Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler

Kah 12
Fırınlanmış biber yoğurtlu
1 zeytin
4 d sucuk
Peynir
Çeyrek d ekmek

Ara 3
Sütlü kahve
1 kuru incir
15.20 kadar antep fıstığı
Kestane 10 a yakın

Akşam 6
1 kase kuru fasulye
1 çorba kaşığı pirinç pilavı
1 kase kadar dolma
Ara 8
1 mandalina
Az kabak çekirdeği
Su 2 lt
Spor 30 dk leslie

Dün kestane pişirdi eşim akşam çok yemedim gündüze sakladım. Akşam tabağına 3 kaşık pilav aldm bikaç çatal yedikten sonra komşum dolma getirdi
Pilavı yemedim dolmayı yedim. En azından leslie yaparak dengelemeye çalşyrm. Dayanabilirsem cumaya kadar tartılmayacam

Kahvaltın iyiymiş. Biraz spor ekleseydin dengelerdin. Ya da yarına karbonsuz geçirsen tolere olur. Önemli olan bozdum nasılsa deyip devamını getirmemek orada dur diyebilmek

Ahh ah bacım ben aldimda giyemeden gene şişko oldum ya ahhh
İstersen tekrar girebilirsin bende subatta o mont bol gelecek sekilde olsun istiyorum. Annem aldiginda bile tam uzerime goreydi. Hatta burda yazmistim kolalti patlamışta babam görüp söylemişti cok utanmistim

Cok guzel taytlar var acik olsam zayiflayinca alirdim :)
taytı evde giyerim. taytla dışarı çıkmam da dar deri pantolon istiyorum. çok şık duruyor.
Bende bir ucundan başlayayım diyorum ama kilomu bilmiyorum 95 desek yeterli olurmu Acaba yoksa dahamı fazla
tartı yok mu orada canım? yarın başla işte. yoksa daha yukarı çıkar.

taytı evde giyerim. taytla dışarı çıkmam da dar deri pantolon istiyorum. çok şık duruyor.

tartı yok mu orada canım? yarın başla işte. yoksa daha yukarı çıkar.
Tartı yok bu evde canim, zaten çocuklarla koronadan dolayi dışarı da çıkmıyoruz ,ben başlayayım olduğu kadar artık yılbaşına evimize gitmeyi düşünüyoruz net rakamı o zaman veririm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…