Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

napsın çocuklar sıkıldılar

Bende merak ediyorum ama cok pahalıymış. Anlasilan bahara kadar beklicem :) bende yaz meyvelerinden attim ama bunlar hic aklima gelmedi tabi

Yaşadıklarımız hic kolay değil. Baskalarinin anlayabilecegi gibide değil.
Sen cok zor zamanlar gecirdin, geciriyorsun. Kendine zaman ver. Yine yapabilirsin

Ne guzel cocukluk anılarım canlandi :) 2 kız da bende var biliyosun of of yandii :)))

selam kızlar.Ben 1 yılda tam 15 kilo aldım ve şu an 120 kiloyum
Alırken asla farkedemedim.Normalde ben 6 ay diyet yaparım 6 ay bırakırım 90 105 arasında gidip gelirim hep.Bu yıl hiç yapmamanın cezası sanırım.Pko ve inüsilin direncim var yıllardır.Küçükkende aşırı kilolu değildim ama yatkın olduğum belliydi.Uzunca yazdım kusura bakmayın.Bende yazdım yarışma gruplarına belki şevk gayret olur bana.Buraların enn tombişi benim sanırım.

Dün akşam 1 saat leslie yaptm. Bu sabah da yaptm. 4gibi dersm başlayacak. Aradan çıksın dedim. Bu sabah güzel bir eksi gördüm 2 hafta önce 86.7 idim sonra 88 çıktm. Cuma 88.7 bugün 87.2
Fark 1. 5 kg demek ki ödem falan attm. Az daha pes etmek üzeriydm. Bu eksi motive etti beni

Gel bize katıl canım. Başlayınca devamı gelir. Her gün menü yazarak başlayabilirsin

Devami gelecektir sen cabalamaktan vazgecme

Hosgeldin bende Mayıs ayinda 115 ile başladım. İmkansız değil istersek basaririz.
Ayrica bende de pco ve insulin direnci var

Kahveler nerede :) havuç topları cok guzel isterseniz tarif veririm hafif oldu 3 tane yedim

Eklentiler

• IMG_20201214_152429_326.webp
    78,1 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…