Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benim de kuzenlerden biri ve eniştem iyileşti ama halsizlik yoğun. diğer kuzen hastanede yatıyor. oksijen desteği veriliyor. ama çok şükür ilk günlere göre daha iyi. Rabbim nerede varsa şifa versin. hep tedirginiz. diğer iki kuzen de cenazeden sonra karantinaya aldılar kendilerini. çünkü tabutu bile kendileri kapatmışlar. görevliler ellememiş. siz kapatın demişler. eldiven yok bir şey yok. her yer çok kötü durumda.

Allah şifa versin. Cocuklarla bugün pek gelemedim keyfimde yoktu. Diyete devam

İyi akşamlar bugünün menüsü
KAHVALTI 12
1.5 haş yumurta
2.3 çatal kavurma
Peynir
Çökelek
Domates yeşillik
3..4 ceviz 1 d kadar pestil

Ara 1 mandalina
Akşam
Fırınlanmış tavuk 3.4 d patetes biber
1 kase tavuklu şehriyeki çorba (kızıma yaptm)
1 d nar
Spor Bütün gün temizlik
Su en az 1.5 lt

öğlen 12.30
küçük lavaş arası biberli sucuklu az peynirli omlet dürüm
2 çeri domates, biber

öğlen 16.30 lapa
150 mlt süt
3 yk yulaf
1 tk kakao
1 tk bal
1 tk sade fıstık ezmesi
1 tk hindistancevizi rendesi
6-7 çiğ badem
7-8 böğürtlen

akşam 19.15
4 köfte + biber
köz kapya, roka, domates, kırmızı soğan salatası
küçük lavaşın 2/3 ü

gün içinde 1 sade Türk kahvesi ve 1 kupa filtre kahve içtim.

yatana kadar 2 lt ye yakın su ve 2 kupa yeşil çay içerim.

30 dk leslie 90 puan

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah:1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,biber sos,domates sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: Bir lokma pizza(dünden kalanı ısıtınca), 2 çatal ekşi soslu mantar
Akşam:3 ızgara köfte, soğan,domates,biber(hepsi ızgara) ,ekşi soslu mantar,1 su bardağı şalgam
Sade kahve
2.5 lt.su
2 kupa yeşil çay
Çaylar

Kahvaltın iyiymiş. Biraz spor ekleseydin dengelerdin. Ya da yarına karbonsuz geçirsen tolere olur. Önemli olan bozdum nasılsa deyip devamını getirmemek orada dur diyebilmek
Teşekkürler,aslında dün 5600 adım yürümüştüm ama etkisi ne kadar olur bilemiyorum.Hiç yoktan iyidir diyeyim.
Evet aynen katılıyorum,ertesi gün dikkat edildiğinde yerleşmeden de gidiyor.Bırakmamak lazım,kaldığımız yerden devam.

Güzel menü afiyet olsun. Yalnız lavaşların miktarı çok değilse Tam eksi getirecek menü. Afiyet olsun

Afiyet olsun. Böğürtlen dondurulmus mu

İyi geceler kızlar.
Bugün biraz duygusal boşalma yaşadım. Eşimle konuştum dertlestim biraz. Çok yoruldum artık uğraşmaktan al ver al ver diye. Haklısın diyor o da ben de kilolu olsam yapamazdim diyor (1.83cm 76kg)

Hep birlik olursak cok guzel yol alabiliriz bu arada gecmis olsun. Takviyelerini ihmal etme. Sizlere cok yuk bindi bu surecte
Teşekkür ederim cnm
İnşallah cnm
Gunaydinnnnhadi bismillah bugün başlıyoruz inşallah sonuna kadar devam etmek dileğiyle aminnn
Amin cnm inşallah

Afiyet olsun. Böğürtlen dondurulmus mu
evet derindondurucuda vardı. superfress in de var ama pahalıya geliyor. ben hesaplı olsun diye yazın böğürtlen ve vişne alıp yıkayıp vişnelerin çekirdeklerini de çıkartıp derin dondurucuya koyuyorum. biraz yer tutuyor ama bizde iki dolap var. bana iyi oluyor çünkü lapada veya başka birşey de kullanıyorum.

haklısın canım al ver çok yoruyor. hayır verdiklerimizide koruyamadık. o bile yordu bizi. şu an 88 im. biz yaşlarda insanlar en fazla 60 kiloyla fıstık gibi dolaşıyorlar.

amin canım cümlesine. doğrudur ufaklıklar oyalamıştır. onlar da sıkıldı napsınlar. hep evde hep evde
Benim kızlar artık fenalarda tebeşir aldırdılar babalarına adam dükkan dükkan gezmiş bulabilmek için tebeşirmi kaldı bu devirde çıktık bahçeye sek seK çizdik oymuycakmis yagmur yağdı iki gündür evde çıkamadı yarın bem kaçta izinliyim çıkıp tekrar cizicem diyor yok sana izin yarın dedim beni hiç izligilendirmez ben çıkar çizerim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…