napsın çocuklar sıkıldılarBenim kızlar artık fenalarda tebeşir aldırdılar babalarına adam dükkan dükkan gezmiş bulabilmek için tebeşirmi kaldı bu devirde çıktık bahçeye sek seK çizdik oymuycakmis yagmur yağdı iki gündür evde çıkamadı yarın bem kaçta izinliyim çıkıp tekrar cizicem diyor yok sana izin yarın dedim beni hiç izligilendirmez ben çıkar çizerim diyor
kaç tane yedin?Ay kuzum sorma akşam eşim baklava kutusuyla gelene kadar herşey çok güzeldi
Bende merak ediyorum ama cok pahalıymış. Anlasilan bahara kadar beklicem :) bende yaz meyvelerinden attim ama bunlar hic aklima gelmedi tabievet derindondurucuda vardı. superfress in de var ama pahalıya geliyor. ben hesaplı olsun diye yazın böğürtlen ve vişne alıp yıkayıp vişnelerin çekirdeklerini de çıkartıp derin dondurucuya koyuyorum. biraz yer tutuyor ama bizde iki dolap var. bana iyi oluyor çünkü lapada veya başka birşey de kullanıyorum.
Yaşadıklarımız hic kolay değil. Baskalarinin anlayabilecegi gibide değil.İyi geceler kızlar.
Bugün biraz duygusal boşalma yaşadım. Eşimle konuştum dertlestim biraz. Çok yoruldum artık uğraşmaktan al ver al ver diye. Haklısın diyor o da ben de kilolu olsam yapamazdim diyor (1.83cm 76kg)
Teşekkür ederim cnm
İnşallah cnm
Amin cnm inşallah
Ne guzel cocukluk anılarım canlandi :) 2 kız da bende var biliyosun of of yandii :)))Benim kızlar artık fenalarda tebeşir aldırdılar babalarına adam dükkan dükkan gezmiş bulabilmek için tebeşirmi kaldı bu devirde çıktık bahçeye sek seK çizdik oymuycakmis yagmur yağdı iki gündür evde çıkamadı yarın bem kaçta izinliyim çıkıp tekrar cizicem diyor yok sana izin yarın dedim beni hiç izligilendirmez ben çıkar çizerim diyor
Bende yilbasina envai cesit tatli istiyorumAy kuzum sorma akşam eşim baklava kutusuyla gelene kadar herşey çok güzeldi
içeriğinde ne var?Ben emziren anne diyet listesi buldum. Bir arkadas verdi sağolsun. Özellikle detoks sulari ve alternatif tarifler olan bir listeymiş aşırı hoşuma gitti. Detoks suyumu yaptim 3 gunluk
Kuru meyve kabuk tarcin rezene karanfiliçeriğinde ne var?
Havuclu toplar var ara öğün icin birde yesil mercimek yemegi tarifi vardiiçeriğinde ne var?
Kaç dilim yedin itiraf etAy kuzum sorma akşam eşim baklava kutusuyla gelene kadar herşey çok güzeldi
Gel bize katıl canım. Başlayınca devamı gelir. Her gün menü yazarak başlayabilirsinselam kızlar.Ben 1 yılda tam 15 kilo aldım ve şu an 120 kiloyum
Alırken asla farkedemedim.Normalde ben 6 ay diyet yaparım 6 ay bırakırım 90 105 arasında gidip gelirim hep.Bu yıl hiç yapmamanın cezası sanırım.Pko ve inüsilin direncim var yıllardır.Küçükkende aşırı kilolu değildim ama yatkın olduğum belliydi.Uzunca yazdım kusura bakmayın.Bende yazdım yarışma gruplarına belki şevk gayret olur bana.Buraların enn tombişi benim sanırım.
Devami gelecektir sen cabalamaktan vazgecmeDün akşam 1 saat leslie yaptm. Bu sabah da yaptm. 4gibi dersm başlayacak. Aradan çıksın dedim. Bu sabah güzel bir eksi gördüm 2 hafta önce 86.7 idim sonra 88 çıktm. Cuma 88.7 bugün 87.2
Fark 1. 5 kg demek ki ödem falan attm. Az daha pes etmek üzeriydm. Bu eksi motive etti beni
Hosgeldin bende Mayıs ayinda 115 ile başladım. İmkansız değil istersek basaririz.selam kızlar.Ben 1 yılda tam 15 kilo aldım ve şu an 120 kiloyum
Alırken asla farkedemedim.Normalde ben 6 ay diyet yaparım 6 ay bırakırım 90 105 arasında gidip gelirim hep.Bu yıl hiç yapmamanın cezası sanırım.Pko ve inüsilin direncim var yıllardır.Küçükkende aşırı kilolu değildim ama yatkın olduğum belliydi.Uzunca yazdım kusura bakmayın.Bende yazdım yarışma gruplarına belki şevk gayret olur bana.Buraların enn tombişi benim sanırım.
maşallah tebrik ederim umarım kilolar yağlar akar giderHosgeldin bende Mayıs ayinda 115 ile başladım. İmkansız değil istersek basaririz.
Ayrica bende de pco ve insulin direnci var
İnşallah tek temennimiz :) kendinden bahseder misinmaşallah tebrik ederim umarım kilolar yağlar akar gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?