıl başından önce elimde matbaa işlerini bitirmem gerektiği için maalesef sürekli çalışıyorum, onun dışında cok şükür bi sıkıntı yok. pazartesi eşimle diyete başladık, o destek verdiği için zorlansam da devam ediyorum kilom 95 den 93.5 oldu :)
Cok gecmis olsun. Haydi 400 gr gitmis. Diyete debam etamin canım. şimdi de kuzenimin eşi kovid oldu
90+ biraz durgun. hareketlendirmek lazım. sen de hoşgeldin hasibecim.
Merhabalar,ben de emekli öğretmenim.Daha önce ben de burada 91 kilodan 54 kiloya kadar inmiştim.Tepkiler üzerine biraz alayım derken ipin ucu kaçtı ve kilom arttı.1 yıl önce emekli olmuştum. Emekliliğin verdiği rahatlık ve ardından gelen virüs sonucu evde oturmayla da 95.7 yi gördüm.Şimdi buradayım,iyi gidiyor,umarım devamı gelir.Tebrik ederim cnm.
Biz seninle tanismadik ben yokken geldin sanırım sen.
Ben 32 yasinda 3 çocuk annesi hemşireyim. Hayatımda en fazla 107kilo oldum sanra Ahmet apanin seviyeler sistemini uygulayarak 67 kiloya düştüm. Coronadan dolayı işyerinde yaşadığım büyük stresten dolayı fazlasıyla geri aldım. İlk defa 110 oldum ve şimdi tekrar başladım işte.
Sen kimsin kimlerdensin?
Menülerin güzel gidiyor. İnşallah istediğin kiloya ulaşabilirsin. Buraları biraz hareketlendirebilirsek daha zevkli kilo verme sürecimiz olur. Rekabet hırs azim güzeldirMerhabalar,ben de emekli öğretmenim.Daha önce ben de burada 91 kilodan 54 kiloya kadar inmiştim.Tepkiler üzerine biraz alayım derken ipin ucu kaçtı ve kilom arttı.1 yıl önce emekli olmuştum. Emekliliğin verdiği rahatlık ve ardından gelen virüs sonucu evde oturmayla da 95.7 yi gördüm.Şimdi buradayım,iyi gidiyor,umarım devamı gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?