Allah şifa versin. Cocuklarla bugün pek gelemedim keyfimde yoktu. Diyete devambenim de kuzenlerden biri ve eniştem iyileşti ama halsizlik yoğun. diğer kuzen hastanede yatıyor. oksijen desteği veriliyor. ama çok şükür ilk günlere göre daha iyi. Rabbim nerede varsa şifa versin. hep tedirginiz. diğer iki kuzen de cenazeden sonra karantinaya aldılar kendilerini. çünkü tabutu bile kendileri kapatmışlar. görevliler ellememiş. siz kapatın demişler. eldiven yok bir şey yok. her yer çok kötü durumda.
amin canım cümlesine. doğrudur ufaklıklar oyalamıştır. onlar da sıkıldı napsınlar. hep evde hep evdeAllah şifa versin. Cocuklarla bugün pek gelemedim keyfimde yoktu. Diyete devam
afiyet olsun canım. ama bence 3 dilim ekmek yeme. mesela sabah 2 ince dilim tahıl ekmeğiyle tostun yanında 1 yumurta olabilirdi. daha tok tutar ve daha az karbo tüketmiş olursun.
Teşekkürler,aslında dün 5600 adım yürümüştüm ama etkisi ne kadar olur bilemiyorum.Hiç yoktan iyidir diyeyim.Kahvaltın iyiymiş. Biraz spor ekleseydin dengelerdin. Ya da yarına karbonsuz geçirsen tolere olur. Önemli olan bozdum nasılsa deyip devamını getirmemek orada dur diyebilmek
Güzel menü afiyet olsun. Yalnız lavaşların miktarı çok değilseöğlen 12.30
küçük lavaş arası biberli sucuklu az peynirli omlet dürüm
2 çeri domates, biber
öğlen 16.30 lapa
150 mlt süt
3 yk yulaf
1 tk kakao
1 tk bal
1 tk sade fıstık ezmesi
1 tk hindistancevizi rendesi
6-7 çiğ badem
7-8 böğürtlen
akşam 19.15
4 köfte + biber
köz kapya, roka, domates, kırmızı soğan salatası
küçük lavaşın 2/3 ü
gün içinde 1 sade Türk kahvesi ve 1 kupa filtre kahve içtim.
yatana kadar 2 lt ye yakın su ve 2 kupa yeşil çay içerim.
30 dk leslie 90 puan
Tam eksi getirecek menü. Afiyet olsunİyi akşamlar
Menüm:
Sabah:1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,biber sos,domates sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: Bir lokma pizza(dünden kalanı ısıtınca), 2 çatal ekşi soslu mantar
Akşam:3 ızgara köfte, soğan,domates,biber(hepsi ızgara) ,ekşi soslu mantar,1 su bardağı şalgam
Sade kahve
2.5 lt.su
2 kupa yeşil çay
Çaylar
küçük ve ince lavaştılar canım. uzun süredir almamıştık. bu ara çok canım istiyordu aldım.Güzel menü afiyet olsun. Yalnız lavaşların miktarı çok değilse
Tam eksi getirecek menü. Afiyet olsun
Afiyet olsun. Böğürtlen dondurulmus muöğlen 12.30
küçük lavaş arası biberli sucuklu az peynirli omlet dürüm
2 çeri domates, biber
öğlen 16.30 lapa
150 mlt süt
3 yk yulaf
1 tk kakao
1 tk bal
1 tk sade fıstık ezmesi
1 tk hindistancevizi rendesi
6-7 çiğ badem
7-8 böğürtlen
akşam 19.15
4 köfte + biber
köz kapya, roka, domates, kırmızı soğan salatası
küçük lavaşın 2/3 ü
gün içinde 1 sade Türk kahvesi ve 1 kupa filtre kahve içtim.
yatana kadar 2 lt ye yakın su ve 2 kupa yeşil çay içerim.
30 dk leslie 90 puan
Teşekkür ederim cnmHep birlik olursak cok guzel yol alabiliriz bu arada gecmis olsun. Takviyelerini ihmal etme. Sizlere cok yuk bindi bu surecte
İnşallah cnmhadi hasibecim elele başaracağız
hiç sorma bugün de vardı. yarın menülerimi sıfırlayacağım ama. diyet menüsü olacak Allahın izniyle.
aslında bugün yapacaktım. dün yulaf aldım ama çikolata yiyince yapmadım artık.
ben taze meyveyle yapıyorum. öyle daha çok seviyorum. kellogs un yulafı daha yumuşan sanki. önceden eti alıyordum. şimdi kellogs alıyorum. aklında olsun.
Amin cnm inşallahGunaydinnnnhadi bismillah bugün başlıyoruz inşallah sonuna kadar devam etmek dileğiyle aminnn
evet derindondurucuda vardı. superfress in de var ama pahalıya geliyor. ben hesaplı olsun diye yazın böğürtlen ve vişne alıp yıkayıp vişnelerin çekirdeklerini de çıkartıp derin dondurucuya koyuyorum. biraz yer tutuyor ama bizde iki dolap var. bana iyi oluyor çünkü lapada veya başka birşey de kullanıyorum.Afiyet olsun. Böğürtlen dondurulmus mu
haklısın canım al ver çok yoruyor. hayır verdiklerimizide koruyamadık. o bile yordu bizi. şu an 88 im. biz yaşlarda insanlar en fazla 60 kiloyla fıstık gibi dolaşıyorlar.İyi geceler kızlar.
Bugün biraz duygusal boşalma yaşadım. Eşimle konuştum dertlestim biraz. Çok yoruldum artık uğraşmaktan al ver al ver diye. Haklısın diyor o da ben de kilolu olsam yapamazdim diyor (1.83cm 76kg)
Teşekkür ederim cnm
İnşallah cnm
Amin cnm inşallah
Benim kızlar artık fenalarda tebeşir aldırdılar babalarına adam dükkan dükkan gezmiş bulabilmek için tebeşirmi kaldı bu devirde çıktık bahçeye sek seK çizdik oymuycakmis yagmur yağdı iki gündür evde çıkamadı yarın bem kaçta izinliyim çıkıp tekrar cizicem diyor yok sana izin yarın dedim beni hiç izligilendirmez ben çıkar çizerim diyoramin canım cümlesine. doğrudur ufaklıklar oyalamıştır. onlar da sıkıldı napsınlar. hep evde hep evde
Ay kuzum sorma akşam eşim baklava kutusuyla gelene kadar herşey çok güzeldiISILDURU başlamana sevindim canım. Hani menü nerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?