Gelicem cnm inşallah
HoşgeldinizSelam kizlar kahvaltıda beyaz peynir bir kaç zeytin bir adet domates yarına yakın pide yedim akşama kuş başı yapacağım igleyede bir kahve iccecm
Ay cnm kacmicaz inşallah üstesinden gelicez bu durumunBulamiyorum
@74FRIDA
@ISILDURU
@huzurunmeraklisi
@Hepfitim
Nerelerdesiniz, nereye kadar kaçacaksınız kendinizden? Ne zaman icinizde ki cevheri yeniden göreceğiz. Ben yaptiysam sizde yapabilirsiniz. Birlik olalim, herşeyi yeniden yazalim. Yaza tiril tiril elbiseler etekler giyelim. Onleri bollasan gomlekleri giyelim
Cikolata tolere edebilirsin ama pilav iki gundur ve bugun 2 ogunde de varbu aralar çikolatayla problemim var
Hep birlik olursak cok guzel yol alabiliriz bu arada gecmis olsun. Takviyelerini ihmal etme. Sizlere cok yuk bindi bu surecteSlm kizlar
Bir kaç gün gelemedim
Hem iş yogunlugum vardı hem de biraz rahatsızlandım kaslarımda kasılmalar ellerimde uyuşmalar vs oluyordu. Magnezyum takviyesi almaya başladım. Biraz azaldı çok şükür.
Bu hafta hiç ama hiç iyi beslenemedim.
Bugün 110.3 çıktım
Geçen hafta 108.2ydim
Fark +2.1
Benim hedefim de ocak 1 de 105 olmak olsun. Hadi bakalım.
Bu arada herkes başlangıç kilosunu da yazsın yarın akşam bildirimleri toplayıp tablomuzu yapayım.
Gelicem cnm inşallah
Hoşgeldiniz
Ay cnm kacmicaz inşallah üstesinden gelicez bu durumun
Çok iyi vermişsn tebrik ederm gerçekten. Devamında 79 u göreceğiz hepimiz.Kilo bildirimi:
Başlangıç: 95.7 (22.10.2020)
Geçen hafta: 89.4
Bu hafta: 88.5
Giden: 0.9
Toplam giden: 7.2
Hedef: 65
Neden olmasın. İnan 20 gün dişini sık ağxını tut 99 çok rahat gmrürsün.İnşallah belki yilbasi hedefimi tutttururum :)))
Süpersin canım. Devamı da gelsn.Selam kizlar kilo bildirim
Haziran da 94.5 kilo( 3 ayda ne yaptın diye sormayın ilaç kullandığım için veremedim)
1Eylül'de 92 oldum geçen hafta 86 bu gün 85.4
Pikav ekmek çikolata diyet menüsü değil rakibem. Bu cuma bakakım kim daha çok eksi görecek.öğlen 13.00
mantarlı soğanlı isotlu omlet
biber
1 yk pilav
1 incecik dilim saf çavdar ekmeği
ara
2 brezilya cevizi
3 minik hurma
akşam 19.00
75 gr çikolata (fındıklı/bademli)
etli bezelye
4-5 yk pilav
cacık
yatana kadar 1 lt den fazla su
30 dk yürüyüş
Çok iyi vermişsn tebrik ederm gerçekten. Devamında 79 u göreceğiz hepimiz.Kilo bildirimi:
Başlangıç: 95.7 (22.10.2020)
Geçen hafta: 89.4
Bu hafta: 88.5
Giden: 0.9
Toplam giden: 7.2
Hedef: 65
Neden olmasın. İnan 20 gün dişini sık ağxını tut 99 çok rahat gmrürsün.İnşallah belki yilbasi hedefimi tutttururum :)))
Süpersin canım. Devamı da gelsn.Selam kizlar kilo bildirim
Haziran da 94.5 kilo( 3 ayda ne yaptın diye sormayın ilaç kullandığım için veremedim)
1Eylül'de 92 oldum geçen hafta 86 bu gün 85.4
Pikav ekmek çikolata diyet menüsü değil rakibem. Bu cuma bakakım kim daha çok eksi görecek.öğlen 13.00
mantarlı soğanlı isotlu omlet
biber
1 yk pilav
1 incecik dilim saf çavdar ekmeği
