- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Kahvaltın iyiymiş. Biraz spor ekleseydin dengelerdin. Ya da yarına karbonsuz geçirsen tolere olur. Önemli olan bozdum nasılsa deyip devamını getirmemek orada dur diyebilmekİyi akşamlar
Menüm:
Sabah:1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,biber sos,domates sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi:1 mandalina
Akşam: 2 dilim( büyüktü) pizza,1 su bardağı şalgam ( pizza olunca dayanamadım)
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar
Çok iyi gidiyorsun canım. Azmin daim olsunBu sabah 500 gr daha eksi gördüm desemkendi kendimi gaza getiriyorum şuan. Yaparsin aslansin kaplansin diye
Cok guzel taytlar var acik olsam zayiflayinca alirdim :)bu aralar aklıma fena takıldı: zayıflayayım deri pantalon alicim
Bugun cok cozuttumÇok iyi gidiyorsun canım. Azmin daim olsun
Ahh ah bacım ben aldimda giyemeden gene şişko oldum ya ahhhCok guzel taytlar var acik olsam zayiflayinca alirdim :)
Yaz menüyü görelim canım.sabahki eksi seni yoldan çıkardı demi?? Cumaya kadar bakma tartıyaBugun cok cozuttum
İstersen tekrar girebilirsinAhh ah bacım ben aldimda giyemeden gene şişko oldum ya ahhh
Hadi gel başla canım menü yaz 3 5 güne toparlatsın. Bu gidişata dur demek lazım. 100 mu olmak istiyorsun.Bende bir ucundan başlayayım diyorum ama kilomu bilmiyorum 95 desek yeterli olurmu Acaba yoksa dahamı fazla
Bence bir an evvel tartilip gercekle yuzlesmen lazim. Evet gercekten cok zor ama cok zor bir surecten geciyoruzBende bir ucundan başlayayım diyorum ama kilomu bilmiyorum 95 desek yeterli olurmu Acaba yoksa dahamı fazla
taytı evde giyerim. taytla dışarı çıkmam da dar deri pantolon istiyorum. çok şık duruyor.Cok guzel taytlar var acik olsam zayiflayinca alirdim :)
tartı yok mu orada canım? yarın başla işte. yoksa daha yukarı çıkar.Bende bir ucundan başlayayım diyorum ama kilomu bilmiyorum 95 desek yeterli olurmu Acaba yoksa dahamı fazla
Tartı yok bu evde canim, zaten çocuklarla koronadan dolayi dışarı da çıkmıyoruz ,ben başlayayım olduğu kadar artık yılbaşına evimize gitmeyi düşünüyoruz net rakamı o zaman veririm artıktaytı evde giyerim. taytla dışarı çıkmam da dar deri pantolon istiyorum. çok şık duruyor.
tartı yok mu orada canım? yarın başla işte. yoksa daha yukarı çıkar.
Günaydın. Haydi inşallah yaza kadar kurtulalim yüklerimizdenGunaydinnnnhadi bismillah bugün başlıyoruz inşallah sonuna kadar devam etmek dileğiyle aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?