ara
2 brezilya cevizi
3 minik hurma
akşam 19.00
75 gr çikolata (fındıklı/bademli)
etli bezelye
4-5 yk pilav
cacık
yatana kadar 1 lt den fazla su
30 dk yürüyüş
Kakaolu sütlü yulaf tavsiye ederm canjm. Ben içibe kuru incşr de doğruyum enfes oluyor bu aralar tatlı niyetine yiyorum. Baya da tok tutuyorbu aralar çikolatayla problemim var
Ya bende yaptim yulaf lapasi gorunum harikaydi ama tatlandirici hic bisey katmadim tarife de bakmadim zor yedim yarisini döktüm. Meğerse bal yada pekmez yaziyormuş tarifte :'(Kakaolu sütlü yulaf tavsiye ederm canjm. Ben içibe kuru incşr de doğruyum enfes oluyor bu aralar tatlı niyetine yiyorum. Baya da tok tutuyor
Kurı meyvelerle harika oluyor canım. Ben ilk bşr iki yaptığımı yiyememiştm. Benim yulaf sert kalmıştı. Yapa yapa buldum canım.Ya bende yaptim yulaf lapasi gorunum harikaydi ama tatlandirici hic bisey katmadim tarife de bakmadim zor yedim yarisini döktüm. Meğerse bal yada pekmez yaziyormuş tarifte :'(
Evet deneye yanila buluyosun ancakKurı meyvelerle harika oluyor canım. Ben ilk bşr iki yaptığımı yiyememiştm. Benim yulaf sert kalmıştı. Yapa yapa buldum canım.
harikaBu sabah 500 gr daha eksi gördüm desemkendi kendimi gaza getiriyorum şuan. Yaparsin aslansin kaplansin diye
olsun yarın dengelersin canım.İyi akşamlar
Menüm:
Sabah:1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,biber sos,domates sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi:1 mandalina
Akşam: 2 dilim( büyüktü) pizza,1 su bardağı şalgam ( pizza olunca dayanamadım)
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar
hadi hasibecim elele başaracağızSlm kizlar
Bir kaç gün gelemedim
Hem iş yogunlugum vardı hem de biraz rahatsızlandım kaslarımda kasılmalar ellerimde uyuşmalar vs oluyordu. Magnezyum takviyesi almaya başladım. Biraz azaldı çok şükür.
Bu hafta hiç ama hiç iyi beslenemedim.
Bugün 110.3 çıktım
Geçen hafta 108.2ydim
Fark +2.1
Benim hedefim de ocak 1 de 105 olmak olsun. Hadi bakalım.
Bu arada herkes başlangıç kilosunu da yazsın yarın akşam bildirimleri toplayıp tablomuzu yapayım.
Gelicem cnm inşallah
Hoşgeldiniz
Ay cnm kacmicaz inşallah üstesinden gelicez bu durumun
hiç sorma bugün de vardı. yarın menülerimi sıfırlayacağım ama. diyet menüsü olacak Allahın izniyle.Cikolata tolere edebilirsin ama pilav iki gundur ve bugun 2 ogunde de var
aslında bugün yapacaktım. dün yulaf aldım ama çikolata yiyince yapmadım artık.Kakaolu sütlü yulaf tavsiye ederm canjm. Ben içibe kuru incşr de doğruyum enfes oluyor bu aralar tatlı niyetine yiyorum. Baya da tok tutuyor
ben taze meyveyle yapıyorum. öyle daha çok seviyorum. kellogs un yulafı daha yumuşan sanki. önceden eti alıyordum. şimdi kellogs alıyorum. aklında olsun.Kurı meyvelerle harika oluyor canım. Ben ilk bşr iki yaptığımı yiyememiştm. Benim yulaf sert kalmıştı. Yapa yapa buldum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?